La soluzione di jailbreak senza vincoli sarà compatibile con iOS 6.0, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2 e iOS 6.1

  Jailbreak illimitatoPer l' iOS 6.1 molto probabilmente verrà rilasciato alla fine di questa settimana, ma il software degli hacker sarebbe compatibile anche con iOS 6.0, iOS 6.0.1, iOS 6.0.2 si iOS 6.1. Anche se l'anno scorso le soluzioni di evasione per iOS 5 funzionavano solo con le versioni esatte del sistema operativo, quest'anno gli exploit degli hacker sembrano essere stati preservati attraverso gli aggiornamenti apportati da Apple al suo sistema operativo. Di conseguenza, non importa quale versione di iOS possiedi, sarà possibile eseguirne il jailbreak con la soluzione jailbreak, l'unico problema potrebbe apparire se hai effettuato un aggiornamento OTA, ma per ora non ci sono dettagli al riguardo.

  Al momento puoi ripristinare iOS 6.1 solo utilizzando iTunes, quindi non pensare di poter installare qualcos'altro, perché Apple ha bloccato la possibilità di salvare SHSH per altre versioni di iOS.

35 COMMENTI

  1. OTA sau Over The Air inseamna sa faci update fara conecta cablwul usb la calculator si a face update cu ITunes.Adica daca ai facut update direct de pe idevice-ul tau trebuie sa faci restore in iTunes.

  2. @marius eu am dacut update pe ipad3 si mi se pare ok cu wifi nu am avut pana acum probleme deci nu vad in acest sens nici o diferenta, dar parca bateria dureaza umpic mai mult in rest este exact ca 6.01

  3. Mersi Andrey …am un ipod touch 4g cu iOS 6.0.1 si ma gandeam sa fac un update la 6.1 ma mai gandesc sa vad ce va zice lumea de el..:D

  4. ce bine ca avem toti iphone si nu stim nici macar ce inseamna OTA update … si mai vrem sa facem si jailbreak, cu siguranta pentru jocuri si alte aplicatii pe care piratate …

  5. @Iulian
    Nu toti facem jb pentru a instala aplicatii sau jocuri piratate!Personal din appstore nu prea am ce sa iau,avand in vedere ca nu se accepta aplicatii care iti permit personalizarea iphone-ului.De aceea am nevoie de jb care imi permite sa-mi personalizez ip exact cum imi place,fara restrictii!

  6. Eu am avut Siriport pe 6.0.1 si e la fel de rapid ca pe 4s sau iPad 3 dar gaseam mereu iphonul in safe mode,odată la 5,6 ore. Apropo @ zaone,când o sa apară jailbreakul,o sa pot face downgrade la iPad 3,sa pun 5.1.1 pe el,am shsh salvat.

  7. se merita update-ul de la 5.1.1 la 6.1 pe un iphone 4? tweak-urile sunt actualizate si functioneaza corect pe 6.1? este fluent? eu vreau sa pun backup-ul de la 5.1.1 pe 6.1 dupa ce fac jb, este vreo incompatibilitate majora sau cv de genu?

  8. Eu l am instalat,nu mi merge Safari si email ul,mi se închid după 2-3 secunde!:( nu mi a functionat nici jaillbreak ul,nu am reușit sa fac jaillbreak cu redsnow(tetheread)

  9. Alex credema nu vei putea folosi backup ul nici pe 6.l0 de le 5.1.1 ca no sa ti mai apara in incloud sau daca apare o sa zica ca ai un soft prea vechi si incompatibil deci asculta la un om care face aslalom itre 5.1.1 si 601 oricand si peste 6.0 am bakeup separat ia cand vreau sa cobor la 5.1,1 am altul so… dar daca nu esti pretentios la Maps merita ca tine m ai mult cam cu 50% bateria pe iphone 4 de cand cu acest 6.1 si pe beta era dar si acum pe oficial

  10. cand spuneti o problema spuneti si ce model aveti de iphone ca nu e valabila problema aia pe toate modelele si riscati sa panicati pe altii degeaba

  11. @Toxxxyk de ce îți complici tu viața așa, jb-ul apare peste câteva zile si tu faci tethered jb pe iPhone.Ca sa merga cydia trebuie sa faci tethered boot,înainte de asta trebuie sa selectezi ipsw-ul pentru iOS 6.0 ca sa foloseasca ramdisk-ul lui, dar o sa ai multe probleme si erori cu jb-ul asta,oricum,succes.

LASCIATE UN MESSAGGIO