Sondaggio: jailbreak vs non jailbreak

  Lo scopo del sondaggio da me pubblicato oggi è scoprire quanti di voi lo hanno fatto evasione i propri iDevice e quanti non lo hanno fatto. Non mi interessano i motivi in ​​base ai quali avete fatto o meno il jailbreak del vostro terminale, mi interessa solo sapere quale percentuale di voi ha effettuato questa operazione e quale no. Considerando che adesso chiunque può effettuare il jailbreak, posso solo chiederti di votare nel sondaggio.


119 COMMENTI

  1. Cat e activ sondajul?
    Daca am facut si pe tableta jb, ar fi relevan daca as vota si de acolo? Vrei sa vezi cate deviceuri sau cati utilizatori de idevice . Ro?

  2. Cei care spun ca nu au facut jb pt ca e inutil sau din alte motive jalnice, ori si au prins urechiile in el ori au abonament si se tem sa nu piarda garantia. Oricine poate, face jb;)

  3. Parerea mea este ca JB-ul iti largeste campul de a personaliza telefonul asa cum nici un alt sistem de operare nu o face, mai ceva decat o facea WinMo in perioada lui 6.1 si 6.5. daca nu te intereseaza asta, atunci nu-si are rost JB. dar eu cred ca IOS-ul are niste mici scapari iar cu unele din tweek-uri (SBS, Zephyr, Activator, Springtomize-ar fi unele din ele) devine cel mai user friendly sitem de operare existent.

  4. Ciao,

    Am avut jailbreak pe iPhone 4s pana azi dimineata cand am ramas fara baterie, iar cand am conectat telefonul la PC nu a vrut sa mai porneasca. A ramas blocat in recovery mode. Am reusit sa-i fac restore dar am renuntat la jailbreak.

  5. @dcatalinc nu jailbreak-ul este de vina, cu siguranta telefonul tau a intrat in recovery din cauza unor tweakuri sau pluginuri (sau alte “chestii”) pe care le-ai instalat si au incompatibilitati cu altele deja instalate.
    Jailbreakul este doar un proces, o usa, care iti da tie posibilitatea ca sa accesezi fisere de sistem, sa instalezi altceva decat esti “obligat”
    E ca si cum cei de la Microsoft ti-ar bloca accesul la folderul windows si tu vrei sa intrii in regedit32.exe sa modifici registrii pentru afisarea meniului start. Mai poti? Cum ti se pare?

    Fiecare este liber sa aleaga!
    Pro jailbreak!

  6. Cei care zic ca e inutil sa faci jail inseamna ca nu au avut si nici nu stiu ce inseamna.Nu vb de piratare vb de multitudinea de posibilitati de personalizare a dispozitivului.Si eu am stat 2 saptamani fara jail.Dar intodeauna o sa aleg varianta customizarii dat fiind faptul ca mi se pare aberant sa tii sub lacat un telefon ca si asta

  7. Am jb si nu sunt super multumit dar nici fara nu as putea avea acces la multe chestii noi.Parerea mea este ca dintr-un anumit motiv majoritatea romanilor au nevoie de jb.Sondajul arata ca nu ma insel!

  8. Eu am si tin iphone atata timp cat este jalibreak fara el tel e fara nici o valoare adica sa dai 700 euro si sa nu ai tot ce se poate pe un tel ce rost ar avea eu am 2 tel 4s si am pe ambele jalibrek. Nu am nici o problema cu ele functioneaza perfect cu jalibreak sun foarte multumit. Fara jalibreak as renunta imediat la el fara dicutie si as lua un nokia sau samsung. Nokia mai ales pentru baterie . Eu nu va inteleg cand cumperi un tel ca asta ma refer la bani astia si sa nu poti contacta prin bluetooth alte dispozitive , sa nu ai un recorder sa nu pti trimite fisiere. Normal e ca poti dar datorita ator tweakuri din Cydia. In appstore nu gasesti decat prostii la bani astia telefonul ar fi trebuit sa fie dotat co toate astea ce sa mai un laptop

  9. Ce vb voi de nesiguranta aparatului,testez non stop tot ce apare nou in cydia de vreo 3 ani si nu mi sa busit niciun idevice.Mi-ar fi ciuda sa nu pot face asta mai ales cand Zaone ne tine la curent cu noutatile!Gandesc ca multi aveti iphone etc doar ca sa fiti cool in fata celor ce nu-si permit!

