Une mise à jour Carrier Bundle publiée aujourd'hui améliore apparemment le signal des terminaux iPhone

  Le matin, je t'ai dit qu'un Mise à jour du forfait opérateur est disponible pour les iPhones de Roumanie et du monde entier, et selon les dizaines de commentaires publiés dans cet article, il semble que l'affichage du signal GSM des terminaux ait été sérieusement amélioré. Les réponses publiées dans cet article indiquent une amélioration notable de la force du signal et cela ne peut signifier rien de plus qu'un changement dans l'algorithme qui calcule la force du signal. Outre cette apparente amélioration, certains utilisateurs affirment que la méthode de connexion aux réseaux 4G et de reconnexion lors d'un appel téléphonique a également été améliorée, les iPhones se reconnectant beaucoup plus facilement aux réseaux 4G après la déconnexion.

  En général, on s'attendait à ce que cette mise à jour du Carrier Bundle apporte des changements positifs pour tout le monde et elle n'affecte en rien nos terminaux, donc si vous n'avez pas encore réussi à le faire, il est recommandé de l'installer.

26 COMMENTAIRES

  1. In unele zone din Bucuresti de aproximativ 2-3 luni semnalul era groaznic, mai ales pt posesorii de ip5. Acum in sfârșit putem vb la tel, si asta in condițiile in care in 2 luni am schimbat 3 cartele si 2 telefoane (tel in garanției) Nu este o imbunatatire extraordinara dar cel puțin putem primi apeluri. Nu stiu pt alte modele, Ip 4 nu avea prob, nici 4s, numai ip5.

  2. Daca nu va apare update-ul, mergeti in Settings>General>About si daca nu aveti 15.6, va aparea. Daca aveti terminale LTE, dispare posibilitatea de a dezactiva 3G-ul, daca aveati acel toggle.
    @iPh0ne: Pana acum niciun carrier bundle nu a blocat cartelele de decodare, de asta inca nu s-a plans cineva.

  3. …din păcate ne-am bucurat degeaba. Situația a revenit la “normal” adica pe seara din nou nu mai avem semnal ok, nu mai putem primi telefoane. Retea: Orange – zona Parc Sebastian, Bucuresti

  4. Am facut update pe iphone5 Orange Romania si intradevar semnalul e imbunatatit!!! Sper ca aceasta minune sa tina mai mult de 3 zile :))

  5. dupa ce am facut acest update acum bulinele de semanl zici ca sunt beculetele de craciun, in acelasi loc cand o bulina cand 3 buline … sau in mers prin Bucuresti cand o bulina cand 3 cand 5 si iara 1 … o cam dau in bara cu semnalul asta … cei drept nu mai apare cautare deloc k inainte …

  6. @Licu – zi zau cu limba scoasa. si nu ti se pare ca ce ne spui tu ti-a spus si zaone aici in comentariu? tu cu gura ta ai spus ca chiar de dezactivezi acel toggle 4G el ramane pe 3G. aici era vorba de posibilitatea de a dezactiva 3G-ul. si asta fiind benefica in zone cu semnal scazut pentru autonomia bateriei. daca nici acum nu ai inteles. cumpara un iphone 4/4s si vezi acolo despre ce vorbim

  7. Eu nu am sesizat nicio schimbare, am facut update ul dar…semnalul este acelasi. Trebuie facut restart la telefon?

  8. Salut , eu am un iPhone 5c cu iOS 7.0.4 blocat in at&t si il folosesc cu gevey pe cosmote . Problema mea este ca de cand ați postat stirea am tot încercat sa fac update la carrier bundle 15.6 dar nu il primesc .zona unde stau eu este la limita de semnal între 3G si edge , si am probleme serioase de utilizare din cauza semnalului (rămâne agățat in 3G si nu vrea sa efectueze apelul ) . Puteți za ma ajutati sa fac update la carrier bundle 15.6 ?

  9. Buna ziua,am si eu un iphone 4,ios7(ultimul)iar la capitolul semnal sta foarte prost!Exista sa ii pot face ceva?Abia reusesc sa efectuez apeluri!Tel este codat pe vodafone ro!Va multumesc