L'iPhone 8 aura un écran OLED en raison d'une production limitée

L'iPhone 8 aura un écran OLED en raison de la quantité limitée de composants produits par Samsung, le seul fournisseur d'Apple.

iPhone 8 ce sera le seul smartphone Apple de 2017 à disposer d'un écran OLED intégré, et ce n'est pas parce qu'Apple ne veut pas proposer cette technologie dans d'autres produits. En réalité, il semblerait que la production limitée d'écrans OLED oblige Apple à proposer ce nouveau type d'écran uniquement pour l'iPhone 8, et non pour les deux autres modèles de l'iPhone 7S.

On sait qu'en 2017 Apple sortira un iPhone 8 avec un écran OLED qui couvre tout le panneau avant, mais apporte également d'autres changements majeurs, mais deux modèles de l'iPhone 7S seront également commercialisés. Ces deux modèles de l'iPhone 7S ne bénéficieront pas de l'écran OLED de l'iPhone 8, mais disposeront tout de même d'écrans LCD, en raison de la production limitée des partenaires d'Apple.

Samsung est l'entreprise qui produira la quasi-totalité des écrans OLED de l'iPhone 8, tout en assurant également la production de ses propres produits. Ceux d'Apple sont obligés d'acheter des écrans OLED à Samsung pour pouvoir lancer l'iPhone 8, mais les quantités seront de toute façon limitées du fait que Samsung produit pour son propre usage, mais aussi pour d'autres entreprises.

L'iPhone 8 aura un écran OLED en raison d'une production limitée

Bien que pour les écrans LCD des anciens modèles d'iPhone, la société Apple dispose d'une multitude de fournisseurs, pour celui OLED de l'iPhone 8, elle sera basée presque exclusivement sur Samsung. Ceux de Samsung ont le monopole de la production d'écrans OLED, et les autres concurrents ne peuvent pas produire autant d'unités pour couvrir la demande nécessaire pour l'iPhone 8.

Dans cette idée, Apple est encore une fois limité par ses partenaires concernant l'implémentation de nouveaux composants dans les terminaux, l'iPhone 8 étant affecté de la même manière que les autres années, d'autres composants affectaient d'autres terminaux. Les partenaires d'Apple ne se sont pas préparés à l'iPhone 8, se concentrant principalement sur la production d'écrans LCD, mais ici les choses changent.

Cela dit, l'iPhone 8 sera également disponible en quantités limitées en raison du manque d'écrans OLED à acheter sur les marchés mondiaux. Nous parlons essentiellement d'une histoire sans fin dans laquelle Apple ne dispose pas de suffisamment de composants pour couvrir la demande du marché, et l'iPhone 8 poursuivra un "film" que nous connaissons depuis de nombreuses années.

iphone 8 oled à vendre

123 COMMENTAIRES

  1. sa fim sinceri trebuie sa fie o diferenta intre 7s si 8 nu numai ecranul fara bezel si ce mai e pe acolo , asta cu productia mi se pare un pretext ca daca s-ar vrea cu adevarat s-ar face

  2. corect, dar pe viitor nu asta este solutia tinand cont ca apple vrea sa puna OLED si in ipad…trebuie sa aiba nu doar pe samsung ca producator, poate inca 2-3 companii, de aici poate sa rezulte diferente in calitate.Eu zic ca daca sunt sigur ca vor sa ofere doar OLED pt iphone si ipad pt urmatorii 5-6 ani eu zic ca merita sa isi faca o fabrica,dar daca oled este doar o solutie temporara si vor baga altceva in 4-5 ani..atunci asa este.

  3. Dacă ar arată ca in poza as face upgrade-ul și anul acesta de la 7 dar slabe șanse pana va apărea vor mai fi pretexte d-astea

  4. se va gasi unu cu o luna inainte de lansare sa strecoare o poza ” accidental ” ca in trecut dar mai e si pana atunci

    srb srb
    eu zic ca au anticipat si ei ca vor pune asemenea lcd pe iPhone si si-au luat masuri sa se fabrice nr respectiv, nu e ca si cum pana acum se vindea 1 terminal pe an si anul asta 100 de milioane, se stie ca se vinde ca painea calda la lansare asa ca si faza asta ca Samsung nu poate aproviziona nr mare e cam exagerata, repet nu se stia de ieri sau de azi specificatiile lui i8

  5. Samsung nu mai sunt singurii care produc OLED-uri. Ei le fac cel mai bine ca ….ei au deja experienta de ani de ani de zile. Apple le va lua (ca si in trecut) de la LG. Nu vad de ce sa nu fie destule. Problema vor fi costurile mai mari si cel mai important va fii screen burn in. Fenomenul apare pe orice oled dupa maxim 1 an si cu cat ai un home screen mai neachimbat, cu atat problema e mai evidenta (vezi nokia lumia). Odata cu trecerea la Oled vor aparea si alte probleme.