  10. elhaze cand ai sa concepi tu o aplicatie sau un tweek atunci sa spui asta..ai ideea cat muncesc baietii astia?
    nu cred ca a bagat cydia mana in buzunarul tau!
    P.S era mai simplu sa votati si atat ..exact asta a cerut Zaone!

  11. Nu stiti pe ce planeta va aflati , nokia avea bateria buna la telefoane cu display alb negru , procesor mic , etc , daca iei un lumia mai nou, tot o zi te va tine bateria .. Si in legatura cu jailbreak – ul , prefer ca telefonul sa functioneze asa cum e , oricum cydia da kicks mereu , la fel si cu tweak-urile … De ce as vrea un telefon vulnerabil din punct de vedere al securitatii ? Apple are implementata o securitate mai buna a datelor de transfer spre deosebire de google , respectiv android .. Odata cu jailbreak-ul , renunti la aceste implementari , eu sunt impotriva , ca nu aduce ceva bun , si ceea ce vine cu majoritatea tweak-urilor , adica probleme , crash-uri s.a.m.d , nu sunt pe placul meu

  12. Fara jb as trece pe Android imediat (cu remuscarile de rigoare). Am trecut de curand de la 5.1.1 la 6.1.2 pe 4S si iPad 3 si sunt foarte multumit. NCSettings, Zephyr, etc RULES! 😉

  13. Nu am facut inca si momentan nu am simtit nevoia. Spunea cineva mai sus ca iphone 5 se misca greu cu jb. Nu as vrea totusi sa incerc pe al meu poate daca vad la un prieten tot ip5 dar cu jb si sunt incantat atunci poate da. Vine de pe android am fost fan android de cand a aparut samsung galaxy s1 care s a putut duela cu apple la vremea aia. Pana acum sunt multumit in afara de bluetooth care in sesiune este vital (studentii stiu ce spun) si de customizare nu am ce sa i reprosez. Desi samsung htc lg etc au procesoare si ram garla totusi nu se misca asa de bine. Nu ma intelegeti gresit nu sunt fan nici iphone nici android nu tin cu nimeni. Am luat iphone 5 din curiozitate sa nu zic ca nu am folosit si apple. Preturi mari oricum dar sunt alte materiale, unio or sa zica ca sufar de snobism ca am trecut pe mar muscat. Credeti ce vreti fiecae face ce vrea e vorba de cum se simte cel care il are. E un stil asta la fel cum e si cel vestimentar si cel muzical. A si apropo updatati si voi aplicatia pt iphone 5 si da ar fi o idee buna sa mai scrii si artice despre cei care nu au jb. In rest super tare idevice;)

  14. @dcatalinc nu jailbreak-ul este de vina, cu siguranta telefonul tau a intrat in recovery din cauza unor tweakuri sau pluginuri (sau alte “chestii”) pe care le-ai instalat si au incompatibilitati cu altele deja instalate.
    Jailbreakul este doar un proces, o usa, care iti da tie posibilitatea ca sa accesezi fisere de sistem, sa instalezi altceva decat esti “obligat”
    E ca si cum cei de la Microsoft ti-ar bloca accesul la folderul windows si tu vrei sa intrii in regedit32.exe sa modifici registrii pentru afisarea meniului start. Mai poti? Cum ti se pare?

    Fiecare este liber sa aleaga!

