Benchmark AnTuTu de l'iPhone 7 et l'humiliation d'Android

Le benchmark AnTuTu de l'iPhone 7 révèle les performances impressionnantes du nouvel iPhone et la nette domination des smartphones Android.

Aujourd'hui, une prétendue référence pour iPhone 7 réalisé à l'aide de l'application AnTuTu, et les résultats sont vraiment remarquables. Dans l'image ci-dessous, vous pouvez voir les scores obtenus par l'iPhone 7 dans cette application de test de performances, le résultat final étant supérieur à celui de n'importe quel smartphone Android.

Plus précisément, l'iPhone 7 a obtenu un score de 178397 points au benchmark réalisé à l'aide de l'application AnTuTu, la carte graphique étant celle qui a enregistré le meilleur score. Apple a implémenté un processeur quad-core et 2 Go de RAM dans l'iPhone 7, ainsi qu'une carte graphique plus puissante, et les résultats sont visibles dans leur intégralité dans l'application AnTuTu.

Le score est environ 30 % meilleur que celui enregistré par l'iPhone 6S ou l'iPhone 6S Plus, les benchmarks précédents pour le terminal étaient donc vrais. Ceux d'Apple semblent avoir implémenté un matériel extrêmement puissant dans la nouvelle puce A10 Fusion, et donc l'iPhone 7 est bien plus puissant que les terminaux Android les plus puissants du mois d'août.

L'iPhone 7 a des performances impressionnantes et détruit la concurrence Android

référence des performances de l'iphone 7

Dans l'image ci-dessous, vous pouvez voir un graphique réalisé avec les meilleurs résultats enregistrés par les terminaux Android dans l'application de benchmarking AnTuTu en août. Vous remarquerez que la différence entre l'iPhone 7 et le OnePlus 3 est de 38.700 20 points, soit plus de XNUMX %, et cela en dit long sur la puissance de traitement du nouvel iPhone.

performances antutu Android

Si l'on regarde le Galaxy S7 Edge, la différence est encore plus grande, de 43.000 30 points, soit 6%, la même chose étant également vraie dans le cas du terminal iPhone 4S, comme je vous l'ai dit plus haut. En gros, Apple a réussi à surpasser les terminaux de Samsung en termes de performances, et cela prouve qu'il n'est pas nécessaire d'avoir des processeurs octa-core et XNUMX Go de RAM pour de très bonnes performances.

Bien sûr, cela met les fabricants de terminaux Android et implicitement Qualcomm sous un très mauvais jour, voire embarrassant, car les spécifications impressionnantes des puces Snapdragon, ou MediaTek, sont égales à zéro. En conclusion, Apple parvient une nouvelle fois à dominer ses concurrents Android en termes de performances, comme c'est normal.

82 COMMENTAIRES

  1. De fapt, OnePlus 3 in antutu:

    https://img.xda-cdn.com/c6RTzfGiq6IS7ynM9IgmTzJLPQs=/http%3A%2F%2Fuploads.tapatalk-cdn.com%2F20160911%2Fa3261af6ab21fdca0d4f147d1d0656c9.jpg

    Uite aici source 🙂

    http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/how-to/one-plus-3-benchmark-cm-roms-kernels-t3406047/page10

    Nu e asa mare diferenta, doar de pret, pentru 14k platesti de 3 ori mai mult, si in score 3D 1+3 cam violeaza Iphonul. SI daca nu, pentru ce vrei atata performanta daca nu pentru jocuri 3D? :D.

  2. Stai, de mentionat: ROM special modificat pentru performante. ROM pe care utilizatorul de rand nu si-l va instala vreodata in viata asta.
    Daca ne apucam sa modificam si performantele iPhone ce iese? Sare de 200k ?

  3. Chestia este ca Iphonu’ nu poti sa l modifici, daca tu reusesti sa modifici un Iphone atunci esti tare, OnePlus 3 nu e un telefon pentru oricine, daca un user isi cumpara un OnePlus stie ce face, stie sa schimbe o ROM, nu e nimic asa complicat sa bagi TWRP si sa faci 4 wipes, daca ar fi un Samsung mai zic, dar fiind un OnePlus, nu vad posiblitatea sa il cumpere o persoana de rand care nu stie ce face. Este o ROM CM13, nu este nimic de pe alta lume special pentru performanta colegu.

  4. am cautat si eu un bench pe antutu la oneplus 3 asta … si in toate videourile alea nu vad si eu un FPS scris acolo jos sa ma lamuresc cum sta treaba cu video rendering… la iphone iti arata ai 55 fps 60 fps … la asta nu arata nimic doar ca sunt in 1080p asta denota mai mult a video demo nu 3d test… o sa caut pana gasesc un 3d mark sling shot sau un api overhead…rulat pe acest one plus pana atunci scoru ala e cancan :))

  5. E normal sa fie asa pentru ca iPhone 7 trebuie sa faca fata pana in vara , poate toamna anului 2017 .
    Asteptam raspunsul Samsung in martie , pana atunci iPhone 7 face legea .
    Ce-mi place ca toti ai inceput sa evite discutiile cu Trollu , hai ca se poate .

