Katherine Waterston jouera le rôle de la première épouse de Steve Jobs dans le film réalisé par Universal

Katherine Waterston

  Katherine Waterston este o actrita americana care a jucat recent in popularul film Inherent Vice, iar in filmul biografic despre Steve Jobs ea va interpreta rolul primei sotii a fostului CEO. Chrisann Brennan este numele acesteia si ea a fost alaturi de Jobs in perioada in care a fondat compania Apple, daruindu-i primul copil, pe Lisa Brennan-Jobs, nerecunoscuta de catre Jobs timp de multi ani de zile.

Following her breakout performance in the Paul Thomas Anderson-directed Inherent Vice, Katherine Waterston has landed a lead in the Danny Boyle-directed Steve Jobs film. She has been offered the role of Chrisann, Jobs’ first wife. The pic gets underway next year.

  Waterson se alatura unui grup de actori cunoscuti in filmul biografic Jobs si chiar daca ea nu este cunoscuta pe plan international, acest film o va face populara. Waterson va juca in filmul Jobs alaturi de Michael Fassbender, Seth Rogen ou Michael Stuhlbarg, deci va avea aproape un grup de actori cu o experienta vasta in domeniul cinematografic.

  Universal Pictures intentioneaza sa initieze productia filmului Steve Jobs la inceputul anului viitor, lansarea in cinematografe urmand a avea loc pana la sfarsitul anului.