  6. Mamă ce o să fac pe idevice în momentul în care Apple va scoate telefoane cu ecran curbat Oled, copiate după “pocnitorile” samsung.
    Vai, deci închid idevice.

  7. vorba nu e de exerienta ca oricum se fac dupa reteta Apple nu face fiecare cum vrea si ce vrea, sunt niste termeni in contracte etc. problema e ca daca vor fi furnizori multipli calitatea difera de la unul la altul ca si la automobile

  8. lg sau sharp s-a mai vorbit, impreuna nu pot produce cat produce Samsung DOAR pt Apple…adica LG+sharp nu pot produce impreuna 100mil bucati pe an

  9. Așa e… Au copiat la maxim Apple, dar acum 2 ani au văzut că trebuie să preia ei ștafeta fiindcă Apple e boring.

  10. ideea este ca la cat de major este iphone 8 fata de restul, foarte multa lume va face upgrade’ul, pana si cei cu iphone 7,deci vor trebui sa aiba cel putin 15mil bucati pt primul weekend daca vor sa tina pasul cu cerinta

  11. E posibil dar Samsung nu mai produce OLED ci AMOLED. Sunt mere si pere. Daca se amesteca in telefoane vor exista diferente de calitate intre ele si atunci sa vezi taraboi.

  12. Îți dai seama ce a ajuns Apple… Nici măcar firmele fantomă din China nu mai copiază iphone fiindcă lumea nu mai vrea iphone fiindcă e mult inferior platformei android.

  13. OLED este baza din care se face si AMOLED…fara tehnologia OLED nu ar exista AMOLED.Posibil iphone 8 sa aiba tot un fel de super amoled dar numit altfel

  14. Da si nu. Principiul e identic dar aunt diferente mari intre ele, atat in procesul de productie cat si in produsul final. Amoled are refresh rate foarte bun fata de oled. Pe vremuri (prin 2012-2013) cand Samsung folosea inca Oled normal, daca dadeai scroll unui patrat gri sau text gri inchis pe fond negru (deci pixeli stinsi) ramanea in urma o dara scurta de ceva mov. …erau pixelii rosii care nu apucau sa se stinga destul de repede. Verifica pe net.

  15. Home screenu nu e asa important, că oricum nu sta nimeni ore întregi uitânduse la el, dar iconițele din partea superioară și butoanele de navigare de jos vor aduce probleme, a fost grav cu Nexus 6, dar poate noile generații vor veni mai rezistente…

  16. este ca la motoarele turbo, tot au bloc motor pistoane etc doar ca au turbina este un step forward sa zic asa.
    “AMOLED displays have no size restrictions and work on the same fundamental principles of an OLED display.
    AMOLED or Active Matrix Organic Light Emitting Diode is more of a step forward from the OLED display technology”

  17. Ai dreptate, o sã copieze 99% din s7/s8 și își vor pune mărul mușcat pe spate și gata, mr tomberon când va compara telefoanele va observa că Apple are un logo infinit mai frumos ca samsung.

  18. Amoled (active matrix organic light emitting diode) stă tocmai in active matrix care prin TFT-ul de sub el (thin film transistors) poate sa aprinda si sa stinga si subpixelii. De aia si refresh rate mai bun si efectul de ghosting de care am zis e mult diminuat. Amoled si oled au performante diferite si costuri diferite.

  19. Daca va fi un Oled simplu, problemele vor fi la fel. Gandeste-te ca iconitele de pe iphone stau in acelasi loc indiferent daca instalezi alte aplicatii. De acolo apare burn in.

  20. Lat ra pe aici de ceva vreme în stilul srb… Cu srb te mai înțelegi fiindcă nu e pro st, e doar brain washed, dar cu tomberonul e imposibil.

  21. Si infinitul asta e cu 2 sensuri, in cazul tau spre negativ. Nu stiu unde ai aflat tu de infinit, dar la Apple cuvantul cheie e “limita”.

