Apple vend également l'iPhone 4S déverrouillé aux États-Unis

    Bien qu'au départ la société Apple prise en charge qu'ils ne vendent pas de terminaux iPhone 4S décodés aux USA, voici tous ceux qui ont acheté un iPhone 4S au prix fort dans les magasins Apple ils ont trouvé que l'appareil apparaît comme décodé dans iTunes. L'image ci-dessus a accueilli plusieurs centaines de milliers de propriétaires d'iPhone 4S et vous pouvez imaginer à quel point ils étaient heureux de découvrir qu'ils peuvent utiliser l'appareil avec n'importe quel opérateur de téléphonie mobile dans le monde, pas seulement AT&T. Les terminaux achetés au prix fort chez Apple ont des prix qui varient entre 649 $ pour la version 16 Go et 849 $ pour la version 32 Go.

    Plusieurs utilisateurs ont réussi à confirmer que les terminaux sont bien décodés par Apple, mais le bonheur pourrait bien durer très peu. Et Sprint vend des terminaux iPhone 4S décodés dans les réseaux GSM, mais promet de les encoder dans un délai très court, donc la même chose pourrait arriver avec les terminaux AT&T. Dans quelques semaines, une mise à jour du Carrier Bundle pourrait apparaître qui bloquera tous les terminaux iPhone 4S achetés maintenant et il sera assez compliqué de maintenir le décodage même si nous ne parlons que d'un Carrier Bundle.

    En conclusion, il semble que les terminaux iPhone 4S vendus désormais au prix fort par Apple seraient décodés mais ils pourraient être recodés par AT&T car officiellement les terminaux respectifs devraient être codés dans le réseau de l'opérateur américain.

6 COMMENTAIRES

  1. O, Doamne, sclavagismul epocii moderne. Pai cum sa iti bolcheze un amarat de telefon care e proprietatea ta si L-AI LUAT LA PRET INTREG?!

  2. Eu nu vad de unde reiese ca terminalele TREBUIE sau vor fi blocate in reteaua unui operator, nici nu cred ca este LEGAL sa faca asta atata timp cat a fost platit pretul INTREG pentru un terminal si nu a fost cumparat cu un contract de telefonie care implica si un discount.

    Parerea mea… terminalele cumparate UNLOCKED vor ramane UNLOCKED altfel se vor trezii cu procse pe cap pe care le vor castiga clientii fara probleme.

  3. Terminalele respective au fost cumparate in baza intelegerii ca vor fi codate, nu decodare. Ele trebuiau sa fie codate si nu sunt iar AT&T le poate coda oricand.

  4. Pai daca ai cumparat un telefon care trebuia sa fie Codat, da mi se pare normal, dar tu ai scris altceva:

    “iata ca toti cei care au achizitionat un iPhone 4S la pret intreg din magazinele Apple au constatat ca dispozitivul apare ca fiind decodat in iTunes.”

    Daca am platit pretul INTREG pentru un telefon mi se pare normal sa fie DECODAT, deci nu vad ce intelegere ar putea exista, chiar si pe siteul lor scrie clar ca telefoanele deblocate functioneaza pe retelele GSM din USA si international atata timp cat se foloseste un micro-sim.

    Deci, ori informatia este total gresita, ori ce spui tu este aiurea. Odata cumparat un telefon la liber (unlocked), la care sa emis o factura, etc si nu ai semnat nici un contrat cu o companie de telefonie, nu poate sa vina AT&T de ex sa imi blocheze mie telefonul in reteaua lor, alegi ce retea vrei, cand vrei, ei pot controla doar ce tine de SIM`ul lor nu si de telefonul personal.

    Daca a fost vorba sa fie cumparate in baza unui contract cu AT&T atunci nu a fost platit pretul intreg.

  5. Eu am scris mai mult in articol, am spus ca terminalele decodate trebuiau sa fie lansata in noiembrie. Terminalele vandute acum la APple sunt codate pe AT&T, scrie clar ca sunt codate chiar daca le cumperi la pret intreg. Acum daca iti convine ce ofera Apple cumperi, daca nu astepti alea decodate.
    Ceea ce intelegi tu e aiurea, daca citeai si partea cu telefoane decodate disponibile din noiembrie inteleageai. De altfel trebuia sa te gandesti ca legislatia nu este la fel peste tot si in SUA pot vinde telefoane la pret intreg codate. Si in Romania operatorii vand terminale la pret intreg codate deci nu stiu ce idei ai tu prin cap dar sunt total pe langa realitate.

  6. In Spania la Vodafone si Movistar daca cumperi un tel cu cartela preplatita , contract sau pe puncte sunt codate in retea dar sunt subventionate! In schimb la Orange( nu stiu recent) stiu ca nu demult puteai sa iei tel tot subventionat pe puncte sau cartelela si era decodat ! Doar ….sa vezi cat de diferitâ e politica companiilor in functie de tarâ.