Le premier teaser du Samsung Galaxy S7 révèle les nouvelles fonctions

Primul teaser pentru Samsung Galaxy S7 a fost publicat in cursul noptii trecute de catre compania Samsung, coreenii confirmand o buna parte dintre zvonurile pe care diverse publicatii online le-au tot anuntat timp de cateva luni de zile, deci lucrurile sunt cat se poate de clare.

Incepem cu faptul ca Le Samsung Galaxy S7 sera étanche, aceasta informatie fiind oferita cu destul de mult timp in urma, iar teaserul celor de la Samsung confirma fara dubiu faptul ca aceasta caracteristica va fi oferita pentru noul terminal al coreenilor.

Separat de acestea, cei de la Samsung promoveaza intens functiile de securitate ale Samsung Galaxy S7 care urmeaza sa fie imbunatatite fata de cele oferite in verchile modele ale smartphone-urilor din seria Galaxy, insa deocamdata nimeni nu stie exact despre ce este vorba.

In continuare cei de la Samsung promoveaza camera imbunatatita a Samsung Galaxy S7 care urmeaza sa faca poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, aceasta caracteristica a smartphone-urilor fiind in continua imbunatatire de catre producatori, desi nimeni n-a reusit sa lanseze un produs care sa inregistreze intr-adevar poze bune noaptea.

https://www.youtube.com/watch?v=EHaxUZPyomg

Desi cei de la Samsung nu au confirmat acest lucru, Samsung Galaxy S7 ar urma sa vina echipat cu o baterie de minim 3000 mAh Samsung Galaxy S7 Edge urmand a avea una de 3600 mAh, totul la preturi de 700 euro sau 800 de euro in momentul lansarii.

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor fi prezentate in cursul acestei duminici de catre compania Samsung, insa lansarea oficiala ar urma sa aiba loc in data de 11 martie.