Samsung GALAXIE S10. Deux SURPRISES CONTROVERSÉES

Samsung GALAXIE S10. Deux très mauvaises surprises sont annoncées pour les fans du monde entier, voici des nouvelles qui vont bientôt faire sourciller beaucoup de monde.

Samsung GALAXY S10 surprend

Samsung Galaxy s10. Deux surprises controversées pour téléphones Les Coréens ont été annoncés l'autre jour, et nous parlons de bonnes nouvelles et de très mauvaises nouvelles pour les fans qui attendent ces modèles de téléphones. Plus précisément, tout d'abord, nous apprenons que la version standard du Samsung GALAXY S10 aura une triple caméra, tout comme la version Plus des téléphones, les coques réalisées jusqu'à présent par différents fabricants le confirmant pour les fans.

Samsung Galaxy s10. Vous pouvez voir dans l'image ci-dessous à quoi ressemblent les coques des téléphones provenant de fabricants qui jusqu'à présent produisaient à l'avance et correctement des coques pour d'autres modèles de téléphones Samsung. Les deux téléphones disposent d'un espace tout aussi grand dans le boîtier pour les triples caméras, de sorte que les deux modèles du Samsung GALAXY S10 auront les caméras de dernière génération, mais la version X pourrait être livrée avec une caméra quadruple, mais ce n'est pas sûr à 100 %.

Le Samsung GALAXY S10 dispose d'une double caméra dans les deux modèles, mais de mauvaises performances

Samsung Galaxy s10. Une très mauvaise nouvelle arrive côté performances, car il semble que les téléphones n'auront ni DDR5 ni UFS 3.0 intégrés par les Coréens, ce qui est très décevant. Sur la base de ces informations, vous pouvez voir que le Samsung GALAXY S10 ne fonctionnera pas aussi bien que les autres téléphones équipés de puces Qualcomm Snapdragon 855, bien qu'ils soient également utilisés par les Coréens, mais les puces Exynos 9820 sont plus faibles, donc les performances de chacun seront limitées. .

Samsung Galaxy s10. Jusqu'à présent, Samsung a limité les performances des téléphones dotés de puces Qualcomm aux mêmes performances que celles des téléphones dotés de puces Exynos, et la même chose se produira cette fois-ci. Cela signifie que les téléphones de la série Samsung GALAXY S10 auront des performances inférieures à celles de la série iPhone XS, ce qui est une très grande déception, mais certains fans s'attendaient probablement à une telle possibilité pour les téléphones.

Samsung Galaxy s10. Comme vous le savez probablement déjà, tous les téléphones de la série seront présentés lors d'une conférence qui aura lieu le 20 février et le lancement aura lieu en mars.

7 COMMENTAIRES

  1. Nu este absolut nicio dezamagire. Cine asteapta S10 nu isi va lua Aifon XXSL nici batut de militia rusa. De asemenea, cine tocmai isi scoate un rinichi in acest moment ca sa isi cumpere Aifon XXSL MegaMax Plus SS de 8000 lei, nu isi va lua nimic care are Android, ca vrea sa epateze cu cel mai scump telefon de serie din lume. Cel putin asa cred aifonistii. Huawei Mate 20 RS Porsche Design costa 2100 euro, echivalentul a vreo 10.000 lei…..Dar e Huawei si nu da bine in lumea snobilor parveniti. Sunt doua lumi total diferite, cu clienti cu nevoi complet diferite, care se intersecteaza doar accidental. Deci incetati sa mai comparati orice model cu Android cu orice Aifon ca functii si viteza. Clientii de Aifon isi vor cumpara Aifon in continuare chiar daca S10 va fi mai rapid si mai dotat. Clientii de Samsung isi vor cumpara S10 deoarece va fi oricum clar cel mai puternic si dotat Android , indiferent daca va fi cu Exynos sau Snapdragon si nu-i intereseaza deloc Aifon care are un o.s. complet blocat si inutil pentru cine e obisnuit cu versatilitatea Android. Clientii de Android versus clientii de Ios sunt precum crestinii cu musulmanii fanatici. Nu vor avea niciodata un numitor comun.

