iPhone 8 – Ventes inférieures à celles de l'iPhone 5S

iPhone 8 ar inregistra vanzari mai mici decat ale iPhone 5S conform unei companii americane specializate pe monitorizarea lansarii de noi telefoane mobile.

iPhone 8 are vanzarile mici confirmate de catre o companie specializata pe analizarea numarului de iDevice-uri activate de catre utilizatori in diverse perioade de timp. Conform acesteia, numarul de unitati ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus este putin mai mare de jumatate fata de ceea ce s-a inregistrat dupa weekend-ul lansarii seriei iPhone 7, el fiind la mai putin de jumatate fata de ceea ce se inregistra pentru seria iPhone 6S.

iPhone 8 are vanzari mici estimate oricum de catre toata lumea, insa aceasta companie americana sugereaza faptul ca ele se afla la cel mai mic nivel  din 2013 incoace, chiar mai mici decat cele ale iPhone 5S. Practic, compania americana sugereaza faptul ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus s-au vandut mai prost decat iPhone 5S in weekend-ul lansarii, insa acest lucru trebuie privit cu oarecare neincredere.

iPhone 8 are vanzarile estimate acum prin analizarea numarului total de iPhone-uri active la nivel global si masurarea procentului noului model cu cel ale modelelor existente. Desigur ca baza de telefoane iPhone a crescut substantial din momentul in care iPhone 5S si iPhone 6 au fost lansate, asa ca e normal ca procentul sa fie mai mic decat in cazul celui de-al doilea, dar iPhone 8 n-ar trebui sa aiba un procent mai mic decat primul.

iPhone 8 – vanzari mai mici decat ale iPhone 5S

Ventes Apple iPhone 8

iPhone 8 si iPhone 8 Plus cu vanzari mai mici decat ale iphone 5S pare ceva foarte greu de crezut, dar nu imposibil pentru ca lipsa cozilor din fata magazinelor Apple ne-a dat de inteles ca exista o problema. iPhone X este in mintea tuturor fanilor Apple, fie ca au cumparat iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, fie ca au decis sa ignore noile produse si sa astepte lansarea celui mai scump model al iPhone lansat vreodata.

iPhone 8 ar putea avea vanzari mai mici, sau egale, cu cele ale iPhone 5S, nimeni nu stie asta, insa este fara dubiu faptul ca sunt mai mici decat cele ale seriei iPhone 7. Este normal sa fie asa din moment ce Apple a impartit lansarea din aceasta toamna in doua evenimente separate cu trei modele ale iPhone, iar dintre toate acestea, nu seria iPhone 8 este cea mai asteptata, ci iPhone X.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus n-au avut cifre de vanzari anuntate de catre compania Apple, de fapt de la iPhone 6 cei de la Apple n-au mai anuntat vanzarile pentru vreo lansare a unui produs. In aceasta idee, nu vom sti vreodata o cifra exacta pentru lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa cred ca nu exista persoana care sa nu fie de acord cu faptul ca vanzarile au fost mai mici decat cele ale seriei iPhone 7.

iPhone 8 Petites ventes iPhone 5S