Offerta ufficiale di Cosmote per iPhone 4 decodificato!

Pubblicato Cosmote offrire ufficiale per il terminale iPhone 4 sul sito ufficiale. informazione ricevuto da me più di un'ora fa l'abbonamento si è rivelato accurato, perché corrisponde perfettamente agli abbonamenti annunciati da Cosmote adesso! I prezzi dei terminali sono piuttosto interessanti, vicini a quelli di Orange ma abbastanza buoni per la Romania.

Per chi si porta dietro ci sono 3 tipologie di abbonamenti di cui ho citato i nomi qualche mese fa!

Purtroppo i nuovi abbonamenti hanno un traffico dati limitato e quando lo superi ti verrà addebitato il traffico aggiuntivo effettuato.

Cosmote scrive sul suo sito che il terminale viene venduto decodificato, quindi potrete utilizzarlo su qualsiasi rete!

Posso utilizzare iPhone 4 con una SIM di un altro operatore?

Se hai acquistato un iPhone 4 da Cosmote non è bloccato nella rete (come qualsiasi terminale che scegli di acquistare da Cosmote). Può quindi essere utilizzato con qualsiasi SIM card attiva.

Allora, come ti piacciono?

AGGIORNAMENTO: Cosmote offre il tethering Internet gratuito per questi abbonamenti!

Inoltre, il traffico dati compreso in qualsiasi abbonamento può essere utilizzato per navigare in Internet, sia dal telefono che dal PC (desktop o laptop, utilizzando il telefono come modem). Tutto quello che devi fare per utilizzare il tuo iPhone come modem è connettere il telefono al computer tramite USB o Bluetooth.

28 COMMENTI

  1. Tarifele pentru depasiri la internet sunt extrem de bune.

    0,0036 euro per MB

    Deci fiecare 500 mb de internet extra ma vor costa 1,8 euro tva inclus

    E super. Viteza ramane 7,2 Mbps.

    Netul nu are limitari. Se poate baga in laptop, hotspot, skype, orice.

  2. PAI SA INTELEGEM CA DACA IEI UN I4 DE LA COSMOTE SI MERG SI ALTE CARTELE SUNT NEVERLOCKED ,DECI LA ABONAMENTUL EXPLORER PE 24 LUNI LA 950RON UN NEVERLOCKED INSEAMNA CA E SUPER DEAL!!!

  3. Sunt de parere ca e mai bine la Cosmote.Practic nu mai platesti celor de la Orange 100E doar ca sa il decodeze,il iei deja decodat.
    Apropo la Vdf este 50E deblocarea,nu?

  4. Eu am internet stick de la Cosmote si tin sa va spun ca merge foarte foarte bine pe 3g.. in orase rupe
    Am sunat acum la relatii cu clientii la cosmote si m-am interesat or sa fie noi pachete de internet pe mobil si pt alte telefoane..

  5. O intrebare pt cei care sunt deja abonati Cosmote:
    1.Pot suspenda un abonament cosmote cum se face la orange pe o perioada limitata ,exemplu 3 luni?
    2.In ce conditii se poate rezilia un abonament la cosmote?
    Va intreb deoarece vreau sa cumpar un iphone 4 de la ei si in 2-3 luni voi pleca din tara si vroiam sa stiu in ce conditii pot rezilia abonamentul.
    Grazie.

  6. Ce-mi plac oamenii care fac socoteli incomplete. Targetul companiilor de telefonie mobila, zic. Ca MICKYCAPSLOCK de mai sus, care uita ca mai plateste si 28,52 eur pe luna timp de 2 ani. El a vazut doar pretul telefonului.

  7. @alex pure de cand operatiunea si ce inseamna mai bine? exista cineva care are internet mobil de la Cosmote si ne poate spune cum e? eu sunt pe Cosmote si as vrea sa schimb operatorul cu Vodafone daca netul la Cosmote nu este bun, dar inca mai astpt deoarece am foarte multi prieteni in reteaua asta verde. Anyone?

  8. A spus ca internetul inainte nu functiona pe 3G oficial. De la ora 00:00 se activeaza totul, a spus ca telefoanele vin neverlocked toate.

  9. Fratilor, atata tot slaviti faza asta cu “decodate de retea” ca deja creaza impresia de “romani tzepari”. Eu mi-am luat iPhone4 codat pe Orange si nu ma incurca cu absolut nimic. Daca l-as avea decodat tot un draq ar fi. Nu cred ca e un mare castig sa-ti iei telefonul de la un operator si sa-l folosesti la altul, decat daca asa pe romaneste, te gandesti la “chilipiruri”, adica iti fuge mintea sa fentezi cu o “tzeapa” :)))))) Spor!

  10. @Lma, nici eu nu pricep care-i faza cu decodatele astea? De ce sunt aşa importante.

    Până acum era doar Orange, puteam înţelege că vreţi să vă luaţi telefon de Orange şi să-l folosiţi pe Cosmote să zic.

    Dar acuma, e în ofertă la toţi operatorii. Degeaba îl iei de la Cosmote cu 23 de milioane în noaptea lansării ca să-l foloseşti pe Vodafone. Dacă aşa, atunci mai bine îl iei de la Vodafone cu cel mai mic abonament, de 3-4 euro (sigur are o reducere, ajunge preţul pe la 20 de milioane cel mult). Şi îl foloseşti pe Vodafone. La fel la Orange, cu abonamentul de 3 euro telefonul nu poate fi mai mult de 20 de milioane.

    Sau v-aţi propus toţi să-l folosiţi pe Digi.Mobil? Aşa încă aş înţelege.

LASCIATE UN MESSAGGIO