  22. acuma intri si ce confirmi? ca ai un umor negru dar nu si cealalta parte ce tocmai ai confirmat-o acum 34 min..esti un predator

  23. nu discutam aici despre care este mai bun, ci despre faptul ca amoled este un OLED avansat. Fara oled nu ar fi existat amoled…asa cum si un turbo nu ar fi existat fara motorul initial
    Si este normal ca cel cu turbo sa aiba si el costuri si performante diferite fata de cel aspirat

  24. Deja suntem in Martie si nicio poza de pe vreun windows xp cu schita iphone 8? deja la sf lui februarie pt iphone 6 aveam schita

  25. Vorbim despre care este mai performant, iar în exemplul tău cu turbo asta ai făcut. Eu mă mir la maxim că nu înțelegi nici ceea ce scrii tu :)))
    Motorul turbo este mai performant decât ăla ne-turbo.

  26. eu cred ca tu nu ai inteles…ideea, fara motorul ala ne-turbo nu ar fi existat cel turbo. Sper acuma sa fi inteles…mai rau ca la boboci nu pot explica ,penibil

  27. M. Tomberon est lié à Viorel le prédateur, même IP...donc si l'un est banni, l'autre l'est aussi. Je ne pense pas que cela en vaut la peine... nous perdons 2 utilisateurs qui visitent constamment ce site.

  28. Confirm că eu și Viorel predatorul suntem persoane diferite.
    Eu sunt un predator, dar nu mă numesc Viorel predatorul.

    Hey srb we have a clusterfuck here… Please come and untangle this shi*.

  29. Imi pare rau ca nu mai am note 4. Iti dadeam niste poze interesante. De la S6 edge nu mai vad burn in …cel putin nu sesizabil.

  30. eu am vazut in magazine la s7 edge…si am si postat, dar lumea zicea ca am edita poza…..sau ca sunt mincions…le-am arata si pe net poze cu s7 edge si tot nu si nu

  31. Deci eu leșin!!!
    După ce srb a spus:
    Serbe Serbe
    11 minute în urmă
    dl tomberon este legat de Viorel predatorul,same IP…deci daca se baneaza unul se baneaza si celalalt. Nu se merita…pierdem 2 useri care viziteaza site’ul acesta constant

    A venit frate mopul mi-a banat ip-ul și mi-a șters comentariile.

    Faza dope e cã srb a jignit un utilizator idevice, făcându-l dl tomberon.

  32. Cel “ne-turbo” se numește atmosferic, cel turbo consuma și poluează mai puțin, dar nu mereu este mai puternic
    Dar deja o luam pe camp cu subiectul :))

  33. Zaone, mopul nostru mizerabil încetează să-mi mai ștergi comentariile, nu am încălcat termenii și condițiile shitdevice punct ro.

  34. Srb, cred cã a făcut ca mopul zaone când a văzut cã iarăși ai dat-o-n batã.

    Îmi și imaginez cum te-a mustrat: “ți-am zis să nu mai vorbești cu ăla, tot timpul e 3-4 pași înaintea ta, nu vezi ce face, nu-l mai bagă în seamă, te atrage tot timpul în capcane, omul e un geniu și ne strică reputația. Tu pici în capcanele lui briliante tot timpul. Srb, taci!!!”

    Zao, thx I’m blushing. Ahahahahaaaahahahaaa.

  35. S7edge il am din martie 2016 si tocmai am verificat. Nu are burn in (inca). Poate am avut eu grija, poate a stat ala din showroom prea mult pe o imagine la full brightness sau poate pur si simplu am avut noroc de data asta DAR oled si mai greu amoled fac screen burn in daca le lasi pe o imagine fixa la full brightness. Cine zice ca nu, bate campii.

  36. Am raspuns mai sus. Eu cred ca da. Burn in e “boala” amoled-urilor. Daca e amoled pentile adica samsung cedeaza primele led-urile albastre si de acolo umbrele vizibile mai mult pe alb (unde albastru e aprins mai tare)

  37. Așa o fi, dar ăla turbo este mai performant, fie ca putere fie ca resurse consumate, fie ca poluare. Vorbim de performanță, nu doar de putere. Ai dreptate, o luăm pe alătură 🙂

  38. Chiar vorbea cineva mai sus de agricultura. Eu am zis ca fara ea nici merele nu cresc….nu mi-a mai raspuns 🙂

  39. Eu am înțeles perfect, Srb. Tu nu înțelegi logica conversației. Florin ți-a scris “E posibil dar Samsung nu mai produce OLED ci AMOLED”, şi tu ai scris că fără OLED nu ar exista AMOLED.
    Logica este că Samsung produce ceva superior OLED-ului.
    Ca exemplu: BMW nu mai produce mașini cu pornire a motorului la cheie. Vii tu și spui că fără motoarele care se porneau cu cheia, nu ar mai exista alea BMW de astăzi.
    Așa, și…???

