Informazioni sull'errore 1015 riscontrato durante il processo di downgrade

In questi giorni ho consigliato a molte persone di farlo retrocedere di firmware per poter passare a iOS 4.0, quindi molti hanno riscontrato l'errore 1015 quando hanno ripristinato un firmware precedente. L'errore 1015 nel processo di downgrade è perfettamente normale e significa che il processo di downgrade ha avuto successo e hai installato il firmware a cui desideri eseguire il downgrade. Viene visualizzato l'errore 1015 perché la tua banda base è superiore a quella del vecchio firmware su cui stai ripristinando, quindi iTunes non può eseguirne il downgrade e genererà un errore.

Dopo aver ricevuto l'errore 1015 in iTunes, puoi effettuare il jailbreak del tuo telefono:

  • per il firmware 3.1.2 è possibile utilizzare redsn0w o blackra1n;
  • per il firmware 3.1.3 è possibile utilizzare Spirito ma solo se si possiede la tessera dell'operatore telefonico sulla quale è codificato il telefono per l'attivazione.

Spero di aver chiarito tutto riguardo l'errore 1015.

32 COMMENTI

  1. Nu merge cu spirit, ca spune connect the device, si mie tot imi apare cablul usb + itunes pe ecran, iar cand am incercat sa fac azi downgrade, numai am fisierul hosts.

  2. da si se mai poate scoate din recovery mode, pt ca asa ramane iphonul cand da eroarea pri simplu reset al iphonului.adica apasat pe power si home 10 sec dupa care lasat home si inca 2 sec tinut power .

    m/

    m/

  3. @kendo0: fa cum am zis eu mai sus si o sa mearga dar daca nu ai simul original pt al activa e posibil sa nu poti folosi spirit .nu stiu sigur

  4. Asa ies din recovery mode?Cu irecovery ala nu ma descurc deloc, m-am chinuit vreo 2 ore si tot degeaba.Dar numai am fisierul hosts.Mi-l poate trimite careva?Sunt pe WIN XP.

  5. buna, am facut si eu downgrade de la ios 4 la 3.1.3 si dupa eroare imi apare itunes+cablu si zice ca sunt in recovery mode.. Am incercat cum s0a precizat mai sus dar nu reusesc nicicum..tot asa e cu calbu+itunes..ma poate ajuta cineva?

  6. acum incerc sa fac restore cu un custom ipsw 3.1.2 facut cu sn0wbreze 3.1.2 dar nu cand ii dau restore ramane blocat la preparing iphone for restore va rog ajutatima

  7. SALUTARE. AZI AM AJUTAT PE CINEVA SA REZOLVE PROBLEMA
    descarcati asta http://www.mediafire.com/?njg2mmdkzvm
    daca aveti itunes 9.2 nu va merge
    il dezinstalati si dati restart
    instalati itunes 9.02
    la terminarea instalarii nu o sa puteti deschide itunes.
    conectati iphonul la pc rulati quickpwn apasati ok daca va spune sa apasati home si power
    dupa care ajungeti la o fereastra .lasad deschisa fereastra apasati home + power si tineti apasat cam 15-17 secunde dupa care o sa apara ceva ca si cum sar instala pe iphone. atunci porneste iphonul. si o sa ajungeti la emengency call. de acolo stiti ce aveti de facut,
    peurma intalati iar itunes 92

  8. Btw…am o mare problema ….nu pot face restore backup…itunes imi zice ca folosesc o vers mai veche decat cea cu care am facut backup-ul….incerc maine de la birou de pe laptop si revin cu amanunte…multumesc inca o data .

  9. Va salut ! Aveti vreo alta solutie de iesire din recovery mode in afara de recboot si irecovery ? Pentru acestea trebuie libusb parca si eu am windows 7 64 bits, pentru care nu exista acest program. Multumesc anticipat !

  10. nu nu prea le folosesc . ca pana sa gasesc situl acesta am tot cautat pe net si am deja ce gasesc si aici .si dasta nu am cautat la search sau la download. citesc doar ce mai apare nou.

    ma scuzi daca nu recomand ce ai tu aici.dar nu prea stiu ce ai .am sa ma uit si pe viitor incerc sa nu mai postez ale adrese

  11. Salut am un iphone 3g de 16gb telefonul era in recovery mode si imi dadea eroarea 1015 la restore, acum am luat programul redsn0w si am urmat pasii numai ca are 10 minute de cand a pornit si scrie waiting for reboot
    Ce sa fac,ma chinui cu aceasta eroare de 1 saptamana si nu reusesc sa mai fac telefonul
    Imi arata doar iconita cu iutunes si cablu de date,cand intru in iutunes zice ca e recovery mode
    Sper sa ma ajute cineva

  12. Buna. Ma poate ajuta cnv…. am un iphone 3G 8GB si am mi-am pusprin redsn0w baseband 06.15.00 ca sa ii pot face unlock….dar am observat ca mergea rau iphone dupa ce i-am facut jailbreak….asa ca am incercat sa ii fac un downgrade si acum nu mai imi merge delok orice as face….dak il pornesc imi apare USB si iTunes pe ecran. Ce as putea face sa il readuc la normal. Cartela pe care ii codat iphoneul nu am. Va multumesc.

LASCIATE UN MESSAGGIO