HTC espère attirer les propriétaires d'iPhone en promettant de synchroniser leurs données à partir de sauvegardes

  HTC One est un smartphone extrêmement intéressant, mais sa popularité sera vite oubliée dès qu'il Samsung Galaxy S IV sera mis sur le marché, donc les Taiwanais je cherche déjà méthodes pour attirer de nouveaux clients. L'un d'eux cible les propriétaires de terminaux iPhone, à qui la société HTC promet de synchroniser leurs données des sauvegardes avec les nouveaux smartphones s'ils choisissent de les acheter. Le programme HTC Sync Manager extraira les données des sauvegardes effectuées à l'aide d'iTunes et les utilisateurs pourront enregistrer : des photos, des clips vidéo, des entrées de calendrier et des messages texte.

  Ce n'est probablement pas tout ce que vous vouliez sauvegarder, mais si vous passez d'un iPhone à un HTC One, il est utile d'avoir ces informations à portée de main, même si seuls les messages texte sont difficiles à sauvegarder dans une situation comme celle-ci. La stratégie de HTC est louable, mais je ne pense pas qu'elle aura beaucoup d'effet car, en regardant les choses objectivement, ce n'est pas si important, vu à travers le prisme des choses que nous pouvons faire. Si HTC veut attirer les utilisateurs, il lui faut une campagne marketing extrêmement agressive et une politique de prix similaire.

12 COMMENTAIRES

  1. Din cate am vazut de fiecare data cand conectez samsung-ul la calc. Kies ma intreaba daca nu vreau sa fac restore din back-up-ul iphone-ului. Nu stiu exact ce as putea sincroniza pt ca nu am incercat insa functia asta e de destul de mult timp la Samsung

  2. Mie imi place acest HTC si cred ca o sa-l cumpar si chiar daca nu o sa ma folosesc de el prea mult , o s-o faca nevastamea care e invatata cu android.
    Intradevar cunosc foarte multi care au android si care au spus ca vor sa cumpere acest HTC dar mai asteapta sa vada noul samsung , parerea mea e ca HTC e peste samsung la capitolu calitate.
    Eu indiferent de cum v-a arata samsung-ul cred ca voi lua acest HTC care mi se pare superb.

  3. In anumite teste facute facute doar terminalelor android a cam batut tot ce era de batut! Arata foarte bine telefonul comparativ cu ce este pe piata momentan!

  4. Am iPhone 5 in momentul de fata si nu am nici o intentie sa cumpar altceva, insa acest HTC mi se pare absolu superb! Mi se pare cu 2 clase peste orice Samsung la nivel de design si materiale. Samsungul nu a auzit decat de plastic si vrea acelasi pret pe telefoanele lui ca si Apple care le face din aluminiu si sticla.

    HTC One e cel mai frumos telefon cu Android in momentul de fata! Nu cred ca Samsung va scoate ceva peste One. Daca o tin in aceeasi tendinta de plasticaraie nu au cum si nu cred ca o sa-mi inghit cuvintele :).

  5. arata bine, dar pe ansamblu nu pare sa stea mai bine decat samsung.. cel putin asta am vazut eu din comparatia asta versusio.com/en/htc-one-vs-samsung-galaxy-s3.. si probabil ca galaxy s4 o sa arate si mai bine

  6. Samsung baga chipurile ARM direct, in schimb htc licentiaza qualcomm-urile, care’s mai varza. Aici e buba. Samsung daca ar baga un ecran bun si materiale mai de calitate, si interfata pura google, ar fi de cumparat.

  7. nu stiu de unde vine titlul articolului (probabil asa s-a gandit zaone), ca de la taiwanezi sigur nu 🙂 … cum sa spui ca asa au gandit taiwanezii sa atraga posesorii de iphone … nu cred ca cei de la HTC se bazeaza pe un program care va putea sincroniza datele unui iphone cu un htc … parerea mea … ei se bazeaza pe telefon in primul rand … nu cred ca s-au gandit vreodata sa atraga cu promisiunea unei sincronizari cu un alt sistem de operare 🙂

  8. nu a fost vorba niciodata despre atragerea clientilor cu un amarat de program care sa migreze datele din alt sistem de operare … adica nu vad ca fiind principala idee de promovare a unui telefon 🙂

  9. Eu am un iPhone 5 si fratemiu are un Samsung Galaxy S III adevarul este ca samsung nu foloseste nu stiu ce materiale cum foloseste apple dar vad ca si astia de la HTC sau gandit sa faca un smartpjone intradevar interesant si la cat de bun e telefonul nu pe toti ii intereseaza cei mai multi se uita la exterior

    Și inca odata spun ca HTC ia luat pe Samsung la capitolul asta. Nah acum sa vedem cu iese S VI daca il scot iar din plastic nar sa aiba sansa dar si la HTC iar trebuie sa faca mai mult si mai bine marketing. Samsung e mult mai popular ca HTC

  10. Sincer eu nu cred ca Apple are preturi mari.Cel putin la iPhone 5/4S care dupa parerea mea sunt peste orice Android device.Acest HTC va costa peste 700 de euro.Deci in jur de 3000-3300 de lei in Romania.Deci va dati seama ca Apple care ofera un produs facut din materiale superioare are un pret de 2850 lei (iPhone 5).In concluzie si ceilalti producatori daca ar lansa produse facute din materiale superioare exact ca cele de pe iPhone ar avea un pret mai mare decat Apple.Plus ca in continuare imi mentin ideea ca experienta mai placuta decat iPhone-ul la utilizare nu o ofera niciun alt smartphone.Fluiditatea si viteza de pe 4S/5 nu se compara cu a niciunui alt telefon.Stati linistit ca am un prieten care are S3 si pe langa faptul ca ma doare capul dupa ce stau 30 de min pe 4.8 inch mai are momente de lag.Plus ca atunci cand deschid deoadata Asphalt 7 pe S3 si 4S-ul meu pe 4S se incarca mult mai repede jocul.Si e quad-core.Deci in continuare imi mentin ideea ca mare parte din specificatiile telefoanelor cu Android is doar strategii de marketing cum e si acest HTC cu densitate de 469ppi pe cand 300 e limita ochiului uman.Abia astept sa iasa S4 cu octo-super-mega core sa il faca putin de rusine dual-core-ul de pe iPhone 5.

  11. Samsung e din plastic, HTC one e din aluminiu si sticla. Bateria s-ar putea sa fie mai proasta, e ceva comun pentru HTC.