  6. saracu oneplus 3 in gfx open gl pe manhattan scoate 2909 frames(~47 FPS) iar iphone 6s scoate 3488 frames(~57 FPS)…mai vorbim de 3d?

  7. Nu e ca si cum s-a făcut un test cu Note 7 la rezoluția de 720 p si nici un spor in performante. Dar asta este, unii nu înțeleg. Nu ma refer la tine, ca sa nu se înțeleagă greșit.

  8. Fiecare smartphone are specificatiile lui. Daca note 7 are performante slabe la rezolutia 2K, e problema Samsung. Partea proasta este ca la rezolutia 720p rezultatele sunt aceleasi, asa ca toate explicatiile astea cu rezolutia nu mai tin.

  9. Si crezi ca un joc va solicita telefonul atat de mult ca un benchmark? Ambele telefoane vor duce jocurile la 60fps si in plus…Vulkan api pe android.

  10. “ca toti ai inceput sa evite” ??? stai calm ca multi au incercat chiar si prin avatar si nu s-a reusit.Oricum iphone aniversar apare in iunie-iulie

  11. Sincer dupa problema si banii care ii pierde samsung prin retragerea note 7,deja a inceput sa isi vanda compania.A inceput cu printer business pe care o vinde celor de la HP.

  12. Pai Qualcomm are Snapdragon care este tot Quad-Core veritabil .
    Eu zic sa stai linistit pentru ca diferenta nu e chiar atat de mare sa nu poata fii recuperata , depasita . In primavara cu siguranta vom afla ce au coreenii pregatit pentru S8

  13. Dar nu are performante slabe la rezolutia 2k ,sisteme de operare diferite ,sa aplaudam apple pentru optimizarea aplicatiilor ,daca ar fi sa testam performantele (fara benchmark) :punem pe ambele telefoane o arhiva (sa zicem de 3 -5gb) dupa care ii dam dezarhivare ,il bagam in background si bagam un joc sau ne uitam pe youtube.

  14. Patru clipuri a gasit V.P, insa tu cate ai gasit tu cu Note 7? Clipurile astea demonstreaza faptul ca iPhone are o problema la fel de grava cat are si Note 7, doar ca Apple nu recunoaste.

  15. Testele sintetice sunt teste sintetice , viata reala este viata reala unde testele sintetice nu prea conteaza (cum spun cei de aici cand vreun tterminal Samsung spulbera concurenta )…..se pare ca pe HARTIE Apple domina concurenta , insa in viata reala oare utilizatorii vad performanta de pe hartie ? si chiar daca ea exista o sa aiba grija Apple sa o distruga treptat da sigur prin lansarea de update uri monstru
    Cine stie ce probleme vor mai aparea la sectia “probleme dupa instalare ” scrisa de zaone

  16. Ma intreb care este sporul de performanta pe care il obtine utlizatorul.
    Ai doua ceasuri subacvatice: i7 si N7. Ceasul i7 rezista la 250 metri, iar ceasul N7 rezista la “doar” 200 metri. Producatorul ceasului i7 “umileste” ceasul N7, vacandu-l rezistent la 380 metri adancime. What for??? Toti care vor folosi ceasul, vor inota la maxim 10-20 metri adancime.
    Inteleg sa fie umilinta, daca ceasul N7 nu ar rezista la adancimi la care ar putea fi folosit, dar asa??

    Cu performantele smartphone-urilor la fel: inteleg ca iPhone 7 este foarte performant, dar cum poti gusta performanta asta? Cu ce te deranjeaza performanta smartphone-urilor Android, si cu ce rezolva aceasta “problema de viteza” iPhone 7?
    Se vor deschide joculetele cu 0.3 secunde mai rapid, hai: cu 2 secunde. Asa si???
    Daca asta inseamna sa iti pape bateria de doua ori mai repede, nu multumesc!

    Cred ca Note 7 si celelalte smarpthone-uri Android au performante bine ajustate la consumul de energie, si la necesitatile actuale. Nu cred ca e vreun joc pe Note 7 care sa sacadeze, sa aiba lag, etc.
    Daca pe Note 7 un joc ruleaza cu 60 fps (ceea ce este extraordinar de multumitor), ma doare undeva ca iPhone 7 ruleaza la 120 fp, ca nu voi simti niciodata diferenta.

