Pro TV annonce qu'Apple ouvrira une boutique en ligne en Roumanie cet automne

  De nombreux Roumains attendent un Apple Store en Roumanie, beaucoup aimeraient pouvoir acheter des produits directement auprès de l'entreprise et ce soir sur Pro TV News George Buhnici a annoncé qu'un Apple Store en ligne serait ouvert dans notre pays cet automne. Il a déclaré que le magasin ouvrirait probablement le 1er octobre, mais qu'il était possible qu'il soit ouvert après cette date. Une boutique en ligne nous permettrait d'acheter des produits Apple aux prix de l'entreprise, directement auprès de celle-ci, sans avoir à s'adresser à des revendeurs locaux, mais je suis assez sceptique quant à cette rumeur.

  Il y a quelques mois, George Buhnici a également déclaré que Siri parlerait en roumain à partir de l'automne et que cela n'arriverait pas de sitôt, alors croyez ce que vous voulez. Hier soir également sur Pro TV, il a été dit que les rumeurs disent que l'iPhone 5 aura un clavier conçu, donc le degré de crédibilité des journalistes doit être considéré avec une extrême méfiance.

32 COMMENTAIRES

  1. Ala e plecat la pascut ….. vorbeste numai aiureli ….

    vise taica vine … mai trec vreo 5 ani pala apare “marul” online in romania..

  2. Protv-ul numai vrajeala prezinta la stiri. In ultima vreme eu i-am prins cu vreo 10 minciuni. Deci in consecinta, protv-ul nu este credibil.

  3. Il kisi in freza pe buhnici. Am vb online cu el si nu-i decat un jurnalist ce viseaza apoi relateaza. De trei ori am repetat o singura intrebare referitoare la ce ipad foloseste atunci cand prezinta si el imi explica chestii legate de cum se conecteaza cu apple tv la ecranul ala mare din spate.
    Ar fi foarte frumos din partea lor sa faca un magazin chiar si online la noi in tara, avand in vedere cate terminale “i” avem pe cap de locuitor.

    Salve magistra

  4. Buhnici nici nu realizeaza ce greu imi e sa-mi conving colegii ca nu marmota e cea care inveleste ciocolata in staniol, dupa ce el abereaza la TV ca iPhone 5 va avea tastatura proiectata, Siri va vorbi limba romana si ca vom avea Apple Store in Romania in Octombrie.

  5. Eu nu inteleg cum noi utilizatorii acestui site, putem crede ceva spus de cel mai neexperimetat IT-ist din Romania.
    Omul ala habar nu are pe ce planeta este 🙂
    Chiar si cand vorbeste, ii tremura vocea aia si turuie semn ca HABAR NU ARE ceea ce spune.
    Totusi sa fim un pic realisti.

  6. despre postul protv incepe sa semene din ce in ce mai mult cu haznalele lui voiculescu si nimic mai mult s-a prostit mult inj ultima vreme de tot acest post si nu cred ca in urmatoarea perioada apple vor deschide un apple store in romanica in luna octombrie pentru ca se anunta poate cu o jumate de an sau un an inainte sa faca americanii chestia asta.deci astea sunt numai vise proteviste si de niste oameni incapabili de ce vorbesc.cand o deschide apple si in romania un altfel de magazin o sa aiba inaintea noastra si cea mai saraca tara din lumea asta un apple store pana sa-l deschida pe cel de la noi

  7. Zvonul a aparut inca de la inceputul anului. Tot atunci au aparut si primele semnale in acest sens. Unul ar fi deschiderea online store-ului in Ungaria, unde isi avea piata de desfacere acelasi distributor (unic) care este prezent si la noi in tara. Altul ar fi fost banda din header-ul istyle.ro, semn ca apple se delimiteaza de ei.
    Cert este ca asta va insemna o scadere a preturilor, mai bine spus, aliniere cu cele din europa de vest.

  8. Daca s-ar deschide un magazin Apple,preturile vor fi convertite din dolar in lei sau euro in leu?Prima varianta ar fi bestiala…+ca Orange,Vodafone si Cosmote pun rabat comercial.

  9. @zaone: S-a delimitat in sensul ca a vrut sa faca cunoscut faptul ca iStyle este un magazin partner si nu un magazin Apple
    @remus_xenon: Preturile vor fi convertite din EUR in RON. Ia ca reper preturile din EUR din Apple Store Germania. Diferenta o va face bineinteles TVA-ul nostru fata de cel d-acolo.

