Un MacBook Pro a pris feu à cause de la batterie

Un MacBook Pro a pris feu à cause de la batterie alors que l'utilisateur naviguait sur Internet sans être connecté à aucune source d'alimentation à ce moment-là. L'utilisateur était assis dans son lit à ces moments-là et parcourait tranquillement des sites Web, lorsque son MacBook Pro s'est éteint, a commencé à chauffer fortement, à émettre de la fumée, à prendre feu et vous pouvez voir le résultat final dans les images.

L'erreur de l'utilisateur a peut-être été d'essayer de redémarrer son MacBook Pro immédiatement après son arrêt, mais je pense que n'importe lequel d'entre nous aurait commis une "erreur" similaire. Le problème vient bien sûr de la société Apple, qui n'aurait pas dû lancer dès le début un MacBook Pro dont les batteries pourraient prendre feu lors d'une utilisation normale.

Le MacBook Pro a été rapidement emmené dans la salle de bain et laissé sur le sol tout en émettant une épaisse fumée et en brûlant, explosant à un moment donné et brisant le capot de protection à la base de l'ordinateur portable. Il a fallu une heure au MacBook Pro pour se "calmer", mais entre-temps, la maison de l'homme était remplie de fumée toxique et il souffrait également de brûlures aux doigts.

On ne sait pas si l'homme a contacté Apple pour un éventuel remplacement du MacBook Pro, mais il y a de fortes chances que cela se produise. La société Apple est certainement au courant de cet incident, et comme la batterie a pris feu lorsque l'ordinateur portable était utilisé pour naviguer sur Internet, il est clair que le problème ne vient pas de l'utilisateur.

macbook pro brûlé

batterie du macbook pro grillée

batterie du macbook pro 1 grillée

batterie du macbook pro 12 grillée

72 COMMENTAIRES

  1. acu 4 zile :))))
    cuesnecenzurat V.P • 4 zile în urmă
    [“luna si iPhone-ul explodat” ??
    de acord cu ciclul lunar insa primul a fost pe 01.02 – a urmat 23.02, si mai sunt 5 zile.
    Cu ceva algoritmi Srb poate afla cand ii vine randul si la al lui.]

    azi se incheie luna…

  2. faci monolog??? :)))
    Srb Srb Srb Srb • câteva secunde în urmă :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  3. Este clar ca este un model destul de vechi…deci cam ciudat abia dupa atata timp, din zeci de milioane vandute 1 sa aiba probleme

  4. Si utilizatorul dobitoc. Du mac-ul in baie sa se afume baia :)) dupa aia fa dus si trage in piept toata toxicitatea. Lasa ca e bine, macar ti-l schimba, dar plamanii cine ii schimba?

  5. Hahahhahahaha
    Samsung tocmai a achizitionat Harman cu 8 miliarde ???
    Tu ai impresia ca Samsung e ca Apple sa produca doar 3 produse?

  6. Alea produc bani pt companie ? si aspiratoarele si frigiderele si tv urile.
    Alea dc nu sunt importante? Cine hotărăște daca sunt sau nu importante? Tu? Un neica nimeni? ?

  7. Cui ii pasă de profitul pe care il aduce ipadul lui Apple si masinile de spalat Samsung.
    Noi vorbim strict legat de Samsung nu are ce aa caute Apple in discutie.

  8. Da samsung produce si alte produse dar totul se bazeaza pe smartphone, pt ca acolo este profitul mare..tv masini de spalat cumper 1 data la 5-10 ani

  9. Samsung ar putea oprii vanzarea de smarphoneuri si ar putea functiona fara stres. Doar din vanzarea de piese ar supraviețuii mlt si bine.
    Gresesti companiile, nu Samsung are 60% din profit anual generat de smartphone.

  10. stiu ca samsung si-au mai inchis din divizii, daca inchid si din smartphone doare. Ai zis ca nu vorbim de Apple, unde da, fara iphone le-ar merge mai greu pt putin timp dar la cat castiga si din celelalte si cati bani au, pot supravietui

  11. Au inchis diviziile care nu produceau cat voiau ei. Dar sa zici ca Samsung nu mai are divizii si ca atarna de smarpthone e cale ft lunga.

  12. Masina de spalat, frigiderul, climatizarea, aspiratorul, tv-ul sunt esentiale in fiecare lucuinta, tableta sau appletv-ul sunt asa de … umplutura.
    Cand bagi haleala la rece sau iti speli rufele numai la bilantu’ Apple nu te gandesti…

  13. corect, dar cea mai mare companie,ciudat nu este una dependenta,precum de mancare,apa ci una ce produce produse fara de care putem trai
    Clar explozia a fost provocata

  14. bateria clar a fost supusa unor incercari…nu este normal dupa atatia ani sa avem doar 1 caz din atatea exemplare vandute si care functioneaza perfect

  15. Samsung Boom Boom si Greenpeace on stage, dar sa nu uitam ca APPLE FACE BOOOM BOOOM BOOOM ???
    Poti sa zici de Samsung orice, nu schimba realitatea ca Apple face Boom Booom Booom

  16. In aeroporturi si peste tot nu auzi “interzis cu device’uri APPLE, din motive de sercutirate si sanatate” dar cu SAMSUNG AUZI

  17. Nu nu aud pt ca Samsung a avut OO si le-a retras de pe piata.
    In schimb am auzit de cei 40K dd oameni care au dat in judecata Apple in America pt displaygate la Iphone 6 si de cei 15k care au dat in judecata Apple pt problema u bateria la 6S.
    Am mai auzit un BOoooOom, sa fie un Mac?

  18. neeh, macar nu este din cauza producatorului..dislaygate….ce mizerie auzi si tu, inca am in familie 2x iphone 6,au peste 2 ani de zile si nimic 0 !

  19. Asa sarac esti? Inca mai ai in familie Iphone 6?
    Vezi sa nu faca Boom Boom Booom.

    Am citit un articol pe idevice in care zicea ca s-ar putea ca un Ipad sa fie motivul pt care s-a prabusit un avion. A facut Boom Boom Boom. In cabina pilotilor, iar expertii iau in calcul acest scenariu.

  20. pai ce sa le iau batranilor care nici macar nu sunt ai mei, ultima generatie cand ei nici nu dau 2 bani pe tehnologie? sa zica mersi ca le dau ceva f bun

  21. La o stire de genul acesta probabil Apple impreuna cu fanaticii de nivel Senior ar spune ca e vina pilotilor. Nu au utilizat Ipad si Iphone-ul cum trebuie :)))