  17. Pai nu prea e mare diferenta. Poate iPhone deschide un joculet cu 2-3 secunde mai rapid, foarte bine! Super!!! Premiul cel mai mare pentru asta! Insa Note 7 sau One plus au autonomie mai buna.
    Cata vreme lipsa a ceva nu te deranjeaza, aia nu este o “lipsa”.

  18. Parca a scris cineva ca pe iPhone 6S i se deschide Facebook in 9 secunde. Pe orice android de 200 euro, Facebook se deschide in mai putin de 3 secunde.
    Am ajuns sa masuram performantele la nivel de fir de par, desi la ce performante au smartphone-urile astazi, asta nu mai este un factor cheie in departajarea lor.

  19. Exact…..cand Samsung spulbera tot in testele sintetice fanii Apple spuneau ca Samsung are performante bune doar in teste , iar acum cand iphone 7 are performante bune in teste BOOM umileste android , deodata nu mai conteaza viata reala cum conta la Samsung

  20. Argumente slabe , daca tu spui ca un utilizator de rand nu si va instala in viata lui un ROM special pentru performanta ei bine te inseli ,CM e un ROM si este prezent pe numai putin de 180 milioane de dispozitive android , deci utilizatorul de rand isi va instala un ROM pentru performanta
    Si daca tu zaone ai modifica iphone (instala un ROM) pentru performanta ai fi CEL MAI TARE din galaxia asta

  21. Vreți test de performanța ? Va invit pe toți cu sgs s7 si va fac sa plingeti . Va puneri cu 6s ? Ai curaj @george89 ? 0749 689 712 Vali . Ca sa vedem viața reala

  22. Normal , dar sa nu plangi dupa aceea …..S7 poti sa l faci monstru in performante , ai vazut cum se misca un S7 cu CM , AOSP, sau Android STOCK , da cu orice iphone da pamant
    Hardware ul Samsung (S7) pe un OS mega optimizat (CM , ASOP , STOCK)

  23. sporul acela de performanță îți asigură un telefon care va trece cu bine de update-urile majore de soft.(poți să ții acel telefon 2-3 ani ca nu vei avea lag la cel mai nou ios)

  24. Alea sunt clipuri adunate de-a lungul timpului din istoria iPhone,pe cand la Samsung e vorba doar de un singur model actual. Ori suntem corecți ori nu mai suntem! ??

  25. Stau complet diferit pe naiba,cand mai publica zaone o știre comparativa din viața reala unde iPhone e mai rapid veniți cu eterna scuza cu rezoluția ecranului si câti pixeli tre sa împingă si bla-bla-bla.

  26. Si ce? nu este adevărat? au si explicat de ce , nu doar au trolat ….eu cred că pe tine te deranjează adevărul
    Si cei de aici vin cu eterna scuza ca testele în care smartphone urile android sunt mai performante sau cele mai performante sunt doar teste , atât , bineînțeles că la iphone nu se aplica nu ?

  27. Nu cred că este treaba ta , la iphone OS ul e “bătut ” în cuie nu ai ce sa faci , ești la mâna Apple care poate să îți bage pe gat ce vrea, iar tu nu o să ripostezi
    Ideea că la smartphone urile android dacă nu îți place ce îți oferă producătorul ai posibilitatea sa folosești ceva mai bun ( dar e mai greu cu garanția )
    Deci dacă iphone ul merge greu in urma unor update uri pur si simplu nu ai ce face decât să accepți situația

  28. @zaonero:disqus e gresit benchmarkul, apple fanboys. nicio improvizatie semnificativa fata de iPhone 6S (vorbind de harware). Slabe sanse asa un boost. Dar, na… e pe internet si postat de un pusti care foloseste “:)))” tre sa fie real!

  29. Dar când punem în discuție faptul că iPhone are un sistem de operare prea simplu, știi care este replica voastră? “există jailbreak și Cydia, cu care faci mai multe, nu doar ce iese pe poarta fabricii” :)))

  30. Asta pentru ca Apple a bagat frica in noi , din cauza asta gandesti asa . Asta inseamna ca esti utilizator vechi de iPhone si te-ai lovit ca si mine de aceasta problema .
    Quad-Core si 3GB RAM pe iPhoneee , super tare !

  31. Peste 80% din clientii din tara asta au in posesie telefoane medii. Nu mor de grija asta, isi vad de viata lor si nu toaca timpul in comentarii sterile despre cine vrea Ferari sau Lamborghini. Trollatul in Romania este ca politica, o curva a nimanui. Restul e cancan!

  32. Un nou procesor Exynos pe un 14nm rafinat.
    20-30% in prastia de Antutu nu este mare lucru.

    Practic incepand din aceasta toamna oricum va fi disponibil S821 care va reduce acea diferenta la 10%.

  33. OP3 are suport excelent pentru ROM-uri si procesul de instalare nu este dificil deloc, nici penru un utilizator de rand.

