Le président de Samsung USA s'excuse pour le Galaxy Note 7

Tim Baxter, le président de Samsung USA, s'est excusé dans un clip vidéo pour les problèmes rencontrés. Galaxy Note 7 les a générés pour les consommateurs américains. Nous parlons bien sûr du problème des batteries qui explosent et qui semblent avoir causé d'importants dégâts matériels à certains clients de Samsung, originaires de diverses régions du monde.

Malgré le fait que Samsung ait demandé à ses clients de cesser d'utiliser le Galaxy Note 7 en raison de problèmes de batterie et de remplacer les terminaux gratuitement dans les magasins, cela ne s'est pas produit. Aujourd'hui, le président américain demande à nouveau aux clients d'apporter leurs terminaux dans les magasins pour les remplacer, les nouveaux modèles étant distribués la semaine prochaine.

Le problème d'image de ceux de Samsung est très gros, puisque le président de la filiale américaine a dû réaliser un clip vidéo dans lequel il s'excuse pour les problèmes. Il a souligné que la nouvelle version du Galaxy Note 7 est sûre à utiliser, mais combien risqueront d'acheter ce smartphone de Samsung ?

Tu peux voir ici la vidéo d'excuses.

président de samsung sua

57 COMMENTAIRES

  1. Din pacate asa se intampla cand vinzi tehnologie conceputa acum 25 de ani. Un sfert de secol si ei tot cu li-ion vin pe piata. Un li-ion tunat. E valabil pentru toti producatorii. Iar astia la samsung mai au si divizie separata de baterii si tocmai alea le-au dat cu virgula.

  2. Este o totala lipsa de considerare fata de oamenii ( clientii Samsung) care au dat o caruta de bani pentru un device care iti provoaca rani. Nu cred ca exista scuze pentru asa ceva…da-mi 800-900$ ( sau cat o fi ca nu ma intereseaza Samsung) si poti muri sau mai stiu eu ce. Apple daca era in aceasta situatie, aceeasi parere o aveam. Nu exista nicio explicatie care sa justifice lipsa de interes pentru clienti , pe care a aratat-o acest producator. Din punctul meu de vedere, samsung sa se duca in faliment.

  3. Ai dreptate, dar stai linistit ca si la Apple explodeaza bateriile. Nu cred ca are importanta ca sunt mai multe sau mai putine atunci cand ti se intampla tie.

  4. Da unde erai mai leule când pocneau bateriile la iPhone? Voi duceți o lupta crâncenă cu această firma, în loc sa fiți subiectivi și sa dați de pereți cu toti producatorii voi știți una și buna.
    Asa este când pocneste un iphone o face mai cu talent nu asa ca un Samsung ordinar.

  5. Samsung Note 7 este interzis în avion… Inainte de a incepe explicarea manevrelor de securitatea, se specifică ca posesorii de Samsung Note 7 să nu-și țină telefonul pe mod avion sau să-și încarce bateria, ci să-l stingă de tot… Pana aici s-a ajuns: sa fie interzis ca măsură de securitate

  6. Sa vezi surprize cand incep sa pocnească Iphone-urile 7. Sa vezi atunci cum toți tăceți și nu comentați nimic. Din punctul meu de vedere orice baterie Li-Ion este pasibila de explozie.
    In alta ordine de idei numai cine nu muncește/nu face erori.
    Au greșit, plătesc își cere scuze. Viața merge mai departe.
    Presimt ca pana in decembrie vom avea cel puțin 3 iphone-uri explodate. Sa te ții veselie atunci…

  7. Câți să r mai riscă să cumpere acest smartphone ? De lungul anilor sa demonstrat că dependenta de smartphone este mult prea puternică pentru a fi contracarată de explodarea smartphone urilor
    Dovada ca un studiu a dezvăluit că posesorii de NOTE 7 nu sa u speriat de scandal și folosesc telefonul la cote ridicate
    E bine cum au procedat, pentru aceasta greșală au plătit la greu , dar viața merge mai departe

  8. Eu îți spun ce am auzit azi…însoțitoarea de zbor a specificat în mod expres ca posesorii de Samsung Note 7 să-și oprească telefoanele și sa nu fie folosite in mod avion sau sa fie încărcate!

  9. Pai da am spus că pentru siguranța pasagerilor ….un iphone 4 a explodat în avion , dar nici un Samsung nu a explodat în avion

  10. “insa oare cati se vor mai risca sa cumpere acest smartphone de la Samsung ?” chestiune tendentioasa, fara legatura cu ziaristica!

  11. Si doar de curiozitate la tv de ce anume te temi? Se stie ca in materie de tv Samsung e peste orice. Iar Apple nu are televizor de vanzare decat un doboz si atat.

