WhatsApp : nouveaux changements découverts dans l'application téléphonique

Schéma WhatsApp

WhatsApp are o serie de noi schimbari descoperite in aplicatia pentru telefoane mobile, modificari care sunt oferite de catre companie pentru oamenii din intreaga lume si care au menirea de a imbunatati experienta generala. Mai exact, cei de la WhatsApp s-au gandit ca nu ar strica daca ar face o reimprospatare a interfetei de conversatii care este disponibila pentru telefoane si fac o serie de schimbari mici care sunt totusi de bun augur pentru oameni.

WhatsApp are facute aceste modificari in secret de catre compania care detine aplicatia de mesagerie, insa ele vor fi disponibile pentru toate telefoanele dupa ce vor fi pregatite pentru a fi oferite in mod oficial. Puteti vedea ca WhatsApp face schimbari pentru felul in care arata fundalul interfetei pentru conversatii, noua versiune fiind usor mai intunecata, iar totul vine ca o surpriza foarte interesanta pentru cei care folosesc aplicatia in mod constant.

WhatsApp: Noi Schimbari Descoperite Acum pentru Telefoane

Jeu de couleurs WhatsApp

WhatsApp nu se rezuma doar la atat, iar asta pentru ca inclusiv bara in care introducem textele are o culoare usor modificata de catre compania americana din spatele platformei de mesagerie. Schimbarile sunt mai vizibile in tema “deschisa” la culoare decat in cea intunecata, iar asta pentru ca vorbim despre modificari de culoare pentru mai toate elementele din interfata de chat, ceva ce nu e chiar atata de rau, pana la urma, chiar daca deocamdata e oferit exclusiv in Android.

Schéma de l'interface WhatsApp

WhatsApp a mai facut o modificare inclusiv pentru cei care folosesc sistemul de plati din interiorul aplicatiei, astfel ca o scurtatura a fost adaugata in bara pentru introducere de texte. Pana acum WhatsApp avea un buton pentru plati oferit doar intr-o sectiune separata, insa iata ca a fost modificat pentru a fi mai usor de accesat de catre utilizatori, o schimbare pe care o vom vedea mai mult ca sigur inclusiv in situatia in care sistemul de plati va fi extins la nivel global.

Schéma de paiement WhatsApp

WhatsApp face in mod constant modificari pentru aplicatia oferita pentru iPhone si Android, iar chiar daca acum acestea sunt vizibile doar in cazul versiunii pentru iPhone, ele vor ajunge mai mult ca sigur inclusiv in iPhone.