L'iPhone 8 blanc a l'air plus laid que vous ne l'imaginez

iPhone 8 alb apare astazi intr-un concept care ne arata cat de urat va fi design-ul din cauza unei schimbari majore facute de catre compania Apple.

iPhone 8 va fi lansat si intr-o versiune care are panou frontal alb, compania Apple urmand a ne oferi exact ceea ce avem disponibil de 9 ani pentru smartphone-urile sale. Un iPhone 8 cu un panou frontal alb va avea totusi un design care nu va fi chiar atat de frumos pentru cel al versiunii negre, iar asta din cauza acelui decupaj care va brazda panoul frontal chiar in mijlocul partii superioare.

In imaginile de mai jos puteti vedea un concept pentru un iPhone 8 cu panou frontal alb, dar si cu o carcasa argintie, adica exact ceea ce vom primi in toamna de la Apple. Acest model al iPhone 8 este facut in baza schitelor si a celei mai recente machete prezentate pe internet, deci ne arata foarte exact, cel mai probabil, ceea ce Apple va lansa pe piata in toamna acestui an.

iPhone 8 alb arata mai urat decat iti imaginezi

Desi conceptele pentru iPhone 8 au fost in multe sitautii complet rupte de realitate, acesta este foarte bun pentru ca ne arata in avans ce fel de alegere va trebui sa facem in toamna. Fie vom alege un iPhone 8 cu panou frontal alb, care arata urat din cauza decupajului vizibil in partea superioara, fie alegem un iPhone 8 negru unde acel decupaj este mult mai bine mascat de catre culoarea panoului frontal.

Avand in vedere ca iPhone 8 va fi greu de gasit pentru achizitie in toamna, este foarte bine sa stim in avans ceea ce va trebui sa facem inainte de a face achizitia. In aceasta idee, va recomand sa analizati cu mare atentie imaginile, pentru ca versiunea alba a iPhone 8 va arata exact asa si cu siguranta nu va multumi pe chiar atat de multa lume precum isi doreste compania Apple.

Deci, ce parere aveti despre un iPhone 8 alb ?

Concept blanc iPhone 8

iPhone 8 blanc concept 1

iPhone 8 blanc concept 2

iPhone 8 blanc concept 3

iPhone 8 blanc concept 4

iPhone 8 blanc concept 5

iPhone 8 blanc concept 6

iPhone 8 blanc concept 7

iPhone 8 blanc concept 8

iPhone 8 blanc concept 9

iPhone 8 blanc concept 10

iPhone 8 blanc concept 11