  15. @enigma
    Avand in vedere caci scopul cydiei a fost a nu platii bani la apple. Deasemenea la inceputuri era cydia principalul drum de a instala soft piratat……. Mi se pare destul de strange sa ceri bani pentru softuri…… Deasemenea nu a creat cydia un telefon propriu ci cei de la apple, si mi se pare normal ca ei sa fiecei cecastiga ceva prin comercializarea de softuri…….

    Referitor la siguranta, prin cydia, un hacker a putut sa faca rost de datele mele de pe card si incepuse sa faca harnic cumparaturi pe net…… Noroc ca din prostie prima lui comanda a fost peste 500 euro si banca ma contactat. Asa am putut anula cardul si nuam pierdut nici unban

  16. Ce vb voi de securitate la apple spune-ti niste prosti mai mari ca voi. Daca cineva vrea ceva de la tine il obtine indiferent ce tel ai. Nu esti in siguranta in casa si vrei sa fi pe tel

  17. Nu vreti jb sau nu aveti pentru ca habar nu aveti sa-l folositi stiam nu trebuie sa spune-ti de aceea aveti probleme cu tel. Eu nu am nici o problema cu ambele telefoane. Dar recunosc la inceput am avut ba se inchidea ba restarta dar era din cauza mea deoarece instalam tweakuri care nu erau pentru tel meu asta se inampla si la voi.

  18. Elhatze ce tare esti un hacker a facut rost de datele dale dupa tel aveai cydia)) nu afaceristule mai aveai si 500 in cont sau mii dupe ma si spune povesti la alti.

  19. @dani
    esti agresiv degeaba si mai vorbesti si aiurea…. Pe langa faptul ca nu cu totii avem problemele tale financiare este un card de credit al carui limita te ar speria daca 500 de euro ti se par asa de imposibil de a avea in cont…….

  20. nu demult miam facut si eu jailbreak 😀 tentat de atatea review-uri ale jailbreak-ului insa am renuntat dupa cateva ore de teama de a nu pati telefonul ceva (inca e in garantie si sunt si pe banii parintilor, sunt minor si va dati seama ce reactie ar avea parintii daca ar auzi ca mia patit ceva telefonul din vina mea, telefonul find aproape nou)
    mia placut o gramada de tweak-uri din cindya desi mia luat ceva timp sa ma descurc cu jailbreak-ul fiind prima data cand il am pe telefon… as face oricand jailbreak daca cineva miar oferi o mica garantie ca telefonul nu pateste nimic din cauza jailbreak-ului. 😀

  21. Nene, mi se face rau cand aud povestile astea cu “privacy” si “security”. Unii au toata viata pe facebook, dar ei sunt foarte ingrijorati de “privacy” ca e la moda termenul. Altii isi baga parolele la conturi si eventual fac cumparaturi online in timp ce sunt conectati la hotspoturi nesecurizate, dar sunt foarte ingrijorati de securitatea din cydia. Si mai sunt unii care sunt probabil ingrijorati ca li se fura contactele si o sa se afle numerele de telefon de la Gogu de la gaze, Kiwi Legendaru’, Gigi Brici si altii. Sau o sa li se fure pozele deja share-uite pe facebook

  22. Elhatze nu cred ca am vreo problema financiara eu atata timp cat traiesc in germania si imi permit orice sa-mi iau nu asta e problema cred ca ai inteles gresit.

  23. Pai atuncea nu stiu car ei rostul comentariului de mai devreme! Si deasemenea si eu traiesc in Hamburg din 1984….. Si da cei de la commerzbank ma contactasera deoarce nu mai facusem nici o cumparatura online de asemenea suma…… Si comanda de nu stiu ce fel de software era facuta chiar prin cydia, cu un ip din ramnicu valcea….. Toate datele acestea le primisem de la commerzbank……. Asa ca inainte de da comentarii rautacioase ai fi putut intreba ce sa intamplat, caci nici tu nu esti scutit de cei ce se pricep la furt de date, mai ales cand prin efectuarea jb le faci treaba mai simpla…… Nu spun ca apple este topul securitatii, dar pentru a hackui un non jb tel trebuie sa fi ceva mai destept…….. Si atunci cred ca esti interesat de alte hackuri nu de ios deviceuri

  24. @Domnule Dany, viata in germania si gramezile de banet de care ‘spune-ti’ va afecteaza grav cultura. Ne lasi bai baiete ca nu ne intereseaza viata ta personala. Cine vrea JB – isi face, cine nu vrea – nu. Hm, zici ca nu stim noi sa il folosim si spunem ‘prosti’, maestre.