  10. L-am auzit pe Buhnici spunând ca Apple va deschide un Store si l-am auzit si atunci când a spus ca este sigur ca Siri va veni in româna la toamna, adevarul este ca nimic ce a spus el nu va fi real in următorii ani si ca este un jurnalist jalnic, neexperimentat (din tomeniul tehnologiei) care se chinuie si el sa dea din gura.Protv-ul ar trebui sa ii găsească un înlocuitor.

  11. Din pacate, problema nu intotdeauna este in prezentatorii TV. O colega de la universitate este reporter Pro TV si deseori povesteste cazuri iesite din comun cand este impusa sa abereze cu noutatile “senzationale” sau sa chinuie cu intrebari saracii membri ai familiei unor persoane tocmai decedate in accidente. Daca nu se supun si nu prezinta asa cum li s-a spus, afara!

  12. Ce spune el acolo e bun pentru rating, probabil îi spune cineva că asta trebuie să zică. Oricum, un Apple Store la noi este muult prea îndepărtat. Am fost în cel din Barçelona și, nu glumesc, la cât de mare e, era PLIN! Aproape că nu aveai unde să calci! Era așa pe toate cele 3 nivele ale magazinului și nu numai asta, se vindeau laptopuri, iPad-uri și tot felu de produse Apple în prostie! În România nici dacă le dai bani oamenilor să cumpere nu va fi un magazin de 2 ori mai mic la fel de plin. Probabil că acesta e motivul pentru care nu se deschide la noi un Apple Store. Cât despre Siri, eu cred că va ajunge și la noi la un moment dat, mult mai devreme decât un Apple Store…

  13. Eu sunt optimist si zic ca se va deschide cat de curand un Apple Store magazin sau online.Vor fi vanzari mai mari in Romania cu lansarea iPhone 5 deoarece este vandut in trei exemplare si aici ma refer la retelele pe care functioneaza.Pana acum totii cumparam telefoane de prin Canada,America si de pe coclauri(samsari,bisnitari).Aaa acu’ au decis sa schimbe jocul au lansat compabilitate pe retele diferite.Nu o sa mai mearga cu Gevey,Ultrasnow,SAM si alte prosti. !APROAPE! totii vor cumpara din Romania de la Orange,Vodafone,Cosmote si altii parteneri Apple.Si or sa ne faca si noua unul in Bucuresti asa din mila domnului,sa nu fim mai prejos ca ungurii sau “altii”(nu dau nume).
    Poate o sa scoata o solutie de unlock,cum s-a intamplat si cu SAM,valabil 3 zile,dupa care ciocu mic,izvorul s-a inchis cine a reusit sa decodeze ii bine,cine nu ii si mai bine.Au de castigat mai mult cei de la service(nu fac referire la cei de pe forum,care fac o treaba excelenta,la preturi rezonabile).Doar arunca-ti un ochi la baietii de pe forum care decodeaza iPhone 3G/3Gs respectiv 4/4s.Majoritatea sunt At&t,SFR Franta,Telenor,T-mobil+multe altele.Cu iPhone 5 nu cred ca va mai exista asa ceva.Deci in incheiere sa speram ca va fi deschis pana de Craciun un Apple Store.

  14. ProTV = Meltean TV

    Stiri pentru prosti, pentru poporul evlavios si redus mintal care dicleste stirile astea in sensul acesta :

    Mamaa sa moara fama mea foarte shmen telu ala, moara fam.

  15. Prologue:

    – ti-ai luat iphone?
    – pai, da, l-am luat cu 500. da’ tu ce tel ai?
    – htc
    – waaaaa, ala e telefon scump, n-am avut bani de el.

    atata timp cat in Romania va avea loc acest gen de dialog (pentru cel de mai sus garantez autenticitatea), Apple nu va deschide un magazin in RO.

    PS nu am redat dialogul de mai sus pentru a spune ca iphone e ieftin sau ca htc e scump sau pentru orice interpretare rautacioasa. ci doar pentru a scoate in evidenta ca la noi telefoanele pe durata viatiilor, au mai multi proprietari decat un chistoc in armata.