Cosa potrebbe portare iPhone OS 4.0

Maine e keynote-ul Apple unde compania din Cupertino va prezenta iPhone OS 4.0 si desigur ca trebuie sa prezint cateva posibile features care ar putea/sau nu ajunge in cea de-a 4-a versiune a iPhone OS.

Multitasking

A cam venit vremea, hardware-ul e capabil sa reziste la rularea aplicatiilor in background prin introducearea procesorului de 1GHZ care e foarte posibil sa fie implementat si in noul iPhone 4G/HD. Unii interpreteaza si immagine de prezentare a evenimentului care are o umbra lasata sub 4, ce ar putea insemna “o mica actiune” in background adica multitasking.

Un alt sistem de notificari/scoaterea sa

Notifiche Push e departe de perfectiune si Apple stie asta, iar prin introducerea multitasking-ului Notifiche Push si-ar pierde rostul deci e posibil sa dispara de tot sau Apple sa il perfectioneze.

Schimbari la interfata iPhone OS

Finora Apple nu a umblat mai deloc la interfata iPhone OS asa ca este foarte posibil sa vedem macar cateva schimbari la vechea interfata, multi utilizatori o cer, ramane de vazut daca Apple lo farà.

Cartella condivisa

Shared folder este un folder prin care ati putea copia documente direct in iPhone pentru a le transfera de pe un PC pe altul/etc. Au fost gasite diferite indicii ca Apple ar urma sa introduca acest feature, ramane de vazut daca va aparea sau nu.

Suport pentru printare

Am vorbit astazi despre posibilitatea introducerii unui suport pentru printarea documentelor, gasiti articolul qui.

Aplicatie Radio

Acesta este un feature pe care eu mi l-as dori foarte mult pe iPhone, hardware exista atat pe iPhone 3GS e la iPad si au existat indicatii in lunile trecute ca Apple lucreaza la o asemenea aplicatie, insa nu stiu daca vor decide in final aplicarea sistemului, oricum eu sper in continuare.

Cam asta cred eu ca ar putea fi “marile” noutati introduse de Apple in iPhone OS 4.0. Voi ce credeti ca vom vedea nou diseara?

6 COMMENTI

  1. Multitasking, radio, shared folder si mici modificari stilistice ale interfetei ar putea fi un update suficient al OSului. Sa vedem si cate dintre aceste supozitii sau dorinte se vor adeveri in aceasta seara.

  2. Parerea mea ar fi sa isi mai bage si astia de la apple mintile in cap si sa nu mai scoata vreun sistem ca 3.1.3 si sa stam cu tele foanele blocate sau fara jailbreak.
    Ar fi interesant daca am vedea si noi imbunatatiri la BLUETOOTH si sa faca ceva cu flesh-ul sa mearga….acum vom vedea la ce se gandesc ei k o fi mai bn….

LASCIATE UN MESSAGGIO