Samsung Galaxy S8 – la batterie je veux un iPhone

Le Samsung Galaxy S8 dispose d'une batterie qui peut conserver sa capacité initiale pendant une période plus longue.

Samsung Galaxy S8 il dispose d'une batterie très impressionnante, selon les informations fournies par la société Samsung elle-même, et j'aimerais l'avoir dans mon iPhone. Selon la société Samsung, les nouveaux Samsung Galaxy S8 et Samsung Galaxy S8 Plus contiennent une batterie qui se dégradera beaucoup plus avec le temps que la batterie utilisée dans le Samsung Galaxy S7.

Plus précisément, après un an de charge de la batterie du Samsung Galaxy S7, celle-ci n'a réussi à conserver que 80% de sa capacité initiale, le niveau de dégradation étant normal. Le Samsung Galaxy S8, quant à lui, dispose d'une batterie qui, dans le même laps de temps, n'a perdu que 5% de sa capacité, elle est donc restée avec 95% de la capacité initiale de la batterie.

Les Samsung Galaxy S8 et Samsung Galaxy S8 Plus disposent d'un nouveau type de batteries intégrées par la société Samsung, et bien que les Coréens ne fournissent pas de détails sur les technologies qu'elles contiennent, les réalisations sont impressionnantes. Si le Samsung Galaxy S8 préserve aussi bien sa batterie dans le temps, alors beaucoup de gens seront motivés à utiliser leurs terminaux pendant de plus longues périodes.

Samsung Galaxy S8 – la batterie je veux un iPhone

Beaucoup de gens attendent depuis un certain temps des batteries comme celles qui seraient implémentées dans le Samsung Galaxy S8, bien sûr si les affirmations de Samsung sont vraiment vraies. Si les batteries des Samsung Galaxy S8 et Samsung Galaxy S8 Plus conservent si bien leur capacité de charge initiale au fil du temps, je pense qu'Apple a beaucoup à apprendre de là.

Même si les Samsung Galaxy S8 et Samsung Galaxy S8 Plus disposent de batteries offrant la même capacité de charge que leurs prédécesseurs, les utilisateurs gagnent davantage au fil du temps. En gros, le Samsung Galaxy S8 offrira une aussi bonne autonomie sur une durée plus longue que le Samsung Galaxy S7, et cela compte finalement beaucoup.

"Samsung affirme qu'après une année typique de charges et de décharges, le Galaxy S7 n'a conservé qu'environ 80 % de la capacité totale effective de sa batterie. Les Galaxy S8 et S8+ conserveront cependant 95 % de leur capacité sur cette même période avec la même utilisation. »

Bien entendu, après le lancement du Samsung Galaxy S8, divers tests apparaîtront pour tenter de prouver si Samsung ment ou non. Mon avis est que Samsung a essayé de surprendre de la meilleure façon cette fois avec les batteries et offre aux terminaux Samsung Galaxy S8 un avantage majeur par rapport à l'iPhone 7, peut-être même à l'iPhone 8.

capacité de la batterie du Samsung Galaxy S8

25 COMMENTAIRES

  1. Cred ca te ai grăbit, tocmai ce au fost criticati de specialiști ca bateria tine foarte puțin intre încărcari, camera e de 12 si asistentul e una din funcțiile care trebuiesc urgent dezactivate deoarece se suprapune cu google etc

  2. Vrem un articol asemanator și pentru iPhone 6 6s 7 . Cât de degradează bateria după un an de încărcari la un iPhone 6??

  3. Cred ca e foarte devreme sa virbim despre cat tine bateria. Testele reale vor arata cat este de buna. Cat despre degradare in timp tine si de modul de incarcare.

  4. E nou, lasă Doze să se acomodeze câteva zile și să înceapă să-și facă treaba.
    Camera de 12? Și? E de nota 12?
    Asistentul o fi vreun bug care se rezolva cu prima actualizare a aplicației

  5. La un 6s folosit destul de intens timp de 1 an de zile si incarcat pe unde am apucat(masina,acasa, birou), in general cu incarcatoare si cabluri originale sau MFI, bateria mai permite cam 86% din capacitatea maxima de incarcare. Daca iarna viitoare incepe sa faca figuri la frig si sa se inchida subit, il duc la garantie sa ii schimbe bateria.

