Samsung GALAXIE S10. Processeur incroyable sorti

Samsung GALAXIE S10. L'étonnant nouveau processeur a été lancé aujourd'hui par la société coréenne, voici les nouvelles surprenantes préparées pour le téléphone.

Processeur Samsung GALAXY S10 exynos 9820

Samsung Galaxy s10. Aujourd'hui, le nouveau processeur que Samsung va inclure dans le téléphone a été officiellement lancé, plus précisément, il est intégré à la nouvelle puce Exynos 9820, annoncée avec des nouvelles étonnantes. Il n'a pas été pensé que la nouvelle puce Exynos 9820 prend en charge la technologie 5G dans le Samsung GALAXY S10, mais elle apportera l'enregistrement de vidéos 8K et la prise en charge de jusqu'à 5 caméras, nous parlons donc d'une mise à niveau importante qui sera proposée pour le téléphone.

Samsung Galaxy s10. Selon les spécifications officielles, la nouvelle puce Exynos 9820 offrira des performances jusqu'à 20 % supérieures pour le processeur intégré, mais aussi jusqu'à 40 % d'autonomie supérieure pour la batterie. Il se compose d'un processeur avec 4 cœurs Cortex-A55, 2 cœurs Cortex-A75, mais aussi 2 cœurs spéciaux créés par la société Samsung pour le Samsung GALAXY S10, les 4 derniers étant chargés d'offrir de bonnes performances.

Samsung GALAXIE S10. Processeur incroyable sorti

Processeur Samsung GALAXY S10 exynos 9820 1

Samsung Galaxy s10. La nouvelle puce Exynos 9820 est la première à avoir les cœurs de processeur configurés de cette manière, et c'est parce que Samsung voulait offrir de bien meilleures performances aux utilisateurs qui achètent ses téléphones, mais aussi une autonomie accrue. La capacité du Samsung GALAXY S10 à enregistrer des clips vidéo 8K à l'aide de cette nouvelle puce est une première pour les téléphones, si elle est réellement proposée, mais un écran adapté est également nécessaire pour que des enregistrements de ce type « prennent vie ».

Samsung Galaxy s10. 5 caméras ne seront pas intégrées dans ce téléphone, mais sa nouvelle puce permettra d'offrir ces caméras, ainsi que d'enregistrer des films 4K à 150 FPS, donc l'enregistrement au ralenti en 4K devrait être possible. Le Samsung GALAXY S10 sera lancé par Samsung en mars de l'année prochaine, à la suite d'une présentation prévue au Mobile World Congress 2019, en février, à Barcelone.

32 COMMENTAIRES

  1. Tu faci mișto de chipul Apple – care cel mai probabil nici anul viitor nu va fi egalat în performanțe de vreun alt chip – sau n-am înțeles eu bine?

  2. Are IQ-ul mic, stim…se face de rusine la fel ca si DJ-ul ala…sa intri aici comentand de Apple cand tu stai pe Android…prostie curata.

  3. Exynos 9820 este absolut incredibil. Va dati seama ce putere trebuie sa aiba pentru a filma 4K la 150 fps ?? De 8K nici nu mai vorbesc, e pus acolo doar pentru cei care fac productie video si coboara de la 8k la 4k sau fac zoom in filmare. Lucrez in domeniu si deja râdeam ca o sa concediem camerele Red, o sa filmam pe Samsung S10. Tari de tot !!!

  4. In postproductia video se filmeaza 8K pentru a decupa, “crop” cum ziceti voi. Sau pentru zoom in imagine dupa filmare. Sau pentru a avea pur si simplu foarte multa informatie per cadru si cand cobori la 4K si FHD, imaginea va fi si mai densa.

  5. “Ca posesor”. “Ca si” se foloseste numai cand vrei sa eviti o cacaofonie, desi cacofonia nu este o greseala gramaticala, este un moft lingvistic.

  6. Eu n-am treaba ca e Samsung, Apple sau Allview, ca tot o prostie si o risipa inutila e rahatul ala de marketing cu 8k si tzîshpe camere. Diatrugem planeta ca orice pitzi sau manelist sa faca filme 8k la nuntzi de mahala. 🙁

  7. Vasix in 2030 androidul tau va avea 16 camere, filmezi in 24K și cred…100 de gb de ram… voi androizii întotdeauna ați fost cu un pas înainte ???

  8. Va reusi sa depaseasca in teste de putere iPhoneul Xr sau nici anul asta ? Adevarul e ca este foarte interesant sa filmezi in 8K , jumatate din planeta are televizoare si monitoare 8K .

  9. Mai ales când îl pui pe Facebook la o calitate HD.
    Lăsând gluma la o parte, e bine că chipul respectiv va avea puterea respectivă.

  10. Normal ca dai like la tampenii. Doar ai Mate 20 Pro care nu e in stare sa filmeze 4K la 60 fps. Iti dai seama ca ai procesor la nivel de Samsung S8, 2017 ?? Degeaba are 7nm, ca bateria tine mai putin ca la Mate 9 care are tot 4000 mah, dar 10 nm. Huawei este o mare minciuna.

  11. In 2014 cand Samsung S5 avea primul filmare 4K, toata planeta avea televizoare hd sau maxim fullhd, doar aia smecheri. Nu exista lansat comercial niciun tv 4K. Acum macar exista un tv Samsung 8k la 35.000 lei. Vezi Samsung 75Q900R la Flanco.

  12. Pe principiul tău, industria auto nu s-ar mai fi dezvoltat pentru că nu existau străzi, așadar de ce să se construiască mașini?

    Sunt acri strugurii ?????

  13. Poveștile pe hârtie și testele vieții sunt pentru cei ca tine. În realitate urmărește comparațiile dinte un Xr și un Mate 20 Pro, și mai gândește-te un pic de ce Xr cu A12 bionic pe 7 nm, cu display hd, cu iOS e mai leneș.

  14. Nu stiu ce om cu minime cunostinte tehnice si respect pentru inteligenta sa, ar mai putea da bani pe iPhone in 2019. iPhone 4S mi s-a parut singurul lor model perfect ca design si ca performante, raportat la modele Nokia cu Symbian din aceeasi perioada, 2010-2011. iOs este acum plin de bug-uri si erori grave. Este mult sub orice Android de top.

  15. Ce să urmăresc?
    PUBG are cu 500MB mai mult în iOS, Snapseed 75 vs 50 (este cu 50% mai mare), Twitter 100 vs 50 (100%)…

  16. El se face de rusine ca e posesor de Android dar tu posesor de iOS nu te faci de ras . Toata ziulica bati
    campii sa ne spui ce experienta traumatizanta ai avut cu un telefon probabil defect . Tu nu discuti de iOS cat injuri Android , fiind pe un site Apple te informezi de produse Apple nu sa bati campii comentand pe subiecte din lumea Android .

  17. Trebuia sa asteptam dupa Apple ani de zile sa vina cu filmare 4k .
    Acum la fel , daca iPhone nu are e prostie , cand iPhone are atunci e ok :)))

  18. La nivel de zvon doar cica ar scoate in single core 4000+ si in multicore 11-12.000+ , ma refer la exynos 9820. Dar degeaba daca cei de la qualcomm ii vor obliga sa le tacteze mai jos pentru a nu ii face de rusine!!