iPhone con custodia in titanio

Da qualche giorno circolano su Internet alcune immagini di uno di loro iPhone personalizzato il cui fondello è stato sostituito con uno in titanio. Fino a ieri tutti pensavano che si trattasse dell'estro grafico di un appassionato di Photoshop, ma non è affatto così, iPhoneesiste quello corrispondente e, come puoi vedere nel video qui sopra, il fondello è stato sostituito con uno in titanio.

Inoltre, la persona che l'ha realizzato ha presentato altre 2 custodie, un'altra in titanio e un'altra in alluminio, entrambe sono state realizzate a mano, con una macchina per la lavorazione dei metalli, ma dal mio punto di vista le 2 custodie sembrano terribili. Non solo sembrano incompiuti, ma gli angoli e l'aspetto generale danno l'impressione di qualcosa di economico, qualcosa che non indosserei mai iPhoneMio

Cosa ne pensi?

14 COMMENTI

  1. Foarte tare designul. Caut si eu de cateva zile o carcasa de metal (preferabil aluminiu) pentru iPhone 3G S, dar nu am gasit nimic pana acum. Stiti voi cumva unde pot gasi pe net ? Nu caut carcasa protectoare, ci un backplate, exact ca in prezentarea carcasei de titaniu. Oare cea de la primul iPhone este compatibila cu iPhone 3G ? Nu prea cred.

  2. oricum Apple tre sa-si rezolve neaparat problema carcaselor de pe 3G si 3GS care crapa din senin la o utilizare normala. nu am patit, doar am vazut multe plangeri din partea multor clientzi. oricum cea de iPod touch e suuuperba (aia metal)

  3. @colin: Dar tu lucrezi in service-ul Orange din pipera de ai vazut plangeri de la clienti de iPhone? In alta ordine de idei, am impresia ca vor schimba complet carcasa in iPhone 4G, eu zic ca sunt nevoiti sa faca alt design si vor opta probabil si pentru alte materiale.

  4. nu lucrez in service orange, dar sunt prea multe coincidentze ca sa nu fie adevarat.
    legat de subiect: nu cred ca o sa revina la carcasa de metal din moment ce au renuntzat la ea din motive de performantza semnal wifi si altele

  5. Vazand acest video, apreciez acum si mai mult aspectul 3G/3G[S]…
    Hai sa fim seriosi… ce e cu prostia aia? iPhone arata super fain, ca e 2G ca e 3G[S]. Nu sunt limitat la gandire, dar ce e prezentat in video…. cum zicea cineva mai sus (sau jos) “chinezarie”…
    Godetevi.

  6. Nu cred ca merge bine cu carcasa de metal pentru ca influenteaza negativ receptia semnalului. Amintitiva ca Iphone 2G avea spatele metalizat dar avea si o parte de plastic negru are nu era numai de design, sub partea aceea este antena.

  7. nu ma intereseaza ce carcasa are asta , eu vreau un incase slider dar nu gasesc nicaieri … poate sa imi spuna cnv de unde sa iau una?

  8. si eu as dori sa imi schimb caracasa la iphone pt. ca a crepat si nu l-am scapat pe jos.imi puteti zice si mie daca este vre-o modalitate sa imi schimb carcasa indiferent daca e din metal sau nu?

LASCIATE UN MESSAGGIO