iOS 4.3.4 e sblocco per iPhone 4 e iPhone 3GS

Apple lanciato in aceasta seara iOS 4.3.4 pentru toate iDevice-urile pentru a bloca vulnerabilitatea folosita de catre comex pentru dezvoltarea solutia de jailbreak jailbreakme.com 3.0. Daca aveti iPad 2 si faceti update la iOS 4.3.4 atunci nu veti mai putea face jailbreak insa restul terminalelor vor putea fi jailbroken folosind redsn0w. Aceasta noua versiune a iOS are pentru iPhone 4 acelasi baseband precum in iOS 4.3.3 si pentru iPhone 3GS situatia s-ar putea sa fie identica.

Avand in vedere ca avem acelasi baseband pe iPhone 4, puteti face in continuare unlock folosind cartelele Gevey 3G deoarece exploit-ul nu a fost blocat. Pentru iPhone 3GS puteti face unlock numai folosind un baseband de iPad iar daca aveti deja basebande iPad puteti face update linistiti. Exista sansa ca pe iPad 2 baseband-ul sa fi fost pastrat intact si un update la iOS 4.3.4 sa duca doar la pierderea posibiltiatii de a face jailbreak insa cu un SHSH pentru 4.3.3 ar fi posibila revenirea la vechea versiune a iOS. Nu am verificat baseband-ul de pe iPad 2 deci nu va pot confirma daca este acelasi sau nu.

In concluzie, iPhone 4 in iOS 4.3.4 acelasi baseband precum in iOS 4.3.3 si la iPhone 3GS, iPad/iPad 2 este posibil sa fie aceeasi situatie.

41 COMMENTI

  1. Nu exista pt ca singura modificare intre cele 2 firmware e blocarea jailbreak-ului lui Comex. Daca va uitati la marimea fw 4.3.4 e mai mare decat 4.3.3 cu doar 500kb.

  2. Am baseband de iPad Pe 3GS nu am cum sa fac nici un update de la apple Asa ca pana nu merge jailbreak cu snowbreeze nu pot face nimic 🙂

  3. off:nu reusesc sa pun ipodu in dfu mode in redsn0w ca dupa ce fac aia cu hold…imi zice ca nam facut ceva bine
    si pe ipod arata imaginea cu usb+itunes

  4. Am inteles dar la altceva ma refeream nu la redsn0w care inca nu e compatibil cu 4.3.4…sant curios daca a inchis exploitul lui ionic care a functionat pe 4.3.1,4.3.2 si 4.3.3.

  5. @zaone trebuia sa tin si itunes deschis cand faceam aia cu pwned acu miam dat seama btw fac o cinste cu o bere daca vii in brasov 😛

  6. In forma in care se prezinta acum redsn0w nu merge, e posibil insa sa ai dreptate si exploitul lui i0n1c sa mearga inca, vom afla curand.

  7. Daca nu am jb, tel e never locked si toate app sunt luate legal din app store, ajuta la ceva sa pun 4.3.4, are vreo imbunatatire- performante, baterie, etc???Vad ca vorbiti mai nou doar de decodate si jb- uite…mai sunt si oameni care din principiu nu doresc sa faca aceste lucruri…pt acestia sunt noutati sau nu?

  8. Singura noutate in 4.3.4 e inchiderea gaurii de securitate gasita de comex prin care el face jailbreak, in rest 0 diferente.

  9. @zaone . . cum fac un downgrade de firmwire de la 06.15.00 la o versiune inferioara,si inca una…cum ajung de la 4.3.3 la 4.2.1 fara shsh (am uitat sa-l salvez). (am un 3gs) ms !

  10. scz…baseband,am gresit eu.exista vreo posibilitate sa ajung la o versiune mai mica de cat 4.3.3 daca nu am shsh salvat?si pot face sa mearga gps-ul pe 06.15.00?stiam ca nu dar ma gandeam ca poate a iesit vreo solutie.Ms.

  11. zaone am si eu o problema …am un iphone 4 cu ios 4.3.3 cu baseband 04.10.01 si shsh selvat pana la 4.3.5….cum pot face sa il decodez sa pot folosi orange-ul???fara gevey sim

    Grazie

  12. imi puteti spune cum sa fac update la un iphone 3G ? vreau sa il actualizez la setarile unui iphone 4G .va rog sa imi raspundeti. ms mult

LASCIATE UN MESSAGGIO