  2. Nu este absolut nicio dezamagire. Cine asteapta S10 nu isi va lua Aifon XXSL nici batut de militia rusa. De asemenea, cine tocmai isi scoate un rinichi in acest moment ca sa isi cumpere Aifon XXSL MegaMax Plus SS de 8000 lei, nu isi va lua nimic care are Android, ca vrea sa epateze cu cel mai scump telefon de serie din lume. Cel putin asa cred aifonistii. Huawei Mate 20 RS Porsche Design costa 2100 euro, echivalentul a vreo 10.000 lei…..Dar e Huawei si nu da bine in lumea snobilor parveniti. Sunt doua lumi total diferite, cu clienti cu nevoi complet diferite, care se intersecteaza doar accidental. Deci incetati sa mai comparati orice model cu Android cu orice Aifon ca functii si viteza. Clientii de Aifon isi vor cumpara Aifon in continuare chiar daca S10 va fi mai rapid si mai dotat. Clientii de Samsung isi vor cumpara S10 deoarece va fi oricum clar cel mai puternic si dotat Android , indiferent daca va fi cu Exynos sau Snapdragon si nu-i intereseaza deloc Aifon care are un o.s. complet blocat si inutil pentru cine e obisnuit cu versatilitatea Android. Clientii de Android versus clientii de Ios sunt precum crestinii cu musulmanii fanatici. Nu vor avea niciodata un numitor comun.

  3. Nu este absolut nicio dezamagire. Cine asteapta S10 nu isi va lua Aifon XXSL nici batut de militia rusa. De asemenea, cine tocmai isi scoate un rinichi in acest moment ca sa isi cumpere Aifon XXSL MegaMax Plus SS de 8000 lei, nu isi va lua nimic care are Android, ca vrea sa epateze cu cel mai scump telefon de serie din lume. Cel putin asa cred aifonistii. Huawei Mate 20 RS Porsche Design costa 2100 euro, echivalentul a vreo 10.000 lei…..Dar e Huawei si nu da bine in lumea snobilor parveniti. Sunt doua lumi total diferite, cu clienti cu nevoi complet diferite, care se intersecteaza doar accidental. Deci incetati sa mai comparati orice model cu Android cu orice Aifon ca functii si viteza. Clientii de Aifon isi vor cumpara Aifon in continuare chiar daca S10 va fi mai rapid si mai dotat. Clientii de Samsung isi vor cumpara S10 deoarece va fi oricum clar cel mai puternic si dotat Android , indiferent daca va fi cu Exynos sau Snapdragon si nu-i intereseaza deloc Aifon care are un o.s. complet blocat si inutil pentru cine e obisnuit cu versatilitatea Android. Clientii de Android versus clientii de Ios sunt precum crestinii cu musulmanii fanatici. Nu vor avea niciodata un numitor comun.

  4. Nu este absolut nicio dezamagire. Cine asteapta S10 nu isi va lua Aifon XXSL nici batut de militia rusa. De asemenea, cine tocmai isi scoate un rinichi in acest moment ca sa isi cumpere Aifon XXSL MegaMax Plus SS de 8000 lei, nu isi va lua nimic care are Android, ca vrea sa epateze cu cel mai scump telefon de serie din lume. Cel putin asa cred aifonistii. Huawei Mate 20 RS Porsche Design costa 2100 euro, echivalentul a vreo 10.000 lei…..Dar e Huawei si nu da bine in lumea snobilor parveniti. Sunt doua lumi total diferite, cu clienti cu nevoi complet diferite, care se intersecteaza doar accidental. Deci incetati sa mai comparati orice model cu Android cu orice Aifon ca functii si viteza. Clientii de Aifon isi vor cumpara Aifon in continuare chiar daca S10 va fi mai rapid si mai dotat. Clientii de Samsung isi vor cumpara S10 deoarece va fi oricum clar cel mai puternic si dotat Android , indiferent daca va fi cu Exynos sau Snapdragon si nu-i intereseaza deloc Aifon care are un o.s. complet blocat si inutil pentru cine e obisnuit cu versatilitatea Android. Clientii de Android versus clientii de Ios sunt precum crestinii cu musulmanii fanatici. Nu vor avea niciodata un numitor comun.

  5. Ba cam are dreptate, cel putin din punctul meu de vedere, nu stiu de altii. Eu nu mai pun mana pe iphone, nici macar pe gratis, pana nu renunta la politica aia militara. La ei toti userii trebuie sa poarte uniforma. La android poti face ce vrei cu telefonul. De la personalizare pana la lucruri complicate. Cei care oscileaza intre sisteme sunt cei care abia stiu sa deschida un smartphone si sa faca niste setari simple

  6. Mie mi se rupe daca va avea o secundă în plus pe lângă iPhone . Telefoanele sunt făcute să vorbesti la ele și să faci poze cu ele ori să cauți informații pe ele nu să faci gaming pe grafică ultra în 120 fps-uri . Mi se rupe dacă iTrash va fi mai rapid cu o secundă . Una este ce se întâmplă în viața de zi cu zi și alta îi ce se întâmplă în laborator .