  25. Si eu am jailbreak pe iphone 5 si ipad 3 si sant super mutumit de tot ce am pus pe el din cydia,am produse apple de 5 ani si abea acuma am facut prima oara jailbreak intrebarea este si rog pe cineva care stie sa mi raspunda afecteaza cu ceva in timp aparatele ??? Mersi

  26. jailbreak pe iphone pentru quick toogles (auxo, ncsettings, sbsettings nu conteaza care numai sa fie quicktoggles) altfel devine stresant in viata de zi cu zi pentru mine cel putin

  27. Ce se mai bat campi pe aici. Baietii de Germania, degeaba stati in vest daca nu ati scapat de dorinta manelista sa va dati mari cati banii aveti,care are mai multe carduri etc. Scopul acestui sondaj era sa vedem cat la % au facut JB sau NU. In nici un caz sa vedem care are portofelul mai mare sau motivele pentru care au facut sau nu JB. Cred ca Zaone ar trebui sa inchida comentariile.

  28. Nicu nu te-am bagat in seama si nici nu am spus ca am gramezi de bani. A fost doar o discutie la situatia financiara atata tot dar nu cu tine. Visezi gramezi de bani )) esti comic.

  29. Bravo lucifer se vede ca si intelegi ce citesti….. Daca asta este concluzia ta…….. De altfel fi un soldatel cuminte si ai grija sa nu care cumva sa incalce regurile……..

  30. Regurile poate se incalca in Germania. In Romania se incalca regulile ca de aia sunt facute. Daca tu ai avut o experienta neplacuta cu Cydia si nu te intereseaza JB poti doar vota si atat.

  31. Jailbreak la limba romana (necesita translator):
    “Nu vreti jb sau nu aveti pentru ca habar nu aveti sa-l folositi stiam nu trebuie sa spune-ti de aceea aveti probleme cu tel.” Am incheiat citatul. Parca-i congresul gunoierilor cu exprimarile astea.
    Concluzie: cu sau fara “jalibreak”, noi spune-M si cere-M neaparat un tweak sau aplicatie cu regulile (elementare) de limba romana si cu autocorrect.

  32. Eu eram împotriva jb acum ceva timp in urma,din cauza ca mi se inchidea tel fata rost aiurea din cauza instalarii unor tweack-uri piratate,dar după ce am pus adevăratele tweack-uri nu am mai avut probleme ,si da…as face mereu jb si nu as mai renunța
    PĂREREA MEA ESTE CA SAURIK ASTA E TOT DE LA APPLE SI CU JB ASTA CAUTĂ SA VADĂ CAM CE VOR UTILIZATORII DE LA UN TELF,;)

  33. @ lucifer
    Multumesc ca mi dai voie sa votez si doar atat……. Nu inteleg de unde pana unde ai tu intelepciunea de a spune cuiva ce sa faca sau nu, bro!
    Asa ca incearca sa te limitezi cu poruncile.

  34. @Click Adevar graiesti …
    ON:Am facut jailbreak pe iPad doar pentru XBMC si iFile dar se poate traii lafel de usor cu Handbrake si Filebrowser

  35. Multi dintre cei care fac jailbreak nu il fac doar pentru Installous(care nu mai exista) si nu experimenteaza alte tweak-uri/aplicatii. Deschid Cydia o data si gata; de asta cred ca jailbreak-ul fara Installous(sau aplicatii gratis) e nimic. Si totusi, cum se zice, daca iti permiti telefon de 600€, iti permiti si aplicatii de 1€ pentru el.

