Lancement de l'iPhone 6

  Lancement de l'iPhone 6 est l'un des événements importants de cette année et si l'on en croit la célèbre publication de Reuters, cela se déroulerait alors en deux étapes. La première étape, et la plus importante à mon sens, concerne le lancement iPhone 6 avec écran de 4.7 pouces, il sera prévu pour août de cette année, selon les partenaires asiatiques de ceux de Cupertino. La deuxième étape serait prévue en septembre et une iPhone 6 avec écran de 5.5 pouces serait alors lancé, ce produit étant plus difficile à réaliser.

  Je te l'ai dit hier et je le répète aujourd'hui, je ne pense pas Lancement de l'iPhone 6 aura lieu en août et la raison est très simple : iOS 8. Apple a besoin de plusieurs mois, généralement trois, pour tester les versions bêta d'une mise à jour aussi importante pour iOS, et depuis iOS bêta 8 1 sortira le 2 juin, Lancement de l'iPhone 6 à partir d'août semble peu probable. De plus, Apple attend des utilisateurs qu'ils rétablissent leur budget après un été de vacances et de dépenses diverses, donc lancer un terminal si tôt ne générera probablement pas les ventes colossales attendues par l'entreprise.

  De mon point de vue, iPhone 6 il ne sortira qu'à l'automne de cette année, probablement vers la période du 19 au 26 septembre..

22 COMMENTAIRES

  1. Comentarii aiurea… Asteptati fratilor sa apara si sa puneti mana pe el, si apoi va dati cu parerea, daca e urat sau frumos

  2. Apropo de achizitia Beats si eu as zice ca e oarecum piperat pretul pt beats ….dar ma rog bravo lor ,Dr Dre si cei care au adus brandul pe piata.Cand te gandesti ca nici 7 mld dolari si Microsoft a achizitonat Nokia ….prin comparatie te gandesti ca ceva nu e ok …..adica Microsoft a cumparat cu bani de chilipiruri o mega corporatie iar Apple a stors ceva bani pe o firma cu marketing bun si cam atat in mare parte ( fie vorba intre noi e mai mult fita ,sunt firme cu mult mai multa istorie si experienta in spate in acest domeniu, care ofera produse cu adevarat profesionale clar peste Beats si de f multe la preturi mai mici sau asemantoare)

    Cat despre Apple care se duc in jos …..asta suna a gluma buna :))).Iar dupa parerea mea Ip6 se va vinde cel putin la fel de bine precum 5/5s care s-a vandut mai bine decat 4/4s s.a.m.d

  3. Bose? Glumeşti desigur..că au rezerve de bani de ar putea imprumuta şi guvernul american e adevărat..dar să cumpere o companie de talia Bose..mai subțire..nu compara Beats care e o băsină de companie cu Bose..

  4. Deci acum nu mai e perfect display-ul de 4 ich ? Cand samsung a scos S3 cu 4,8 ati spus toti ca e paleta … Ca e imens … Si acum … Practic Apple recunoaste lansand iPhone 6 cu ecran mai mare ca a facut o greseala …

  5. Vali, in materie de casti…Bose este basina pe langa Beats, marii DJ au beats pe ureche.
    Bose sunt buni la boxe. Apple a cumparat compania tocmai pentru valoarea si compatibilitatea cu toate produsele lor

  6. Dupa cum spuneam doar pt ca s-a auzit de Beats si au produse relativ ok (calitativ ca sunet) ca produs cam multe se descompun dupa utilizare de peste 6-7 luni, 3.2 miliarde este mult, deja cand ai prea multi bani (Apple) incepi sa iti cam bati joc de ei si nu mai ai o perspectiva de cat valoreaza un produs sau un brand

  7. Dacă zici tu că Bose e o băşină la căşti..te-aş invita să te uiți ce se foloseşte de “marii” piloți de aviație ..unde nu culoarea căştilor si forma contează ci capabilități de genul claritatea şi izolare a sunetului ambiental..iar “marii DJ’s” folosesc Beats pt că sunt plătiți să fi sigur de asta.

  8. Daca nu ma insel chiar pe siteul asta citeam acum cateva zile ca Apple numai inregistreaza vanzari spectaculoase la generatia (relativ) tanara, iar pasul asta, cumpararea Beats Audio, vine pentru a contracara aceasta “tendinta” tocmai pentru ca Beats vinde spectaculos chiar in randul acesteia, iar asocierea cu un nume rezonant in aceasta categorie de varsta le sporeste, bineinteles, vanzarile.
    Ca Beats face sau nu produse de exceptie este discutabil, cert e ca Apple este, in primul rand, o companie extraordinara de marketing, iar in al doilea rand una de produse electronice care stie foarte bine cum sa-si protejeze/perpetueze/investeasca profitul pe termen lung. Cu siguranta ca exista companii care produc casti, sa zicem, mult mai bune decat Beats, dar, probabil, nu au acelasi impact in randul tinerilor ca acestea, ori pentru Apple, ca dealtfel pentru orice alta companie, profitul este scopul principal al afacerii.

  9. Apple a cumparat Beats pt ca se aseamana . Fac produse asemanatoare intre mediocre si bune , dar cu multe lipsuri acoperite de multa publicitate si snobbism – fanboysm .

  10. Hau hau bau bau… stop… marii dj au beats pe ureche? vrei sa zici… prostimea de dj au beats pe ureche… sunt dj si ca sa sti ca marii dj folosesc Sennheiser, Pionner, Technics … etc cat despre comparatie… niciodata nu o sa compari la nimic Bose cu Beats… pentru ca Beats ca si calitate si pret sunt mult sub Bose…