Comparaison entre l'écran de l'iPhone 3GS et de l'iPhone 4

technologie Retina Display implémenté dans le nouvel iPhone 4 semble être plus qu'un simple coup de marketing, et cela se voit très clairement dans l'image ci-dessus où nous avons un iPhone 3GS et un iPhone 4 côte à côte, et je suis sûr que vous pouvez trouver Découvrez par vous-même lequel a le meilleur écran.

Bien que pour beaucoup cette technologie ne signifie pas grand-chose, ici les images semblent prouver le contraire et je suis sûr que lorsque vous tenez un iPhone 4 dans votre main, vous vous rendrez compte de l'énorme différence entre la qualité de l'image affichée sur les écrans du 2 téléphones. Pour ma part, je suis étonné de voir à quel point les images sont belles sur l'iPhone 4 par rapport à l'iPhone 3GS et je suis extrêmement curieux d'en tenir une dans ma main.

En regardant cette photo, qu’en pensez-vous, est-ce juste du marketing ?

12 COMMENTAIRES

  1. Strategie de marketing. Poate o sa fie o diferenta, dar nu asa mare ca cea din aceasta poza.

    3Gs-ul, sigur are setat brightness-ul mai mic, din cauza asta pare mai luminos iphone 4.

  2. jeezus..get over it..RetinaDisplay e un kkt de nume de marketing pt retarzii americani care nu inteleg ce e aia high pixel density pe un display, adica 326 pixeli per inch ( 1 inch = 25 mm ). NU exista niciun mister..cu marketingu'..daca o fi adevarat sau nu..daca bla bla. E rezolutia de 4x mai mare..pe aceeasi dimensiune de display, care mai e si IPS de data asta, deci brightness/contrast/unghiuri mai bune..logic ca " se vede" mult mai clar / bine/ etc.

  3. Chiar si cu brightness-ul mai mic daca va uitati bine la poze se vede clar ca pe 3GS se vede pixelat in timp ce pe iPhone 4 se vede mult mai clar.

  4. Pentru cei cu Brightness ridicat, ia incercati sa dati Luminozitatea mai mare la ecran-ul aparatului pe care il detineti. Ia uitati-va mai atent sa vedeti ca, cu cat dai mai mare luminozitatea cu atat observi mai bine randurile de pixeli si etc. Deci din poza cate imi dau eu seama se pare ca da Retine Display e mai bun pana una alta. Si cred ca bate la popou o sumedenie de alte Gadget-uri la ora actuala. Apple (de care am devenit interesat cu cateva luni in urma abea) cam bate la fund la capitolul diplay de multa vreme alte firme renumite de Gadget-uri. Ce-i al lor e al lor. As putea sa le spun chestii si de rau cu Overcrushing Controling Freaks la capitolul Aplicatii si etc, dar ca Hardware sunt tatici orice ar zice lumea. Si iata-i din nou cu ceva "Revolutionar" in materie. 😛

  5. Tehnologia S-IPS cu rezolutie mare nu numai ca va afisa mai multi pixeli dar citirea textului va fi mult mai buna pe S-IPS. Cine s-a benoclat la un monitor S-IPS stie ce aduce bun o astfel de tehnologie.

  6. Asa cum am mai spus, display ul iphone lui a fost unul dintre atuurile succesului sau. Era printre primele gageturi la care vedeai mult si ce vedeai tastai si accesai, si totul la o rezolutie f buna. Sunt sigur ca Apple a vazut ca ecranul reprezinta una din cheile succesului produsului sau si s-a gandit sa-l duca la extrem – rezolutie si mai mare, contrast, etc. Daca ne gandim bine, cine zice "iphone" zice, de fapt, ecran mare, touch screen (multi touch), toata experienta folosirii iphone lui este exclusiv vizuala si, deci, e legata de display. Asadar, nu e deloc strategie de marketing ci mai degraba flerul celor de la apple care au stiut sa ofere consumatorului un produs la care se vede si mai bine si la care te poti bucura fie privind continut multimedia, fie navigand pe pagini de internet afisate la o calitate impecabila.