  36. Fara JB iPhone nu este cu nimic mai bun decat un windowze phone… si cum windowze phone este pentru retarzi trageti voi singuri concluziile de rigoare.

  37. @Elhatze Unii dezvoltatori pun zile, chiar saptamani in unele tweak-uri si tu vrei sa le iei pe gratis. Ti se pare ca jocurile(pentru console, pc)ar trebui sa fie gratis? E cam acelasi lucru si cu tweak-urile.

  38. ce sariti cate unii calul,ce i s-ar putea intampla unui telefon din cauza unui jailbreak???daca nu sunteti in cunostinta de cauza,simplu,nu faceti! adevarul ca daca faci jailbreak telefonul tau e compromis,vor iesi niste hackeri din el si te vor lua la bataie si o sa-ti explodeze telefonul,o sa fure hackerii curent mai mult atunci cand iti incarci telefonul la priza,o sa ti-l umple cu manele live cu Vali Vijelie,etc

  39. @marco
    Ai dreptate caci acesti oameni investesc zile, saptamani, poate chiar luni. Eu nu spun sa nu fie recompensati pentru munca lor….. Dar dece nu vand produsele prin appstore. Pentru ca multe din ele nu ar accepta apple sa le vanda. Si acuma daca tu ai fi adus la viata o masinarie la care ai dat tot posibilul sa funktioneze mai bine decat toate celelalte pe piata existente. Nu ti se pare normal sa nu acepti orice fel de software care ar pune in pericol functionalitatea masinariei tale. Caci pe langa masinaria mai este si imaginea firmei tale la mijloc. Daca un potential cumparator vede la cineva un jbroken device care se opreste / stinge fara rost nu ar putea, nefiind in cunostinte de jb, sa se rasgandeasca de a cumpara aceasta masinarie?

  40. Jb?
    Jucării pentru baietei si chiar fetite
    Daca nu ai bani pe card este foarte recomandat j.b., sau poate daca vrei sa îți pui bradul de Craciun pe display atunci fa jb
    Mai bine fa un sondaj pe categori de vârsta privind aceasta modificare a unui telefon perfect

  41. Cum sa iti dai cu parerea despre JB afirmand ca nu ai facut niciodata asa ceva?Astea sunt infantilitati,noi cei care avem jb stim cum era si fara el si cum e cu el.Legat de “instabilitati” nu pot apare decat din utilizarea unor tweak-uri proaste,pur si simplu le elimini si atat.

  42. Jalibreak este inima telefonului votez jb fara retinere…. Telefonul functioneaza foarte bine daca instalezi tweakuri compatibile cu ios tau. Am jb de 1 an si functioneaza super ff bine. Vot jb si ce instalus vb care nu stiti ce era sa descarci aplicati, nu pt asta folosesc tel le cumpar daca am nevoie . Si aplicati poti sa descarci si fara jb.

  43. Costi vor 3 la leu pot sati insir zeci de motive ca jb e super ok dar iti. Dau doar doue ex 1 ca sa activez 3g trebe sa fac o caruț de manevre ca sa sterg 10-20 de mailuri la fel etc

  44. Am avut jailbreak pe iphone 3G pt ca era codat. Atunci m-am cam convins de jailbreak-toate mergeau mai lent… N-o sa mai fac JB, nu-i vad rostul.

