Android 5.0 a des problèmes de Wi-Fi et d'autonomie similaires à ceux d'iOS 8

  Android 5.0 il n'est disponible pour l'instant que pour les terminaux de la série Nexus utilisés par les développeurs d'applications pour la plateforme. Android et il semble que le système d'exploitation ait des problèmes majeurs avec la durée de vie de la batterie et les connexions Wi-Fi. Les problèmes de durée de vie de la batterie sont apparus la semaine dernière et provoquaient une diminution inexplicable de la durée de vie de la batterie lors de l'utilisation des terminaux de Google. Indépendamment de ce problème, il semble que les développeurs d'applications aient du mal à maintenir les connexions Wi-Fi actives, et un grand nombre d'entre eux le signalent sur les forums. Google.

  Si les problèmes vous semblent similaires, alors je vous dis qu'ils sont signalés depuis longtemps par les propriétaires de iPhone, iPad et iPod Touch immédiatement après le lancement iOS 8 en septembre de cette année. Ensuite, Apple a longtemps été critiqué par les propriétaires de ces terminaux sous iOS à cause de ces problèmes et iOS 8 a été déclaré la pire version d'iOS à ce jour, mais ici, ce n'est pas seulement Apple qui a de tels problèmes. Google traverse un épisode similaire, mais à une échelle beaucoup plus petite, car dans son cas, la disponibilité d'Android pur est limitée aux seuls développeurs d'applications, il n'y aura donc pas autant de tumulte.

  Cela étant dit, personne n'est parfait.

21 COMMENTAIRES

  1. au aceeasi dezvoltatori ce produc si ios :)), peste cativa ani o sa folosim atat pe iphone cat si pe restu smartfeoanelor ANDROIOS , hahaha .

  2. Are probleme de autonomie a bateriei de cand au lansat prima oara Jelly Bean. Ce-am mai injurat Androidul in vremea aceea…

  3. Haha. Pe nexusul meu merge mai bine decat ios 8 pe iphone 5s. Deci care capra a vecinului e mai moarta? Sau daca tie inca iti place sa te autoamagesti, spor.

  4. xuxu. android-dupa cateva luni de folosinta scade performanta(plin de poze,video,muzica scade bn performanta)
    ios- nu conteaza cat de plin e se misca la fel .nevasta are note 3 si ca orice femeie telefonul este full de poze si pfff multe.si nu mai are fluiditatea din primele zile .eu la 5s nu am astfel de probl se misca la fel ca atunci cand l am scos din cutie .cu 7.1.2 desigur

  5. @l.alexandru depinde care android ,un nexus se va misca mai bine ca un iphone daca sunt ambele pline de poze ,dar si fara poze este mai rapid…si a @zaone: Android Police got wind earlier today that a WiFi bug in the final build of Lollipop is dramatically impacting battery life. This was backed up by mass reports of the problem in the official Android Developer Forum which were quickly fused into a single thread that is now over 800 posts long…..Update: Google has officially marked the bug as ‘Fixed‘ on its Android Developer Forum. Android Senior Developer Trevor Johns stated: “This issue has been fixed in the latest builds, and this issue is now considered resolved. Thanks everyone.”….ai ramas cam in urma ,lansarea a fost amanata ,ea trebuia sa se lanseze pe 3 noiembrie dar a fost amanat tocmai pentru aceasta problema ,tot ce am copiat este de pe forbes asa ca google nu cred ca lanseaza un sistem de operare la nivel mondial cand are probleme(gen cum face apple) asa ca degeaba ne spui despre o problema de acum o saptamana cand lansarea de astazi nu mai are legatura cu ea ,deoarece a fost rezolvata de cateva zile.

  6. Gresit… Pana sa apara pe nexus, a aparut pe lg g3, pe care l-am pus acum 4 zile in urma. Wireless excelent, autonomia f. imbunatatita. Asa ca… nu os-ul are probleme. Iti pot face dovada, nu ce citesc pe surse

  7. din cate am citit si eu pe diferite siteuri problema a fost rezolvata inainte sa fie lansat oficial pe gama nexus , nu sant 100% sigur ca problema nu mai exsta …

  8. Fiul meu are o tableta Nexus 7 2012 si a primit deja opțiunea de update la 5.0, dar m-am ferit deocamdată sa-l fac (încă mai rulează 4.4.4). Articolul tau @Zaone imi întărește convingerea sa mai amân momentul si urmăresc in continuare părerile altor useri Android

  9. Am eu 5.0 pe Nexus 5, instalat de o zi jumatate, de cand a facut Google publice imaginile, si se misca impecabil, remarcabil pentru un x.0. Nu am intalnit inca nici o problema, nici cu bateria, nici cu wi-fi. Astea se spunea ca erau in developer preview, aici vorbim de varianta oficial lansata.
    Pe iPhone sau iPad in schimb, nu se misca la fel de bine iOS 8.0 in momentul lansarii.
    Pentru mine, marele atu al Apple in fata celorlalte telefoane si tablete, era iOS-ul, mult mai simplu, elegant, fluid si de caliatate. De asta am si am avut telefoane si tablete Apple. Insa dupa lansarea Android 5, pentru mine nu mai exista o diferenta de calittate intre cele 2, ci doar de gusturi, iar in cazul asta Apple poate pierde teren serios in continuare.

  10. @fred, nu vrei un iPhone 5S nou? Pari utilozatorul standard care stie sa aprecieze un lucru de calitate si e dispus sa plateasca bine. E si hauriu, cum iti place tie.

  11. @I.Aexandru, iti recomand sa incerci nexus. Eu am avut doar in ultimul an: iPhone 4S, Moto G, S4 mini, Moto X, iPhone 5S, Nexus 5. Fiecare are parti bune si rele, dar pentru mine Apple nu (mai) merita.

  12. xuxu 4 smarphone intrun an??? Te platesc firmele sa le incerci telefoanele sau asa ai tu fetis sa schimbi des telefonu???
    Apai daca ai schimbat 4 intrun an iti spun sincer ca tu nu sti ce cauti sau nu ai toata tzigla pe casa.
    Eu sunt de parere ca numai putem spune ca punctul forte la apple e iOS ca demult, acuma se diferentiaza prin design(device si OS)

  13. Ma ce dracu va tot plangeti voi de ios 8 ca mie pe iphone 5 se misca de 3 ori mai bine ca oricare nexus. Ori aveti replici ori sunteti prea mofturosi. Intr-adevar google e mai bun ca apple recunosc asta insa vorbim de apple frate, au cele mai stabile telefoane de pe pamant, rezista in timp de 4 ori mai mult decat un samsung sau nexus. Ii persista pretul destul de ok fata de telefoanele cu android. CHINEZARII ba nene lasati-ne cu plasticurile voastre false. Cand o face un samsung sau nexus ce face apple atunci sa comentati.

  14. Zaone, intr-adevar thread-ul de pe care ai uat stirea este gresit, acest bug a fost reparat in ultimele build-uri ale softului.Ar fi fost corect sa specifici.Buildul din 3 noiembrie avea un bug, si lansarea a fost amanata cu 9 zile timp in care dezvoltatorii google au reparat complet problema, problema era ca device-ul in momentul conectarii la wi-fi se deschidea de unul singur(pornea display-ul fara motiv) acest lucru avand ca urmare autonomie scazuta a bateriei.Pe langa asta sunt sigur ca alegerea unui telefon in zilele astea tine numai si numai de gusturi ambele piete(androidiOS) oferind produse la fel de competitive din toate punctele de vedere.