L'iPhone 5 più sottile, con uno schermo più grande e lo stesso chip A5, rappresenterà un importante upgrade (rumor)

      iPhone 5, iPhone 5, iPhone 5, sembra essere questa l'espressione che scalda le discussioni tra analisti americani e fonti interne alla filiera produttiva dei partner di Apple. Un analista americano afferma di avere informazioni provenienti dall'interno di alcune società partner di Apple che co-firmano le voci della settimana passato per quanto riguarda il design del nuovo iPhone 5. Sembra che il dispositivo avrà uno schermo più grande dell'iPhone 4, sarà più sottile e leggero e ovviamente sarà dotato dello stesso chip A5 dell'iPad 2. Anche il terminale avrà una cornice più sottile ma i bordi avranno probabilmente le stesse dimensioni.

Bene, stiamo scoprendo che questo aggiornamento provvisorio dell'iPhone in autunno potrebbe essere un aggiornamento più grande di quanto ci aspettassimo. Riteniamo che ciò mantenga l’iPhone fresco e competitivo e aiuti a mantenere la sua posizione di leadership. Riteniamo che ciò abbia senso migliorare l'esperienza dell'iPhone senza renderlo troppo ingombrante come abbiamo visto con i modelli della concorrenza.

       L'analista americano sostiene che l'iPhone 5 rappresenterà un aggiornamento importante per la linea di terminali iPhone e penso che sia normale considerando che il nuovo dispositivo arriva a un anno e tre mesi di distanza dall'iPhone 4. Tutte le informazioni fornite dall'analista Shaw Wu di Sterne Agee, sono venuto proprio per confermare le indiscrezioni della scorsa settimana e il design presentato dalle custodie ora disponibili per l'acquisto in Cina. Difficile dire se le informazioni ricevute da Wu siano vere o se le fonti abbiano solo confermato le voci per non svelare i veri piani di Apple.

       Considerando che Android sta guadagnando sempre più terreno e che l'iPhone 4 ha più di un anno, Apple deve lanciare un nuovo, rivoluzionario dispositivo che attirerà anche alcuni possessori di terminali Android. Da quanto riportato finora, sembra certo che ci sarà un cambiamento nel design, nell'implementazione del chip A1 e c'è una probabilità del 5% che vedremo uno schermo più grande.

20 COMMENTI

  1. Ca sa castige teren ar trebui sa lanseze un iPhone mai ieftin.
    Jumate din tel cu android costa 50% dintr-un iPhone,pretul e cel mai important aspect.

  2. iOS 5 este inca in beta ( cand va iese finalul nu va fi la fel cum este acuma, si sigur va comporta mult mai bine pe noul iphone 5 ). Dar eu cred ca nu are foarte multe de rezolvat la software mai bine cu hardware daca vor sa intra in competinta cu noile smartphoneuri android fiindca putin a ramas in urma in vederea procesorului si ecranului ( ma refer la marime ). dar in mare cred ca si iPhone 4 se poate compara cu un samsung galaxy S2 ( in afara video full HD marimea ecranului si procesorul dual core, dar in rest depaseste, calitate poza si video HD mai buna ecran cu rezolutie mult mai buna, design mai bun, material mai bun…. )

  3. Toate terminalele si-au pastrat acelasi pret inca de la lansare, ma indoiesc ca va fi mai ieftin, asa toata lumea va vinde iPhone 4 si va trece la “next genation” iPhone5.
    Nu sunt americanii asa de prosti
    PS: Recunosc ca eu astept iP5 de prea mult timp si vreau sa fiu posesor de el inca de la inceput, indiferent de lacune ca si iP4 are destule si n’am murit inca 😀

  4. @Zaone eu zic sa faci review-ul dupa ce apare si iphone5 ca sa poti face unul complet atit unul personal al lui sg2 cit si teste comparative a 2 smartphone-uri,din acelas an cu aceles tip de hardware….si atunci impaci si capra si varza…

  5. Poza nu prezinta iPhone 5 ( este doar o clona, dar este mai frumos decat sgs2 sau oricare dintre smartphoneuri android ( mi mi se par de-a jucarie ca sunt fabricate din materiale din care produc altii jucariile, plastic ieftin ) ). iPhone costa mai mult decat androidurile fiindca produce din materiale de calitate si tot ce are este de calitate nu gasesti nimic ieftin pe el ( Scratch resistant glass este material mai scump decat plasticul ala ieftin de pe sgs2 )!

  6. Da si pt un iphone platesti cu 300de dolari mai mult, ca deh ii trebuie lui jobs bani, oare de ce se vb asa de mult despre sgs2? Mie unu mi se pare foarte reusit, la performante nu se compara cu iphone e mult mai rapid, astept de la zaone niste teste iphone 4vs sgs2 sa vedeti si voi ce poate *clona* nu va mai faceti pe voi atat recunoasteti cand vedeti un terminal mai rapid si poate si mai frumos (gusturile nu se discuta) vorbesc acum ca un.posesor de iphone 4plecat din tara de la mentalitatea aia de comunist cretin(sa moara capra vecinului)

  7. WOW! Mai rapid, este mai rapid si cam atat intra netu cu 15 secunde mai repede, poti rula 15 jocuri in acelasi timp ( si te intreb tu chiar poti juca 15 jocuri odata sau ce??? ) oricum nu rulezi numai una singura mie nu mi se pare foarte util “rapiditatea” la iphone 5 este normal ca astept un procesor dual core fiindca dupa ce apare iphone cu acest procesor vor iesi si jocuri si aplicatii mai performante! Ai vazut cumva ca a iesit ceva ce poate rula sgs2 si iphone 4 nu? si a fost lansat de 2-3 luni ( in SUA ).

  8. Ar fi normal sa lanseze impreuna ( pana acuma asa au facut ) dar problema este ca nu au spus nimic concret cand va fi lansat iOS 5

  9. @boboc jumatate din telefoanele cu android sunt mai ieftine decat iphone 4 insa 99% din toate telefoanele cu android sunt mai proaste decat iphone 4. Si atunci cand scoti un produs nou si toata lumea se bate pe el la pretul stabilit de tine tu te-ai gandi vreodata sa-l ieftinesti???

  10. Nu stiu de ce toata lumea se plange, cat de scump este un iPhone ( iPhone este unic nu ca samsungurile, nokia si astea ) Apple lanseaza un smartphone pe an iar ceilalti lanseaza si 2-3 / luna, deci fa asa comparatia ( cand Apple lanseaza ceva intotdeauna este ceva unic in el ce nu gasesti in alte smartphoneuri ). Dar si asa Apple conduce in vanzarea smartphoneurilor ( 1 vs 1.000 si tot este number1 ).

LASCIATE UN MESSAGGIO