  45. Eu nu inteleg cum va mergea voua mai incet ba nu stiu ce. Normal nu va conadamn face-ti cum crede-ti daca nu stiti sa-l folositi ok bine. Aici votam da sau nu eu votez da pentru jb cu jb ai un tel ca aproape un pc. Sa poti conecta orice bluetooth sa poti descarca fisiere sa trimiti sa ai vpn free sa ai un recorder pe tel cum este. Si multe altele sa stergi un contact cu o singura apasare. Sa stergi toate aplicatile din bara de jos dor scuturand telefonul e super. Vot 100 la suta jb ……

  46. Am jb la i4 , jb la i5 dava gasiti o cartela de cosmote care in meniul tel. sa arate APN pentru configurare wnw (net) eu ma lipsesc de jb

  47. @Petre exista un site care face singur asta, adica iti instaleaza APN automat, in functie de ce ai nevoie (adica ce retea vrei). nu pot lasa site aici ca mi-l sterge automat. ideea e ca scrii in safari site si se instaleaza automat. cauta in safari in google unlockit. e ceva cu nz la sfarsit

  48. @elhatze
    omule tu vezi ce scrii? sau gandesti inainte sa scrii aici ceva? du-te si lasa-ne. cum sa spui ca scopul cydia a fost sa nu dea bani la apple? pai desteptule care te dai destept in cydia nu gasesti nicio aplicatie din appstore (free sau paid). acolo gasesti lucruri cu ajutorul carora iti personalizezi telefonul si il faci mult mai atractiv PLATIND NISTE BANI pentru unele tweak-uri. chiar si 15$ am platit pentru un tweak/aplicatie. asa cu du-te si lasa-ne ca tu esti intr-o ceata totala. nu gasesti aplicatii de navigare (navigon/igo) de 80euro gratis in cydia amatorule! alea le gaseai in installous si installous nu avea nicio legatura cu cydia! nu isi vand aceste tweak-uri in appstore pentru ca apple nu le permite asta. pentru ca unele se folosesc de substratul iOS-ului/firewall si altele. nu ca esti tu vulnerabil sa iti pierzi 500euro de pe card!

    Costi
    fac pariu ca esti unul dintre aia care nu a dat mai mult de 2,5euro pentru o aplicatie din appstore dar vii si spui aici de gratuitati in cydia! mai informeaza-te si e valabil si pentru tine ce am scris mai sus! lucrurile importante si folositoare in cydia se PLATESC si de multe ori mai bine decat un angry birds pe care sunt sigur ca il ai pe telefon (asta daca ai un idevice si nu te-ai bagat si tu in seama aici cu baietii!)

  49. @ catalin

    Eu nu te voi jigni in nici un fel caci asta inseamna sa ma cobor la nivelul tau…… La inceuturi cydia era in mare parte pt installous. In rest tweakurile nu erau pentru majoritatea userilor. Deasemenea cei de la cydia spusesera aceste lucruri, cum ca nu vad dece sa bage bani in gatul apple. Si da ai dreptate caci majoritatea appurilor nu le gasesti in appstore si asta spusesem mai devreme….. Siguranta telefonului nu mai este data. Dar tu ai putea sa ti pui si clopotei la telefon si sa l imbraci in aur si nu uita sa i pui si o alarma cu multe led uri 😉

  50. Cei a-tehnici sigur vor spune ca nu au nevoie de jailbreak. Sunt multi. Sunt f multi care sunt praf din punctul asta de vedere. Deci parerile sunt subiective :))

  51. @Nicorel

    Cei a-tehnici sigur vor spune ca nu au nevoie de jailbreak. Sunt multi. Sunt f multi care sunt praf din punctul asta de vedere. Deci parerile sunt subiective 🙂 )

    asta inseamna ca cine nu are jb e praf? praf esti tu din punctul meu de vedere pt parerea ta 😉

  52. Credeti ca steve jobs a proiectat ip pt jb? Eu nu cred….si eu am avut jb si am renuntat la el din cauzanefunctionari telefonului in parametri normali si nu ca am instalat nu stiu ce tw. cum zice-ti voi. Optez fara jb.
    P.S autonomia bateriei a crescut fara jb

  53. Mie mia mers perfect pe iphone 5 pana asta seara am instalat din cydia springtomize2 si am patit o chestie foarte nasosoala dupa instalare iam dat respring si vreo 30 min nu a vrut sa se mai aprinda statea cu marul pe ecran si nimic abea sia revenit acum e ok

  54. am facut dar am renuntat . la 5.1.1 era super la ios 6….totul merge aiurea …se bloca, se restarta cand stergeam o aplicatie, bateria o lua razna….

