Brutte notizie dal Comex

[URL blackbirdpie=”http://twitter.com/#!/comex/status/17764530855612416″]

Mancano solo 2 giorni a Natale e molti di voi stanno aspettando le soluzioni di jailbreak e sblocco senza vincoli (solo per iPhone 4) promesse da comex e dal Dev Team solo poche settimane fa. Ieri sera in un tweet Comex ha precisato che esiste la possibilità che la sua soluzione di jailbreak non sarà disponibile fino a Natale perché non è riuscita a farlo. In questo caso dovremmo almeno vedere la soluzione di backup del Dev Team, soluzione che prevede l'utilizzo di un SHSH per iOS 4.2 beta 3. Ovviamente ora non sappiamo se il Dev Team rilascerà questo nuovo jailbreak soluzione considerando che anche loro hanno le loro priorità in questo periodo dell’anno.

Al momento MuscleNerd e p0sixninja stanno litigando per il fatto che SHAtter è stato distribuito su Internet (anche se non è chiaro se la rispettiva versione contenga il vero exploit) e il lavoro per le soluzioni di jailbreak va al piano 2. Vabbè, forse fino al 1 gennaio rilasciano qualcosa, se smettono di discutere abbastanza a lungo per lavorare.

34 COMMENTI

  1. asta este doar o sceneta ieftina din partea dev-team sa isi ascunda neputinta. nu sunt si probabil nu vor fi in stare gaseasca solutiile de unlock pt i4. va sugerez cei care detin i4 codat sa le vanda atat timp cat mai pot scoate din investitiie . este foarte clar ca vor trece inca 3 luni pana vor scoate ceva (sau mai bine zis daca vor scoate ceva ) stim cu totii k va aparea cat de curand si nou ios alta distractie fiind nevoie de un nou unlock si un nou jailbreak. fratilor cumparati-va telefoane neverlock sau codate pe retelele care le folositi din tara. ca la bitanii astia de hackeri li sa urcat la cap si nu se mai bazeaza nimeni pe ei. RUSINE

  2. Total dreptate ! Dezamagitor încă odată ca si cu soluția de unlock ! Si vine întrebarea , la anu când o sa apar iPhone 5 cu un nou hardware ,dacă cei de la (shit)Team , ca altfel nu ii pot cataloga, nu au fost in stare sa ducă la bun sfârșit o soluție de jailbreak plus una de unlock ! Iar comex este copil ! Ok e greu , treaba aceast am observat si eu aseară ! Dar totuși dacă la iPhone 4 au stat asa de mult , lucru nemaintalnit pana la acum , eu zic ca la iPhone 5 va fi așteptarea de pe urma ! Pentru ca va veni si cu un bootrom nou si cel mai bine este sa îl decodati chiar dacă dați 100€ sau mai mult ! Se merita ! Eu deja stiu o persoana care decodeaza , ma costa 95€ , dar se merita ! Nu prea se mai merita sa ne încredem in munca lor , care oricum este greu va spun !!!viitorul suna prost pentru hackeri ….

  3. niste porci nimic mai mult ! sa le fie rusine. ei s-au oferit sa lucreze pe gratis si sa hackuiasca idevices . sustin sus si tare ca nu au nevoie de bani k e un hobby. ok corect. daca nu esti in stare mai bine lasa-ne naibii in pace nu ne mai amagii cu raspunsuri cu juma- de gura de parca sunt buricul pamantului . mai bine sa se lase de meserie ca pana la urma renuntam la 2-3mil si ne cumparam telefoane neverlock si in 10 lei luam appz din appstore si ne p.. pe munca voastra de 2 bani “sht-team “. asta daca nu o fi vre-o stratagema a celor de la apple care ii finanteaza si nu doresc scoaterea decodarii pt i4 deocamdata.

  4. KL, nu poti, sefule, sa te duci chiar acum sa il decodezi de tot, daca tot esti asa de pornit? Sau mai astepti putin solutia de decodare, dupa ce i-ai injurat pe oameni? :))

  5. Vorbiti de parca i-ati plati din banii vostrii pe astia sa scoata unlock :))

    iPhone 5 nu va aparea in 2011, asta este clar. Are prea mare succes iPhone 4, sa mai mearga vanzarile si in 2011.

  6. Ma uit si raman socat cat de departe ajunge nesimtirea la romani.Dupa ce ca primiti niste solutii de jailbreak/unlock gratis fara sa aveti nici macar o contributie,huliti munca unor oameni talentati acum,mai nou, ii faceti si de rahat ca nu au scos un soft cand vreti voi.
    Rusine voua ca aveti un comportament suburban si felicitari lor ca fac un lucru frumos pentru comunitatea posesorilor de iphone fara a percepe nimic in schimb.