  6. nu inteleg de unde informatia ca s8 si-a pierdut doar 5% din sanatatea bateriei…comparativ cu s7… acesta din urma dupa un an… si s8 …dupa cat timp??? tot un an au pus la degradat bateria????
    connerie

  7. lasa.l pe atotstiutor… lucrez intr.un domeniu unde ne bazam destul de mult pe simulari inainte… si tot nu se trage tabla asa cum preconizeaza softul… dar deh… noi nu am crescut inca 🙂 dupa spusele “colegului”

  8. Terrymada, degeaba duci sa-ti schimbe bateria, bateria nu are garantie numai 6 luni….. daca platesti atunci ti-l vor schimba

  9. Pai bravo! Eu vorbesc despre modelare matematica, nu despre CAD… Ceea ce scrii tu este vorba despre modelarea suprafetelor, ceea ce vorbesc eu este alta mancare de peste.

    Conceptul simularii de care spun eu nu este sofisticat:
    – ai o cale ferata pe o distanta intre A si B
    – ai un tren care merge cu vitexa constanta de X km/h
    – in momentul in care nu mai accelereaza, trenul va pierde din viteza incet dar sigur.
    – masori viteza in punctul in care nu mai accelereaza, dupa care masori viteza dupa 1 km, dupa 2 km, dupa 3 km.
    – masuratorile astea pot fi puse pe un grafic cartezian, iar graficul ala iti poate spune ce viteza va avea trenul peste 15-30 km

    Asa si cu bateria S8: s-au facut vreo 50-100 cicluri de incarcare-descarcare, s-a masurat cat s-a pierdut din capacitate, si s-au extrapolat rezultatele la peste 350 incarcari sau poate chiar 1000 incarcari.

    Bunul simt ma faca sa cred ca Samsung are suficienti ingineri si software care sa poate masura cu acuratete ametitoare asa ceva. Nu cred ca se risca corporatia Samsung sa dea date false, pentru ca s-ar expune riscului reputational.

  10. Povesti de adormit copii!!! Esantionul testat s-ar putea sa nu aiba aceleasi caracteristici cu populatia!! Iar in acest caz extrapolarea pica!!! Cand vei mai creste si citi vei sti ca modelarea estimarile esantioanele aleatorii(random) trebuie sa aiba aceleasi caracteristici cu populatia!!! Care trebuie si ea la randul ei stratificata!!! Si mai este de discutat!!! Ma opresc aici!!!

  11. Pai nu te opri, pentru ca discutia abia acum devine interesanta…
    Daca tot spui ca ai cunostinte de modelare, trebuie sa stii ca deviatia estimarii esantionului se masoara cu “eroarea standard”. In plus, daca esantionul este suficient de mare, eroarea standard scade. In plus, sunt modele statistice si econometrice super complexe, care nu dau gres la estimarea unor parametri absolut predictibili.

    Cat despre stratificarea populatiei scrii prostioare… Nu e nevoie de nicio stratificare decat in situatia in care populatia este neomogena, ori nu este cazul in cazul unei amarate de baterii care are cativa parametri standard de functionare: toate bateriile sunt la fel.
    Stratificarea este necesara cand populatia este formata din sub-populatii, ori nu este cazul aici.

    Chiar sa fi fost necesara stratificarea populatiei (desi este o aberatie in cazul asta), ai tu informatii ca Samsung a facut o analiza de date pe o populatie nestratificata? Sau iti place sa scrii cuvinte care suna interesant??

    cos2free, mie imi place sa discut lucruri interesante cu oameni care au ceva in cap. Tu demonstrezi ca ai ceva in cap si mi-ar placea sa fie mai multi cititori ca tine.

  12. Bate toba la alta masa, ca nici Apple nu e mai bun: cand au scos SE-ul cu ramasite de la iPhone 5…? Aia da inovatie!

    Din pacate unii scrieti numai de dragul de-a scrie…

  13. Păi… da! Imaginează-ți că dacă evaluările lor sunt de neîncredere, li se poate afecta reputația. Așa s-ar întâmpla cu acele companii care fac prognoze de viitor.

    PS: nu te supăra dacă am un ton nepotrivit în comentarii… Nu vreau să fiu necioplit, dar când atmosfera este de trolling, și atitudinea mea este oarecum afectată…
    Te salut, și te rog nu te supăra 🙂

  14. Oare cât ? Dețin un 6s de 32g iOS 10.3 și am scos 4 ore și 40 de minunate soț ! Telefonul este nou îl am de 2 luni de zile … oare îl mai pot returna ? Îmi pot recupera banii ?