iOS 9.3.2 est sorti

iOS 9.3.2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch fiind disponibila pentru toti utilizatorii de pe planeta prin intermediul iTunes sau a sistemului Software Update.

Daca aveti o versiune anterioara a iOS 9, atunci veti putea instala iOS 9.3.2 in terminalele voastre prin intermediul sistemului SOftware Update, Actualizare Software, care poate fi accesat din Paramètres> Général> Mise à jour du logiciel, Paramètres > Général > Mise à jour du logiciel.

Conform companiei Apple, acestea sunt Actualités iOS 9.3.2 :

  • Fixes an issue where some Bluetooth accessories could experience audio quality issues when paired to the iPhone SE
  • Fixes an issue where looking up dictionary definitions could fail
  • Addresses an issue that prevented typing email addresses when using the Japanese Kana keyboard in Mail and Messages
  • Fixes an issue for VoiceOver users using the Alex voice, where the device switches to a different voice to announce punctuation or spaces
  • Fixes an issue that prevented MDM servers from installing Custom B2B apps

Separat de tot ceea ce listeaza compania Apple mai sus, iOS 9.3.2 ne permite sa activam simultan Night Mode si Low Power Mode, iar aici se opresc noutatile de care beneficiem dupa instalarea acestei versiuni a sistemului de operare in iDevice-uri.

Chiar daca aveti o versiune beta sau public beta a iOS 9.3.2, versiunea finala a sistemului de operare va fi oricum listata ca un update pe care il veti putea instala in terminalele voastre prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software.

Confirmation iOS 9-3-2