Voici comment changer les icônes des applications dans iOS 7

  Les changements de conception de iOS 7 Je suppose également une modification des icônes d'application, et dans l'image ci-dessus vous pouvez voir comment la modification sera implémentée dans la nouvelle version du système d'exploitation. Comme vous pouvez déjà le voir, les icônes auront des bords beaucoup plus incurvés et l'ombre derrière elles sera automatiquement supprimée par Apple, le résultat final étant des icônes bien plus jolies que celles existantes.

14 COMMENTAIRES

  1. @Valentin Sunt multi, printre care si eu care nu s-au facut cobai de teste pentru iOS7. Am vazut iOS7 doar pe YouTube asteptand lansarea finala. articolul nu a fost facut doar pentru tine ci pentru toti care nu stiau cum vor fi modificate icon-urile. In loc de trimiterea unor mesaje cu caracter de superioritate ai putea mai bine sa ii multumesti lui zaone pt articol sau mai bine sa nu fi scris nimic.

  2. inovatie 🙂 Sau ca sa-l citez pe jobs: Noile iconite sunt incredibile,e extraordinar cum au fost gandite si redesenate,spectaculos :))

  3. E ridicol…
    Tinand cont cat de multe procese au deschis Apple, Samsung si altii pentru tot felul de prostii, cred ca le e teama si sa mai traga vreo linie pe ici pe colo sa nu fie dati in judecata de ceilalti.

    Deja s-a atins limita absurdului. Ar fi in stare sa puna monopol si pe culori sau formele geometrice.

  4. Cand investesti miliarde de dolari in dezvoltarea unor produse e clar ca duci lupte pentru patentarea acestor noi “inovatii” :))!

  5. Știu ca e offtopic scuze.. Pt @Valentin; ești prima persoana care a avut curajul să recunoască unde a greșit și sa își indrepte comportamentul; jos palaria

    Personal, imi cer scuze daca te-a afectat intr-un fel mesajul meu; faza e ca pe aici sunt multe “genii” nedescoperite pe aici care toata ziua numa comenteaza si cred ca le stiu pe toate.. Am observat ca ai avut bunul simt sa recunosti ca ai gresit. Bravo

  6. Mai, dar voi cum ati vrea sa fie icoanele? Patrate? In forma de romb? Oamenii le-au adaptat la noua grafica a sistemului de operare si gata. A zis cineva ca e mega-inovatie? Ca nu s-a mai vazut asa ceva? Inovatiile apar la cativa ani sau zeci de ani. Nimeni nu poate fi original si inventiv in fiecare zi. Nici macar Steve Jobs. Si daca vi se pare ca industria IT merge incet din punctul asta de vedere, uitati-va ce se intampla in industria auto. De cati ani se foloseste, in mare, ACELASI tip de motor? De cati ani au masinile tot 4 roti si sunt fabricate tot din tabla? De cati ani se chinuie unii sa introduca motoare electrice si degeaba?

    Pensez-y.

  7. Oricum, pe ecranul computerului se vede schimbarea, unde sunt marite de 2-3 ori. Pe telefon, nu stiu cati vor sesiza diferenta. Cum a spus cineva mai sus, schimbare ca sa zica ca au bagat ceva nou. Schimbare de dragul schimbarii. Radio FM, output HDMI real, DLNA ?… ah, cer prea mult…