  12. asa in materie de orice si la telefoane e peste orice nu? dar din ce am auzit faza cu note 7 si mai nou,incep si s7 sa aiba probleme,dupa ce si zaone i-a bubuit tv…este normal sa le schimb

  13. Sa nu exageram! LG, cu WebOS este peste Samsung. Si aici nu vorbim despre amoled, unde Samsung nu vinde in masa TV ci LG si cu rezultate exceptionale! Ori cunoastem piata, ori ne apucam de gradinarit!

  14. Nu. Majoritatea telefoanelor au li-ion. Si @Mihai are dreptate. La li-po mai greu cu explozia. Cred ca si sunt filmulețe pe youtube cu li-po li-ion

  15. Cu tot respectul dar dupa aceasta logica putem presupune si ca i e mai cumpara telefoane care se indoaie, dai o groaza de bani si primesti un bumerang. E drept nu te pune in pericol dar portofelul tot sufera.

  16. Amice, tu nu stapanesti termenii! Te contrazici in 3 randuri, Li-ion ai precizat chiar tu! Hai, avem o varsta, sa nu consumam banda ca eu n-am facturile la mine pentru problemela tale, cunoscute aici! Si aici, cu multa bunavointa, inchidem dialogul, pentru multa vreme!

  17. esti bine? ai zis ca urmatorul pas este Li-Po ceea ce cam toata lumea foloseste DEJA.Si parca ziceai ca ma ignori,dar defapt nu….defapt li-po foloseste toata lumea dar tu ziceai ca nu..

  18. Nu stiu…ca nu stătea nimeni sa vadă cine are Note 7… A fost în discursul de siguranță înainte sa înceapă sa explice cu exiturile și vestele de salvare… Posesorii de Note 7 (în caz ca există) sa nu folosească mod avion sau sa încarce bateria, ci sa le tina switched off…celelalte dispozitive, cu excepția Note 7, pot fi folosite în mod avion.

  19. Aici nu e vorba ca e Samsung, Apple sau HTC…ideea e ca problema este una reala și periculoasa cu acest model de telefon, încât și companiile aeriene își avertizează călătorii În legătură cu Note 7.

  20. “According to the report, Samsung’s “initial conclusion” is that an error in manufacturing put pressure on the plates within the battery cells. This pressure brought the positive and negative poles of the battery into contact, which triggered excessive heat”

  21. Tot nu vreti sa intelegeti ca nu conteaza ca e apple, samsung sau mercedes si bmw atat timp cat un produs cu pretentii premium pune viata in pericol a milioane de utilizatori? Nu este normal

  22. Nu am sa înțeleg niciodată pe cei care se bucură aiurea de răul altuia. Serios ma faci sa cred ca te plătesc ăștia de la Apple. Câștigi ceva că au explodat bateriile Samsung?
    Viata nu îți mai aduce bucurii doar dacă explodează bateriile sau se întâmplă ceva cu telefonul concurentei? Really?

  23. Vb cu mine sau cu altcineva? Daca vb cu mine, reciteste cele doua posturi ale mele…am soecificat ca nu ma intereseaza ce producator ar fi, nu este normal sa scoti asa ceva pe piata! Greseala de productie este la 2-3-10 produse, nu la toate. Samsung are un CTC peste care nu ar fi trebuit sa treaca aceste device-uri.

  24. Am găsit eu câteva cazuri, fiecare model, toate cu incidente în avion, în timpul zborului:

    iPhone 4:
    http://gizmodo.com/5863179/this-iphone-4-spontaneously-caught-fire-in-a-flight

    iPhone 5:
    http://www.cultofmac.com/291864/iphone-5-catches-fire-mid-flight-causes-emergency-evacuation/

    iPhone 6:
    http://www.complex.com/life/2016/03/iphone-bursts-into-flames-on-plane

    Cred că vinovată e tehnologia bateriilor, nu neapărat producătorul. Bateriile astea au prea multă capacitate de înmagazinare pentru un volum prea mic.

  25. Vorbesti despre Srb Srb? Daca da, iti dau dreptate, nu stiu de ce se bucura de raul altuia, de parca asta ii face viata mai frumoasa. In loc sa fie solidar cu victimele, omul asta se bucura ca au ars masini, case, altii s-au ars etc.
    Daca ar fi vreo discutie de rivalitate intre avioanele Boeing si Airbus, probabil ca Srb s-ar bucura de cate ori ar fi vreo tragedie aviatica cu avioanele companiei rivale :((

  26. Ai citit macar articolele la care ai dat link? Te cam dai singur de gol.
    Am dat click de curiozitate la primul,care zice cam asa : “Look closely at the photo. The iPhone that exploded had been modified, that’s a custom back panel with the Steve Jobs Apple logo. Obviously, the person who did the mod either caused damaged something while doing the mod, or the case didn’t allow heat to dissipate as it can with the stock back.
    This isn’t some “the iPhone 4 can explode” story, it should be a cautionary tale about modifying hardware “.