L'iPhone 7 est plus résistant à l'eau que le Galaxy S7

iPhone 7 este mult mai rezistent la contactul cu apa decat Galaxy S7, un lucru incredibil, avand in vedere ca Apple nu confirma oficial asta.

De vineri cam toti cei care au primit terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus ils vont trop loin sa le inece, insa nimeni nu a reusit deocamdata, dar astazi vedem primele semne de slabiciune. In clipul video de mai jos veti vedea o comparatie intre iPhone 7 si Galaxy S7 in ceea ce priveste rezistenta la contactul cu apa la adancimi de pana la 10 metri.

Terminalele au fost puse intr-un recipient si introduse in apa la diverse adancimi, incepand de la 1.5 metri si pana la 10 metri, iPhone 7 rezistand cu brio pe toata durata testului. Pana la adancimea de 9 metri Galaxy S7 a functiona bine, insa dupa scufundarea aceasta a repornit singur, butonul Home tactil al iPhone 7 avand cateva mici probleme.

Avand in vedere ca Galaxy S7 a repornit, terminalele au fost reintroduse in apa, dar de aceasta data la o adancime de 10 metri, cu mult peste ceea ce recomanda Apple sau Samsung. La scoaterea din apa, iPhone 7 functiona in continuare fara probleme, insa Galaxy S7 era stins si a refuzat sa se mai aprinda sub vreo forma sau alta.

L'iPhone 7 est plus résistant à l'eau que le Galaxy S7

Dupa cateva zeci de minute, in partea inferioara a ecranului iPhone 7 au inceput sa se observe primele semne ale patrunderii lichidului, semn ca el a fost oarecum afectat. In ciuda acestui lucru terminalul functiona fara probleme, dar daca nu va fi lasat la uscat, exista sanse ca ecranul sau sa se defecteze complet si sa necesite inlocuire.

Galaxy S7, in schimb, nu a avut o soarta atat de favorabila, el refuzans in continuare sa porneasca, asta desi flash LED-ul sau se declasa in mod regulat, iar unul dintre led-urile panoului frontal facea acelasi lucru. Mai mult decat atat, in jurul camerei erau vizibile primele semne ale patrunderii apei in carcasa, semn ca o scufundare la 10 metri sub apa este prea mult.

Acestea fiind spuse, iPhone 7, desi oficial Apple nu spune acest lucru, este mult mai rezistent decat Galaxy S7 la contactul cu apa.