Decathlon : Comment obtenir des bons d'achat gratuits dès maintenant

Shopping Décathlon

Decathlon este unul dintre cele mai mari lanturi care vinde articole sportive, si nu numai, fiind apreciat de un numar mare de romani din toata tara, iar pentru ei exista sansa de a primi gratuit vouchere de cumparaturi. Mai exact, vorbim despre o campanie derulata de catre cei de la Napolact pentru romanii din toata tara, iar in cadrul sau ofera vouchere de cumparaturi pentru Decathlon, insa si pentru eMAG, fiecare dintre ele avand valoarea de 350 de LEI.

Decathlon are o gama extrem de variata de promotii in aceasta perioada in toata Romania, iar multumtia voucherelor de cumparaturi pe care le puteti castiga in momentul de fata veti putea profita de ele chiar si fara a cheltui bani. Napolact desfasoara o promotie speciala in toate supermarket-urile si hypermarket-urile din Romania, iar daca veti cumpara minim 2 prodse ale sale si va inscrieti la promotia desfasurata pe website-ul sau, puteti castiga voucherele Decathlon sau eMAG.

Decathlon : Comment obtenir des bons d'achat gratuits dès maintenant

Decathlon cumparaturi napolact

Decathlon permite folosirea voucherelor celor de la Napolact atat online, cat si in magazinele sale fizice, astfel ca puteti sa va bucurati de promotiile existente oriunde chiar folosind acele vouchere. Pentru a va inscrie in concursul Napolact si a castiga voucherele pe care Decathlon, sau eMAG, le ofera trebuie sa trimiteti prin SMS la numarul din imaginea de mai sus codul bonului vostru de cumparaturi, iar asa se face in mod automat inscrierea in concurs.

Decathlon nu are vreo promotie similara desfasuara in momentul de fata pentru clientii sai din Romania, deci doar de la Napolact puteti castiga deocamdata vouchere de cumparaturi. Chiar daca Napolact ofera voucherele de cumparaturi pentru Decathlon, nu exista limite in ceea ce priveste produsele pe care le puteti cumpara prin intermediul lor, astfel ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere, ci doar sa alegeti ce va doriti.

Decathlon va permite folosirea acestor vouchere in perioada de valabilitate mentionata impreuna cu emiterea lor, asa ca nu uitati sa o respectati pentru a nu risca sa pierdeti banii.