Siri ha problemi di prestazioni, si chiude dopo aver pronunciato le prime 4 lettere dell'alfabeto (Video)

[youtube]http://youtu.be/qjrtpDoXzDE[/youtube]

  L'assistente personale Siri ha un piccolo problema in iOS 6.1 e per questo motivo gli iDevice vengono resettati dopo aver semplicemente pronunciato le lettere ABCD. Il video qui sopra è stato realizzato da un utente di iDevice.ro, ho testato il comando sul mio iPhone e ho ottenuto lo stesso risultato, essendo piuttosto strano. Apple probabilmente è a conoscenza del problema e sembra insolito che Siri si blocchi e si chiuda dopo aver pronunciato le prime 4 lettere dell'alfabeto.

Grazie a iSee.

33 COMMENTI

  1. Orice ai intreba despre compania aia declanseaza intrarea in safe-mode. Poti intreba “What’s ABCD stock doing” si tot asta face.

  2. Eu mai am o problema si banuiesc ca-i din vina Auxo ( mai precis Applist, sau ceva de genul, care se instaleaza odata cu Auxo ) Siri imi spune ca aplicatia pe care-i cer sa o deschida nu exista, indiferent de ce aplicatie ii cer, Fie ele aplicatii din App store sau aplicatii preinstalate.

  3. @Zaone
    Şi eu pot confirma crash-ul prezentat. Pe toate device-urile pe care am testat (iPhone 5, 4S, iPad 4), problema apare, dar toate trei au JB.
    Telefonul din filmuleţ are JB? Dacă nu are, Apple va lansa cât de curând 6.1.1 şi s-a terminat cu jailbreak-ul până la iOS 7.x.

  4. iOS 6.1 are foarte multe buguri de functionalitate: Bug telefon(la apasarea butonului de reapelare atunci ecranul sau dispare sau devine negru), in cazul cind initiezi un apel foarte des se porneste pe loud fără ca sa-i dai comanda așa ca Apple a scos acest update cu multe buguri special pentru ca stia ca jabreakul era aproape acum o sa apară încă un update care va zice ca rezolva toate aceste buguri. Plus la care va închide vulnerabilitatile din iOS si atunci adio jailbeak.

  5. BUNA din pacate nu cred ca este adevarat am incercat pe un 4s si nu da nici o eroare si nu se opreste spune ca nu stie ce inseamna ABCD DAR DACA VREU CAUTA PE WEB

  6. Eu nu am JB si isi da respring ! Nu tine de JB…si sunt pe 6.02! Nu cred ca va scoate Apple un nou soft doar pt asta 🙂 sa fim seriosi!

    Oricum ma gandesc si pacat ca e available acest exploit…poate putea fi folosit de hackeri pt injectarea unei noi solutii de JB folosind bugu asta…oh well everyone knows already!

  7. @zaone
    am gasit asta pe google:

    ABCD or American-Born Confused Desi ,has become a polarizing factor in the South Asian diaspora in the US, with first-generation immigrant parents and young South Asians of second or latter generations

    sa aiba oare SIRI implementate cuvinte, expresii, anagrame pentru care sa refuze intr-un mod elegant (inchiderea sa) sa afiseze continutul sau rezultatul cautarii

  8. pe ipad 3 cu jb evasion facut instalasem any voice din cydia si la ori cuvant rostit cu siri dadea respring si intra in safe mode am dezinstalat any voice si la fel . noroc ca intre tip a aparut update pt evasion in cydia si s-a remediat

LASCIATE UN MESSAGGIO