  55. Am facut jailbreack de la iPhone 3 pana la 4s dar am renuntat! Ii mult mai ok fara…Faceam Jailbreack pentru navi pe care dai odata banii si o ai si de restul aplicatiilor,jocuri,etc..pt 1,2 euro (o cafea),prefer sa mi le cumpar… Adio Jailbreack!
    1. Imi ocupau prea mult spatiu twecurile
    2. Bateria tine cu mult mai mult fara Jailbreack

  56. @Diabolo! Asa sarac esti incat nu-ti permiti sa cumperi niste aplicatii de vrei sa treci pe Android? Ma mir ca ai avut bani de iPhone! E ca si cum ai avea BMW X6 dar stai in chirie:))

  57. Unii dintre voi , aveti probleme.

    Cum sa spui ca jb inseamna doar piratarea aplicatiilor? LOL, ati auzit ba de tweakuri?

    Am jb de la 3g pana la iphone 5 .

  58. Am jailbreak pe toate iDevice-urile. Toate apps la am cumparate din appstore. Folosesc jailbreak DOAR pt tweak-uri. Si unele tweak-uri am cumparate. Majoritatea sunt gratuite. Foloseac in jur de 20 de tweaks si nu mi se bloceaza nimic si bateria la iPhone 5 tine 1-2 zile. Trebuie sa stii care ai cum sa pui tweak-urile ca sa nu ai conflict intre ele. Si atunci totul e okay. Succes…

  59. Liviu spunemi te rog tu folosesti springtomize pe iphone5 mie mia facut niste figuri cu el de am crezut ca am distrus tel nu am pututvsa mai aprind tel vreonjumate de ora intradevar si bateria era pe terminate

  60. Daca a nu fa JB e un fel de a spune ca ai bani … sunt doar aere.JB e in primul rand o optiune,nu tine de bani.Daca prin JB se deschide calea catre a instala si aplicatii fara a plati e o alta optiune.Personal am testat 5-6 aplicatii ca si Camcordere,am ramas la una singura pe care am si platit-o,pe celelalte le-am sters.Pe banii mei nu vad de ce ar fi trebuit sa le platesc pe toate,unele sunt mizerabile si nu merita nici macar un cent.Cine se lauda ca are bani de aruncat pe geam ori nu ii are ori nu ii castiga el.

  61. Am facut jailbreak si bateria nu tinea cat trebuia,tel o lua razna asa ca numai fac jailbreak,imi pare rau dupa tweak-ul weather copic buletin

  62. Daca JB este asa de ok si nu incalca nici o regula, de ce nu este facut de catre Apple, sau de ce Apple nu promoveaza? normal ca nu o sa faca deoarece JB inseamna si piraterie.
    Daca este asa de ok atunci de ce nu face unul doar pentru “tweakuri”?

  63. prima oara am facut jailbreak am fost foarte multumit 🙂 dar dupa nusth cat timp de la atatea hard reset miam stricat butonul on/off si telefon ramanea blocat la logo cand il porneam cu toate ca aveam in tel tweak-ul care ma baga in safe mode daca un tweak nu era bun …. a trebuit sa dau 120 lei pt reparare la iphone 4 …si iara am facut jailbreak si de frica sa nu mai stric butonul si softu am renuntat…nu zic ca jailbreak e rau…. mia fost foarte folositor! dar sincer cum nu prea bag multe aplicatii si multe tweakuri nu mai are rost sa il bag….nu incurajez sa nu se mai faca jailbreak….ci va zic sa aveti grija sa nu va patiti ca mine 😛

LASCIATE UN MESSAGGIO