Apple a révélé la date de présentation des résultats financiers du troisième trimestre 3

Lors de la dernière nuit, la compagnie Apple a confirmat faptul ca va anunta rezultatele financiare pentru T3 2017 in data de 2 noiembrie, deci peste mai bine de o luna. T3 2017 este de fapt al patrulea trimestru fiscal din anul fiscal al companiei Apple, in cazul sau anul incepand pe data de 1 octombrie si terminandu-se pe 30 septembrie a anului urmator, multe companii avand anii fiscali organizati in moduri similare.

Comme d'habitude, Apple organisera une audioconférence au cours de laquelle elle présentera l'évolution financière des derniers mois, les attentes étant, comme d'habitude, très élevées vis-à-vis de ce qui va être annoncé. Apple estime qu'elle aura un chiffre d'affaires maximum de 52 milliards de dollars au deuxième trimestre 3, des dépenses d'exploitation de 2017 milliards de dollars et une marge de coûts pouvant atteindre 6.8 %.

Realitatea o vom afla pe data de 2 noiembrie, iar atunci managerii celor de la Apple vor oferi si alte detalii privind planurile lor pentru viitor. Atunci vom afla si detalii trunchiate privind vanzarile seriei iPhone 8et Coques iPhone X va ajunge pe piata chiar a doua zi, deci lucrurile e anunta a fi extrem de interesante pentru inceputul lunii viitoare.

Résultats financiers Apple du quatrième trimestre 3