iCloud e la sua utilità in iOS 5

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=My5Hx4IRzjg[/youtube]

   iCloud este un sistem online de backup si transfer al datelor pe care Apple l-a dezvoltat in ideea de a oferi posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a isi folosi terminalul fara a il mai conecta vreodata la un calculator. Folosind iCloud putem salva aproape tot ce exista in iDevice-ul nostru pe serverele Apple, putem salva poze intr-un sistem numit PhotoStream, putem instala aplicatii, muzica sau filme cumparate anterior din iTunes plus multe altele. Apple a conceput iCloud intr-un mod foarte inteligent si eu unul il folosesc de aproape jumatate de an de zile insa nu complet.

  Eu folosesc iCloud doar in cazul in care este nevoie sa descarc o aplicatie anterior cumparata si doar in cazul in care fac un restore si este nevoie sa repun un backup. Nu folosesc functia PhotoStream pentru ca al meu Apple ID este sincronizat doar pe un iPhone si e mai usor sa copiez pozele din terminal in calculator decat sa astept sa isi faca PhotoStream-ul update. Nu salvez documente online, nu folosesc serviciul de email si nici nu ma prea intereseaza daca notitele din calendar sunt sau nu sincronizate cu serverele Apple. Per complet consider iCloud foarte util insa nu in totalitate si desigur ca exista lucruri care pot fi imbunatatite la el.

  Unii folosesc iCloud la adevarata sa “putere”, altii nici macar nu si-au facut un cont pentru noul sistem al celor de la Apple si acum te intreb pe tine, cititorule:   Tu cum folosesti noul iCloud?