iPhone 6 vs HTC One M8 – lequel est le plus rapide ? (Vidéo)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=SS7zdH4TLU0&w=400&h=300]

  Hier je te l'ai dit L'iPhone 6 humilie le Samsung Galaxy S5 quand il s'agit de performances et cela a été démontré par un clip vidéo publié il y a quelques jours, mais la différence entre ces deux bornes ne se retrouve pas dans le cas HTC One M8, dans toutes les situations. Dans les clips vidéo de cet article, vous pouvez voir une comparaison concernant performances iPhone 6 et HTC One M8, chaque clip démontrant les forces et les faiblesses de chaque terminal.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=CSMVKdE3SaE&w=400&h=300]

  Pratique HTC One M8 soit suivre de près iPhone 6, ou le surpasse dans certains tests, les deux terminaux ayant des performances, je dirais, égales dans la plupart des cas, ce qui n'arrive pas dans le cas Samsung Galaxy S5. La différence entre les deux terminaux Android il est donné par les modifications apportées par chaque fabricant, Samsung choisissant d'appliquer une interface TouchWiz qui génère un décalage beaucoup plus important que le HTC Sense du One M8.

  Cela dit, si vous avez le choix entre HTC One M8 et Samsung Galaxy S5, le premier serait probablement plus approprié à l'achat.

9 COMMENTAIRES

  1. Daca nu as fi avut HTC One M8 poate ca as fi crezut ceea ce spui. Acest telefon a fost cea mai mare deziluzie a mea. Poate, deschide o aplicatie cu cateva milisecunde mai repede decat un S5, dar doar atat. In primul rand are o camera execrabila (nu gasesc acum alt cuvant mai dur, dar ar merita), asa zisa tehnologie Ultra pixel (sau cum dracu s-o numi) este un fail total. Cand este lumina putina fotografiile ies cat de cat, dar daca apare o sursa de lumina, cat de mica s-a dus dracului toata calitatea. Fotografiile facute ziua sunt si mai problematice, apar zone foarte deschise si zone foarte intunecate. Aceleasi probleme si la filmare. Apoi carcasa metalica se zgarie extraordinar de usor, mai ales pe partea centrala, dupa o utilizare de aproximativ 3 luni s-au dezlipit literele logoului HTC de pe spatele telefonului. Bateria tine mult mai putin ca la un S5, pana sa scap de el nu am primit nici update de la HTC (probabil datorita faptului ca uneori se incalzeste destul de puternic). Asa ca va rog lasati-ma cu “incredibilul” HTC One M8. Ca sa fiu cinstit pana la capat, sunetul este mult peste orice alt telefon, chiar si peste multe laptopuri!!!!! Dar doar atat!

  2. As vrea sa vad testele acestea facute dupa ce si iPhone-ul si-a facut rodajul in timp. Nu uitati ca nand-ul se deterioreaza cu trecerea timpului. IPhone-ul e un exemplar nou, HTC-ul probabil are ceva experienta de viata, ca sa spun asa.

  3. In legatura cu performantele lui Htc One nu am auzit pe nimeni sa se planga, dar pe partea cu camera am auzit. Sunt multi care se plang de calitatea camerei.

  4. Pana la urma urmei se pare ca telefoanele cu carcasa de aluminiu sunt mai performante. Asta ca sa nu mai zica vreun fanboy ca nu conteaza carcasa!

  5. Am uitat sa mai spun o parte slaba a lui One M8, si anume semnalul foarte foarte prost. Cred 100% ca este din cauza carcasei din metal, pentru ca la fel am patit si la iPhone 4 si 4s si a fost, alaturi de bateria foarte slaba, unul din motivele pentru care am trecut la alt telefon. De fapt 3 au fost motivele pentru care am renuntat la iPhone: 1) bateria sub orice critica (nu am reusit niciodata sa am baterie de dimineata pana seara); 2) semnalul destul de slab (cel putin la modelele pe care le-am avut 4 si 4s); 3) sitemul de operare exagerat de inchis fara posibilitatea de a face rapid transferuri de fisiere (fara a fi nevoie de “greoiul” iTunes). Daca se vor rezolva aceste probleme atunci as reveni cu placere la iPhone.

  6. Iphone iese ceva mai bine la testul asta pt ca sistemul nu are un multitaskig adevarat. Aplicatiile raman in modul sleep dupa ce iesi din ele ca sa nu consume memoria ram si e normal sa deschida mai repede aplicatiile. O data cu android l o sa se schimbe treaba pt ca nu o sa mai fie nevoie de mult ram la deschiderea aicatiilor. Htc este chiar un smartphone nu doar o jucarie ca iphone. Legat de camera e adevarat ca au probleme unele dintre ele dar daca ai noroc sa il cumperi cu o camera perfect functionala o sa fi multumit maxim de ceea ce ofera. Concluzia htc este mai bun decat iphone . Mentionez am testat ambele dispozitive

  7. am m8 de 3 luni si se misca exceptional. android 5.0.1 , nu se incalzeste , nu are probleme cu semnalu , bateria ma tine o zi de utilizare intensa. nu stiu ce harca ai avut tu dar din ce spui tu acolo nu e un htc one m8 in perfecta stare.