iOS 7 verrà rilasciato oggi in versione beta SOLO per iPhone, alcuni iDevice non sono compatibili!

  Apple ha annunciato oggi che iOS 7 sarà disponibile in versione beta per gli sviluppatori di applicazioni che possiedono iPhone a partire da questa sera, essendo il terminale iPhone 4 il più vecchio iDevice in grado di eseguire questa versione del sistema operativo. L'iPhone 3GS e l'iPod Touch 4G sono diventati incompatibili con tutto tranne iOS 6, ma queste cose vi diciamo già da qualche settimana. Tutti i terminali più recenti di iPhone 4 e iPad 2 possono eseguire questa versione di iOS, sono completati da iPod Touch 5G. La versione iPad di iOS 7 beta sarà rilasciata prossimamente, mentre la versione finale sarà disponibile in autunno.

105 COMMENTI

  1. Din cate stiu eu nu ar fi posibil, zaone nu are cum sa va raspunda la aceste intrebari. Daca aveti un prieten care este developer rugati-l sa va inscrie UDID-ul in contul lui. Daca sunteti curiosi si va plac aventurile puteti incerca pe propria piele, o sa incerc si eu. Incercarea o faceti pe propria raspundere.

  2. Sa inteleaga toata lumea, iOS 7 compatibil cu :

    – iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5
    – iPad 2, The New iPad , iPad 4 ( with retina display ) ( nu sunt sigur daca si iPad Mini )

  3. Sa inteleaga toata lumea, iOS 7 compatibil cu :

    – iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5
    – iPad 2, The New iPad , iPad 4 ( with retina display ) ( nu sunt sigur daca si iPad Mini )
    – iPod 5th Generation

  4. o intrebare simpla daca poate sa imi explice cineva …de ce nu se poate instala ios 7 pe un iphone 3gs deoarece are acelasi gpu ca si iphone 4 …deci nu ar merge nici o versiune iphone 4 instalata pe un 3gs eventual prin snowbreaze sau ceva de genu …sau eventual ar putea aparea vreo solutie pentru a realiza asta …

  5. @Basty ok petru ca esti din orasul unde locuieste varu meu te pun pe lista gratuit 🙂
    Doar ca acum nu merge devcenteru … BTW cum primesc UUID tau ?

  6. Salut Virus!
    Daca nu te deranjeaza, cum pot lua legatura cu tine pentru instalarea iOS7?
    [Pitesti, daca ai vreo slabiciune :)) ]
    Multam !!!

  7. Pe apple si daca ai comt de dev nu poti descarca nimic de 30 minute .. Este site-ul picat .. Si cred ca, cu greu isi va reveni in seara asta!

  8. Sper sa mi se blocheze telefonul din nou :)) cand am cont de dev si nu am platit nimic am onstalat ios 6 si dupa 2 luni mi sa blocat tel. Nu puteam sa il folosesc nici macar ca ipod L-am dus la garantie ai mi-au dat altul nou. E inca in garantie daca mi-l schimba si de data asta o sa fiu un fercit .. Sau poate nu …A mai patit cineva asta?

  9. @virus pai a expirat dar sa blocat telefonul cu totul nu mai mergea nimic pe el si asa mi l-au inlocuit cu unul nou. nu imi aduc aminte exact ce scria pe ecran dar nu mai putea folosi altceva … au dat drumul la app dev dar nu reusesc sa descacr ios 7 beta nu apare !

  10. Device Support for iOS 7 beta
    iOS 7 beta supports iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, and iPod touch (5th generation). Support for iPad 2, iPad with Retina display, and iPad mini is coming later this summer.

  11. @virus .. asta incerc sa fac dar cand dau agreement imi da eroare aceasta pagina nu poate fi afisata .. la inceput ma lasat si pe urma sa intrerupt ! ai fost mai norocos 🙂

  12. da am bifat totul .. prima data ma lasat dar sa intrerupt si acum nu mai reusesc se intrerupe din prima .. la pitesti ajunge mai greu .. e pe lampi! 🙂

  13. 1. @JoinT_Pit => viber
    2. @Alex => pls viber
    3. @Robert => viber
    4. @ReDDeMoN => viber
    5. @Rafael => viber
    6. @Dan => viber
    7. @tomir78 => viber
    8. @bucuresteanu => viber
    9. @yoyoo29 => viber
    10. liber …
    Mai mult nu mai dau din contul meu

  14. 1. @JoinT_Pit => viber
    2. @Alex => pls viber
    3. @Robert => viber
    4. @ReDDeMoN => viber
    5. @Rafael => viber
    6. @Dan => viber
    7. @tomir78 => viber
    8. @bucuresteanu => viber
    9. @yoyoo29 => viber
    10. @Ciprian => viber ?

  15. Salut, platesc 4.34 USD PayPal pentru un UDID inregistrat.
    Astept un mesaj pe WhatsApp – 0720.006.591

    Va salut! O seara placuta!

  16. Vreau si eu ios 7 🙂 chiar e o schimbare radicala. Dupa cum spunea si el vreau sa ma indragostesc din nou de el. 0766 863 464 viber

  17. @virus te rog frumos ajuta-ma cumva,am o problema mare in privinta ios 7.
    L-am instalat pe telefon si acum imi apare “We’re unable to complete your activation.
    This device is not registered as part of the iPhone Developer Program.If you are a member of the Program, please register your device in the iPhone Developer Program Portal.” Spune-mi te rog ce pot face in privinta asta…

  18. Salut virus!
    Am obs. că ai făcut o listă in care ma regăsesc pe primul loc, (0755 099 682,Viber/WhatsApp)
    Stimă!

  19. Pentru cei care si-a instalat acest IOS 7 beta si acum nu le mai functioneaza iPhone-ul am gasit o solutie pentru a-l aduce la softwere-ul initial…..Urmariti acesti pasi: “Turn your phone off, then you hold the home button and plug it in your computer as you keep holding the home button. Now you can restore it to 6.1.4 or what ever your phone supports.” .Sper ca v-am fost de ajutor.Eu nu am mai stiut ce sa fac si am apelat la revenire pe softul 6.1.3.

  20. iOS 7 Beta nu prea merita instalat.. Dupa 3 zile de la instalare am ajuns la urmatoarele concluzii:
    La inceput pana incerci sa intri in uitilizarea normala a iPhonului ti se pare ca merge ok, dar nu e tocmai asa..
    Am avut o gramada de crush-uri, daca incerci sa deschizi un e-mail ce are atasat un fisier format pdf nu il deschide, daca incerci sa adaugi un contact direct de pe e-mail prin optiunea adaugati contacte nu merge, azi nu am reusit sa scot mai multe aplicatii ce leam pus in acelasi dosar, imi tot aparea marul de la apple si ecranul nugru.. Deci se vede ca inca e o versiune Beta, inca in dezvoltare, e ok sa platesti 30 RON pe UDID si sa vezi cam la ce sa te astepti de la noul iOS 7, dar cam atat.. In concluzie in utilizarea de zi cu zi nu il recomand..

LASCIATE UN MESSAGGIO