    Si ce performante poti sa modifici la iphone cand ios nu este open source, noroc ca mai poti face jailbreak(ce denumire potrivita) si sa te aproprii cat de cat de functionalitatea pe care o are Android stoc.

    Oricum trolezi ieftin, cand ai zis “umileste” ma asteptam la o diferenta de cel putin 60-80% daca nu si mai mult.

  34. Cum cat aia de performante? OP3 poti sa cumperi la 400$ sau cu preturile de la noi cu aprox 500$.

    iphone 7 va fi cam dublu ca pret poate si pt. versiunea de 32gb.

  35. Pai da ce ofera Apple si Samsung , bineinteles ca ROM urile nu sunt iesite pe poarta fabricii Samsung , dar dispozitivul e capabil sa re ruleze …..la Apple Cydia si jailbreak care le utilizezi in iphone sunt iesite pe poarta fabricii Apple?

  36. Man nu te contrazic dar ca o paranteza am un prieten cu s7 edge si nu ii merge la fel de lin vain glory cum imi merge mie pe 6s…. Are unele spike-uri si parca nu are 60 fps pe s7 edge ala…

  37. Care “adevăr” ma deranjează pe mine? Cât scote unul sau altul in testele astea sintetitice nu ma interseaza câtuși de puțin si nu m-a interesat niciodată,pe mine ma interesează sa meargă șnur telefonul meu in viața reala,atat!

  38. Arată-mi si mie testele alea in care Samsung “spulbera tot”. Dar sa fie ultimul model de Samsung vs ultimul model de iPhone.

  39. Stiu ca unele jocuri nu va duce totul la 60fps datorita rezolutiei(rezolutia de 2k este buna pentru realitate virtuala si cam atat) ,dar din cate stiu acum poti scala rezolutia jocurilor ,oricum apple sa descurcat foarte bine la optimizare(bravo apple) ,acum sunt curios cum se va descurca vulkan api ,la jocurile pe pc are rezultate fantastice ,se pare ca si pe android rezultatul este acelasi ca pe pc.
    https://www.youtube.com/watch?v=73prhNQwLQs
    https://www.youtube.com/watch?v=FnKu7MLB7vQ
    https://www.youtube.com/watch?v=zr6u5wJEs4w
    https://www.youtube.com/watch?v=P_I8an8jXuM

  40. cand cineva de aici o sa il aiba in mana il rugam sa faca un antutu test sa posteze rezultatul, ca sa inchida gura la multi carcotasi. Realitatea este clara, performantele sunt peste orice e pe piata acum, fie ca le convine la unii fie ca nu.

  41. Amice bați câmpii tare . Si Samsung umbla la soft si are propriile funcții integrate . Iar de jailbreak mi se pare o prostie ca si Root de care spui tu . Era discuția legată de stock cu ce ies telefoanele de la firma mama. Am citit chiar aici pe site ca din cidya poți instala anumite aplicații care îl fac mai rapid si ca am spus asta iar o să vii să bați câmpii aiurea. Deci să rămânem la STOCK . Salut !

  42. Nu era vorba de niciun stock , era vorba despre performanta iphone 6S vs S7 atât , citește bine comentariile , asta a spus Vali , iar eu am spus că se poate face S7 mai performant , despre performanta era vorba ….. doamne cat e de greu

  43. Laso moartă zaone că nu merge așa ….sunt unele carduri de memorie care sunt mai rapide decât memoria flash (class 10) ,să mai vorbim de noul standard micro sd Samsung, si ce daca FHD este pe 7 Plus , să nu fie si pe 7?
    Ce vrei să spui că ” ce este peste Full HD , deja ” , este inutilă o rezoluție mai mare ?
    La articolul cu ip 7 Plus va avea 2k lumea era încântată , nu prea mai părea inutila

  44. Din păcate cu eșecul lui Note 7 e destul de posibil ca Samsung sa renunțe la seria Note,si asta nu o spun doar eu ci multi analiști. In loc de Note 8 cred ca va fi un S8 Edge plus cu pen.
    Eu unul cel puțin nu mi-as mai lua Note 7(daca asta îmi era intenția înainte)chiar si cu bateria schimbată si cred ca multi gândesc asa.

  45. J'ai aussi remarqué le brouillard sur la photo avec la fleur, mais je pense que cela est dû au fait qu'à grande ouverture, le champ de mise au point est fff petit. Plus l'ouverture est grande et plus vous êtes proche du sujet photographié, elle est d'autant plus petite. Dans le cas présent, le champ de mise au point est probablement de quelques millimètres, et évidemment ce qui se trouve devant et derrière le champ de mise au point apparaît flou.

  46. Scuze, ți-am scris un comentariu care era adresat altui subiect 🙂 Cum apare, îl șterg.
    E posibil să renunțe la brandul Note, deși e improbabil.