  40. sunt tare curios ce se va intampla daca s8 si note 8 vor avea cerere extrem de mare oare vor mai putea produce si pt apple?

  41. offf daca te aude viorica ciprinica o sa zica ca minti ca nu mai exista asa ceva..e bine daca tu dupa 1 an aproape nu ai, eu sunt multumit, ca mai mult de 1 an eu nu tin. Mersi de info

  42. Saracii de ei
    .sunt limitati de parteneri sa introduca componente…da ei nu au nimic al lor??inovatorii astia gen vauxhall

  43. Asta se intampla dupa in an si ceva daca fol tel foarte foarte intens..alte tel nu rezista la tavaleala hard..

  44. Cine mai tine telefoanele mult? Dupa un an il pasez sotiei pt inca un an cat mai e in garantie s.a.m.d. Asa am facut mereu. Dar da, s5 a avut destul de vizibil, note 4 a avut rau de tot, s6 edge are deja ceva usor vizibil…s6edge face 2 ani in aprilie, s7 edge iar nu dar are doar 1 an. Acum fiecare cu norocul lui.

  45. Nu face burn din cauza asata ca sta icoanele.doar intrun loc….face burn daca e inchins tare si des..fosrte des altfel nu face

  46. Are o fabrica noua special pt ecrane…de 3 ani e semnata afacerea asta.stai linistit ca nu se fac afaceri la.nivelu asta fara a afi acoperite cererile..io cred ca e profesionalism intro chestie dasta intre samy si apple

  47. Au o fabrica enorma facuta recent doar pt ecrane dastea..stai potol ca samsung nu face doar ecrane pt telefoane ..si face fata la cerere.

  48. Nu contest asta. Doar ca dupa ce ies din garantie sunt deja usor depasite ca hardware (cel putin in cazul android) si problemele care pot aparea te baga la cheltuieli si batai de cap. Pana acum mi-a mers ok cu upgrade anual si pasarea mai departe….plus ca m-a scapat de o dubla investitie 🙂

  49. Cred ca e mai bine. Decat sa le livreze cu asa baterii mai bine mai tarziu cu baterii ok mai ales ca o sa fie cu fast charging 3.0 deci watti multi si tensiune de cel putin 9v pt fast charge. Oricum anul asta eu, client samsung de ani de zile care facea pre-order cu tupeu, o sa astept cumintel sa cumpere altii primii. Daca nu fac BUM o sa cumpar si eu… imi place despre S8 dar sunt incă tânăr si nu am curaj sa tin bombe langa puță.

  50. yep, din pacate de ceva timp cel mai bine este sa schimbi lucrurile cand ies din garantie, si aici ma refer chiar si la masini. Singurele care sa zic mai pot fi tinute ceva mai mult sunt electrocasnice gen masini de spalat,aragaz,cuptoare electrice,si poate si televizoare etc

  51. La masini e mai usor. Macar o fac odata la 5 ani dar in functie de buget sau marca si suma poate fi mai mare. Eu merg pe leasing cu buy back…la ce conduc eu nu am banii altora sa cumpar cash 😉

  52. Ai patit-o pentru ca ai tinut luminozitatea la maxim si ai pastrat aceeasi imagine pe ecran prea mult timp. Chiar si un wallpaper poate face screen burn in. Cel mai simplu, mergi in orice showroom al unui operator si butoneaza un galaxy s6 sau s7 sau note5 daca mai gasesti. O sa vezi ca telefoanele alea care stau 24/24 la full brightness cu aceleasi iconite, wallpaper au screen burn in evident. Verifici intrand pe o pagina alba din Chrome. Pe pagina alba vei vedea umbrele iconitelor poate chiar si umbra wallpaperului. Daca burn in-ul e sever le poti vedea chiar color…o culoare usor estompata dar vizibila.

  53. Eu la Samsung Galaxy S6 am Super AMOLED şi tot rămân dâre pe ecran când defilez o imagine întunecată

  54. Hai ca intru si eu in horă. Daca tot comparam motoare cu ecrane de telefon….turbo are lagg fata de supercharger care nu are iar amoled are lagg aproape de 0 fata de OLED care are ghosting vizibil deci amoled e mai mult un fel de supercharger sau Kompressor cum ii zic nemtii :))