Il tablet iPad ha vendite migliori rispetto al Mac

Almeno in questo modo Sostengo alcuni analisti lo stimano Apple attualmente ne vende circa 200.000 iPads settimanale rispetto a circa 110.000 Mac/settimana e molto vicino alle vendite iPhone 3GS, Apple attualmente vendendo circa 246.000 terminali iPhone 3GS ogni settimana.

"I controlli indicano che le vendite di iPad negli Stati Uniti rimangono forti dopo il lancio, guidate dalla crescente visibilità dei consumatori sull'esperienza utente dell'iPad, dal marketing sostenuto da PR e passaparola, dal lancio dell'iPad 3G e dall'ampliamento delle app e dei contenuti dell'iPad," ha scritto Abramsky in una nota. ai clienti stamattina. "Crediamo che Apple stia vendendo attualmente più di 200 iPad/settimana, una cifra superiore ai Mac statunitensi (stima 110 Mac/settimana) e appena inferiore al primo quarto di iPhone 3GS statunitense (246/settimana)."

Ad essere sincero, sono ancora sorpreso dall'effetto che questo tablet avrà sugli americani, gli analisti stimano che entro la fine di giugno Apple venderà non meno di 1.8 milioni iPads negli Stati Uniti e 2.4 milioni a livello globale. Anche se per molti era difficile da credere (me compreso), ma ecco il tablet iPad probabilmente per molti ha significato un compromesso, rinunciando ad acquistarne uno Mac a favore di questa tavoletta "magica" di quelli di Apple.

Sembra che Apple ha colpito ancora... cosa ne pensate, venderanno 8 milioni di tablet entro la fine dell'anno?

11 COMMENTI

  1. Nu zaone, nu trebuie sa te mire, tableta iPad e chiar "magica".

    Cu ea poti face cam 90% din ce faci cu un mac sau pc, iar pentru utilizatorul normal de internet este suficient si in plus are parte de mobilitate maxima.

    Iti recomand sa-ti iei si tu unul 🙂 si imi vei da dreptate…

  2. @Fmac: Imi voi cumpara noul iPhone si un nou laptop, dar nu o tableta iPad deoarece eu folosesc destul de multe lucruri care pe iPad trebuie transferate din Windows : vizionat un film, ascultat o melodie, CONECTAT LA INTERNTE PRIN CABLU de retea. Cum naiba sa stau pe net daca nu pot conecta un modem usb sau un cablu de retea la iPad? Asta pentru mine e un gigantic FAIL!

  3. Ai dreptate. Eu am renuntat la un macbook pro pentru ca asteptam modelul cel nou si a aparut prea tarziu si nu am mai avut rabdare 🙂

  4. si eu am un ipad dar nu pot sa spun ca mi-as vinde macbooku … cel putin pana apare os 4 pe ipad.

    ipad u se misca la fel de bine ca iphonu 3gs dar nu pot spune ca e ca macbooku meu pe care am bootcamp win7 . e fenomenal sa joci un joc de pe iphone pe ipad , sa ai igo pe ipad , e superrr dar sa nu poti creea foldere sau sa asculti winamp ,aici ma repet de pe alte topicuri , e cam nasol sa spui ca renunti la win7 sau snow pt ipad…asa ca ipadu e ceva ce ar trebui sa fie pe viitor dar sa fie si un pic din win si un pic din adroid si un pic din mac ..

    si nu alta dar eu spun ca stiu si mai ales ca iubesc tot ce e apple..

  5. @Sii te stesso: iPad nu va fi niciodata peste MacBook ca ca si utilitate, nu a fost conceputa pentru asta. MacBook e una si iPad e alta, Apple nu se va impusca singura in picior de dragul iPad-ului ci va forta lumea sa cumpere 2 device-uri.

  6. Cum naiba sa stau pe net daca nu pot conecta un modem usb sau un cablu de retea la iPad?

    lol, wireless router? nu cred ca ai un singur device in casa ca sa nu ai nevoie de un router si cum mai toate sunt acum si cu wireless, care e problema? merge si cel mai ieftin netgear care e putin peste 100RON. ptr filme sunt o groaza de apps care fac streaming/encoding (gen airvideo). apple pune fff mult accent pe wireless asa ca tinde sa tina la minimum folosirea interfetelor…grosolane.

  7. @vlad: Eu vorbeam de mobilitate, spre exemplu eu ca si student calatoresc in 2 locuri, unul dintre ele are DOAR un cablu de retea(fara PC and stuff), ar trebui sa car dupa mine un router tot timpul doar ca sa am acces la internet insa restul? iPhone OS e DOAR pentru mobile, nu poti face pe el ce faci pe un laptop so pentru mine e inutila tableta.

    Si nu inteleg de unde obligatia de a imi cumpara un router cand dau cateva sute de euro pe o tableta? Mai bine dau sutele alea de euro pe un laptop si fac mult mai multe lucruri cu el.

LASCIATE UN MESSAGGIO