Mophie Juice Pack Plus – Custodia con batteria esterna da 2000 mAh per iPhone 4

Mophie è una delle aziende più famose che sviluppa accessori per iDevices e la sua ultima custodia promette di caricare un iPhone 1.5 volte. Mophie Juice Pack Plus è il nome del nuovo case che incorpora una batteria da 2000 mAh, essendo la più potente dell'intera offerta dell'azienda. Mophie Juice Pack Air è stato lanciato pochi mesi fa, ma ha una batteria di soli 1500 mAh e può caricare completamente un iPhone una sola volta. Le custodie Mophie sono tra le migliori al mondo e i loro prodotti sono elogiati da tutti coloro che li hanno acquistati.

Il grosso problema di questo case è il prezzo di 100 dollari, piuttosto alto considerando che la versione da 1500 mAh costa solo 80 dollari. Quelli di Mophie hanno incluso nelle proprie custodie un sistema che indica il livello di carica della batteria e un sistema audio che reindirizza i suoni dall'altoparlante del terminale a quello della custodia. Suppongo che queste funzioni integrate costino di più, ma se vuoi qualcosa di qualità, dico che ne vale la pena. Se sei interessato a Mophie Juice Pack Plus puoi effettuare un ordine qui.

 

10 COMMENTI

  1. Qui https://www.fungadgets.ro/bbs-universal-charger.html am gasit o baterie universala ce reuseste sa inarce un iphone de 9 ori!
    este disponibil in 2 variante de amperaj
    Capacità:
    12.000mAh 
    16.000mAh 
    O baterie externă Li-Ion Polymer care iți reîncarcă laptopul, telefonul mobil, sau orice alt dispozitiv cu acumulator. Capabilă să reîncarce bateria unui laptop de minim 2 ori, vine la pachet cu toti conectorii specifici laptopurilor răspândite comercial, cu USB și Micro-USB și cu mufe pentru telefoane: iPhone, iPad, Nokia, Samsung, LG, etc…
    Eu am vazut jucaria si nu este mare,sau grea

  2. Nu stiu despre multi dintre voi, dar avand in vedere ca in zilele noastre ai priza pana si in trenuri, iar cabluri aproape toti avem cate doua, parerea mea este ca il poti incarca oriunde si atentia asupra bateriei este una dintre principalele griji seara cand eventual pui si o alarma. Plus ca toate accesoriile de acest gen aduc beneficiul unei utilizari mai indelungate, dar strica prea mult aspectul telefonului una la mana si a doua la mana nu sunt chiar ieftine.
    Tutto il meglio!

  3. Mie nu mi se pare scumpa, chiar arata ok si cu atat mai bine ca e laudata de toata lumea. Iar diferenta de 20$ nu cred ca e mare pentru inca 50% in plus :). Daca erau romani, pretul era de 120$ :)).

    Nici cu bateria de care zice Ciuci nu mi-ar fi rusine, ba e chiar mai utila pentru ca poti incarca aproape orice si sigur nu incurca in rucsac/geanta. Iar la pret e foarte buna, dar daca nu car mereu laptop-ul in rucsac dupa mine, nu as baga acea baterie prin buzunare :P.

    L.E.: acum am vazut si varianta bateriei universale cu panou solar, ceva mai scumpa, dar poti iti incarci laptop-ul pe camp :D.

  4. Nu sunt recomandate aceste carcase cu baterii reincarcabile pt. iphone. riscati sa ardeti temporizatorul de incarcare a bateriei din telefon si puteti defecta bateria interna a iphone-ului. Mai rau riscati sa ardeti cip-ul de alimentare a telefonului. Mai bine lasati asa cum e si alimentati direct de la usb sau incarcator. Plus de asta scurteaza viata bateriei interne.

  5. Eu am un juice pack air de 1500 mah pt iphone 4. Nu il am decat de 3 luni si in timpul asta am reusit sa reduc puterea maxima de incarcare a bateriei interne a telefonului de la 1420mah la 1214mah(battery detective). Am incercat sa descarc telefonul si il incarc full. Nici o schimbare deci defectul e permanent… Nu recomand folosirea ei pt ca vad ca reduce viata beteriei interne a telefonului drastic.

LASCIATE UN MESSAGGIO