  7. @ Andrescu Lucian +1
    are dreptate omul. romanul e menit sa-i critice pe alti. cand il iei codat pe AT&T USA pai iti dai seama ca esti la mana lor. si dc sa-i injuri? nu ti-e rusine? te-au obligat ei sa-l cumperi codat si sa le folosesti programele? tu cu ce i-ai rasplatit? aveti unii un tupeu fantastic

  8. @Viorel am id-ul lui la mine in lista ! Omu e serios …are tarife diferite ( in funcție de rețeaua pe care e codat telefonul )! Cum
    Sa facem sa intri in posesie ?:).! Pentru a nu mai sta pe baza altora !

  9. Veti afla azi unde puteti decoda anumite terminale, rabdare. Si nu faceti reclama.
    @Lucian: Ei iau bani de la saurik, nu lucreaza gratuit.
    Cum avem noi nevoie de solutiile lor de jailbreak/decodare, asa au si ei nevoie ca noi sa facem jailbreak, sa achizitionam aplicatii/tweak-uri din Cydia si sa bagam bani in conturile lui saurik. NIMENI DAR ABSOLUT NIMENI nu munceste gratuit la nesfarsit, tineti minte asta.

  10. Hai sa nu mai facem pe lupii moralisti (unii dintre noi). O tot dati cu: “O fac gratis”,”Nu cer nici un ban”, “X-ulescule, le-ai dat vreun ban pentru solutia de JB de te plangi?”. Da-o naibii de treaba, este la mintea cocosului ce se intampla “behind the scenes”. Este clar ca lumina zilei ca Saurik, respectiv Cydia, n-ar putea exista fara Jailbreak. Aici se invart ceva banuti, asa ca nu le plangeti celor de la Devteam de mila. Este in interesul lor ca JB sa nu moara. Deja au dat-o mult prea mult in copilarii, deja se comporta ca niste idioti si au devenit patetici.

    Nu este primul deadline pe care il incalca. Asta ma duce cu gandul la lipsa de seriozitate. Defapt, la ce sa te astepti de la niste copii? Anyway, unele reactii ale unor useri de aici le gasesc perfect justificate. In fond si la urma urmei experimentam caruselul: Speranta/Dezamagire.

    Macar de nu ar da deadline-uri si astfel lumea ar fi mai putin virulenta. Sa mai lase in puii mei certurile alea de copii rasfatati si sa-si vada de treaba. In fond si la urma urmei, daca ei sunt atat de idioti si JB-ul nu va mai exista ( desi este putin probabil, pentru ca, ma repet, sunt multi bani in joc ), lumea poate trai si fara JB.

  11. zaone cum se face telefonul neverlocked ? Adik bun , inteleg , Immei etc …dar dupa aia se trimite la Apple ! Nu inteleg …..poti sa imi zici 🙂 !?

  12. In fond nu sunt ei nevoiti sa scoate solutii de unlock/jailbreak . Ei fac o treaba din propria initiativa, ca nu-i plateste nimeni, asa ca nu trebuie criticati .

  13. @eqro… tocmai s-a discutat mai sus si are logica… baietii cu unlockul chiar sunt platiti… probabil chiar de saurik… altfel cum s-au mai cumpara de pe cydia store aplicatii daca nu ai jailbreak pe telefon?

  14. nu se va lansa un nou iphone 5. Se vinde prea bine iphone 4.. In loc de iphone 5 vor lansa iphone 4 white si rup vanzarile iar cei de la apple. Stiu eu asta.. Mi-a zis Mos Craciun

  15. Cum sa dai 5 mil pe o decodare cand iphone 3g decodat pe net e maxim 7-8 mil, 3gs decodat e 10-12 mil iar 4 a ajuns si la 16 mil..codat. Daca mai adaugi cate 5 mil cat costa decodarea iti iei urmatorul model decodat si mai ramai cu bani

  16. Va fi un upgrade la iphone 4 ! un iPhone 4S de la :)) …Speed ! Whatever….eu unul imi vand 3Gs-ul ptr unul neverlocked , sau cum am zis , strang 95euro si il fac neverlocked:)

  17. eu am un 3gs codat pe o2 irlanda sau anglia dar am pe el 3.1.3 si decodat cu ultrasnow ala vechi si nu am probleme. m-ai am un iphone 4 codat pe telenor danemarca cu 4.1 pe el si e pe post de ipod. Deci nu am de gand inca sa-i fac update la 3gs ca sa il ametesc cu jb si unlock la 4.2.1 sau 4.1

  18. @ B06DAN iOS 4.2.1 este un update foarte bun pentru 3G… Dar altminteri pentru 3Gs…
    cu 4.2.1 meniul este mult mai fluent, Bateria ține mai mult fata de 4.1…
    Pe de- o parte îți dau dreptate, nu te scarpina dacă nu te mănâncă.

LASCIATE UN MESSAGGIO