Microsoft s'apprête à présenter le premier smartphone Windows Phone doté d'un clavier complet

HTC Omni

  Demain l'entreprise Microsoft organisera un événement pour présenter la plateforme Windows 10, et avec la version pour terminaux mobiles du système d'exploitation, il présenterait également le premier smartphone windows Phone avec clavier complet. Dans l'image ci-dessus, vous avez le HTC Omni, un smartphone Windows Phone avec un clavier paysage qui n'a pas encore atteint le marché, mais le terminal qui pourrait être présenté demain pourrait avoir le même aspect.

  L'appareil se plie pour cacher le téléphone mobile et le clavier paysage, et au total nous parlons d'un terminal mobile dédié à la productivité, c'est-à-dire aux personnes qui l'utilisent pour gérer des documents et autres tâches de ce type. Bien sûr, l'appareil qui pourrait être présenté par Microsoft pourrait être complètement différent, mais il est peu probable que nous voyions un design révolutionnaire.

  Des smartphones de ce type pourraient attirer l'attention de Microsoft sur le segment d'activité dans lequel la société américaine n'a pas eu beaucoup de succès dans la vente de ses smartphones ces dernières années. Windows Phone a été annoncé comme un concurrent intéressant pour Android et iOS, mais cela s'est finalement avéré être une grande déception, alors peut-être que Microsoft parviendra à attirer un nouvel intérêt et de meilleures ventes avec des terminaux de ce type.

9 COMMENTAIRES

  1. nu mai intereseaza pe nimeni smartphone cu tastatura fizica. Exista tablete + tastatura, laptops mari, mici, e stupid acel telefon.
    Din ciclul ideilor geniale MS din ultimii 5 ani.

  2. 1) Microsoft a avut success in segmentul business cu telefoanele Windows Phone pentru ca Androidul este praf la securitate iar iPhone-urile sunt scumpe pentru ca o firma sa ia pentru toti angajatii. WP are securitate mai buna chiar si decat iOS pentru ca nu poate fi jailbreakuit.
    2) WP nu s-a dovedit a fi o dezamagire ca sistem de operare. El e cu mult mai rapid decat lagdroid-ul si ruleaza aplicatiile nativ ca si iOS. Singura dezamagire este ca multe companii nu au adoptat sistemul si nu au facut aplicatii pentru WP iar market-ul este putin mai gol fata de cel al Apple sau Android.

  3. Phă! Ce aberație. Pentru productivitate au fost geniale Nokia din gama 9000.. Microsoft pare plin de idei geniale!:)) Pe când un telefon cu antenă retractabilă? Sau unul cu luminițe?

  4. varianta mobila a windows nu este deloc un esec, doar ca nu se bucura de cota de piata a adnroid/ios. dar usor, usor va continua sa creasca datorita telefoanelor low end/mid range (in mare majoritate) dar or sa aiba succes si cu device-urie high end cu senzori foto de foarte buna calitate care incanta ochii “phonetograph-ilor”.
    in legatura cu device-ul pus de zaone…nu cred ca va aparea asa ceva pe piata…dar cine stie…poate daca o sa apara o sa fie ceva interesant (asa cum spunea si luma de BB Passport ca va fi un esec, o dezamagire, un telefon facut degeaba…dar s-a dovedit ca nu este asa. este adevarat ca nu va fi cumparat de oricine, exista un numar foarte limitat de clienti carora li se adreseaza…pana la urma exista piata pentru orice ca**t scos pe piata).

  5. @eu…nu mai exista “lagdroid”de la 4.2 cel putin…. in varianta pura, de la google. ca samsung, lg si altii schimba atat de multe la sistemul de operare si nu sunt in stare sa optimizeze pe urma (sau mai sunt telefoanele de extra buget care au un hardware…de mai bine nu apar pe piata sincer, bataie de joc…ok, inteleg ca faci un telefon ieftin..dar nici macar pe post de telefon nu il poti folosi – procesoare rockchip sau mediatek bazate pe tehnologie antica)..este cu totul alta poveste. nu este prea ok, din punctul meu de vedere, sa fie bagat androidul in oala “lag” atata timp cat in varianta pura este smooth, lag-free. (singurul producator care customizeaza androidul intr-un mod ok este HTC-ul, pana si varianta pre-release de 5.0.2 cu Sense care o am acum instalata pe un M7 se misca impecabil, nici macar o urma de sacadare sau lag orice as face cu el)

  6. Android=lag la greu…s-au daca nu e lag ingheata aplicațiile,este?am avut android pana acum 3 luni,acuma am Lumia 830 care e telefon de nota 10,so ziceau unii ca WP e naspa sa nu imi cumpar..chiar e peste android si recomand tuturor 🙂