Jailbreak iOS 7 evasion7: ne vale la pena?

  Nell'ultima settimana ho ricevuto innumerevoli domande sull'utilizzo evasi0n7 fare evasione la iOS 7 o per l'uso p0sixspwn nell'idea di fare evasione per iOS 6.x. Considerando i problemi di compatibilità di pizzicaredisponibile in Cydia cu iOS 7, molti utenti si chiedono se sia opportuno utilizzare la procedura p o no. Per rispondere alle tue domande farò prima riferimento agli iDevice usciti prima del 2013 e poi a quelli usciti nel 2013.

  Se si dispone di un iPhone, iPad o iPod touch rilasciato fino al 2013, poi l'utilizzo del jailbreak dipende principalmente dalla vostra pazienza e volontà nel risolvere i vari problemi dei tweak. Fondamentalmente sono compatibili poche modifiche iOS 7, ma il problema più grande è che i plugin su cui lavorano non sono compatibili iOS 7. Sebbene ci siano varie patch che risolvono parzialmente i problemi di funzionalità, non avrai un'esperienza utente fluida, quindi per ora non posso consigliarti di eseguire il jailbreak.

  Se si dispone di un iPhone 5S, iPad Air o iPad Mini con display Retina, allora il jailbreak non fa per te. Nessuno dei principali plugin è compatibile con l'architettura a 64 bit del chip A7, quindi nessuna modifica funzionerà sui tuoi terminali. Sebbene stiano lavorando per implementare la compatibilità con questo chip, per ora nessuno di questi terminali ti offre solo la possibilità di modificare i file interni come preferisci, ma questo con attenzione perché potresti ritrovarti rapidamente in una situazione in cui dovrai eseguire un ripristino.

  Detto questo, molto probabilmente dopo il Capodanno tutti i problemi saranno risolti, quindi dovrete avere un po’ più di pazienza.

39 COMMENTI

  1. Ip5s in scurt timp cu jb pentru bitesms si music box … Nici unul nu ruleaza pe mobile substrate, ambele compatibile ios 7 , nu ar trebui sa sufere de incompatibilitate 64biti

  2. Lăsând deoparte problemele, numai pt springboard settings si control Center extra toogles merita. In sfârșit după jailbreak mi-am recuperat telefonul, se misca așa cum ar trebui. Păcat ca nu pot reveni la ios 6!!!

  3. Ei la mine merge bine pe iPhone 5 iOS 7.0.4 i-am dat de cap la toate șmecheriile de nu mai imi apărea cea ce am instalat din cydia iar acuma merge perfect tot cea ce am instalat din cydia si am instalat o grămada de aplicați Numa ca depinde de sursele din cydia ca de exemplu daca instalezi dintr-o sursa din alta sursa sar putea sa nu meargă ca ceva se bat cap in cap cu cealaltă sursa si s-ar putea sa daie eroare .

  4. Cei care au iphone 5s ca mine singurul lucru bun care aduce Jb este aplicatia MusicBox care este foarte bune pt cei care asculta muzica pe telefon 🙂

  5. Iphone 4, iOS 7.0.4

    jb – 100% din primele 10 minute ale aparitiei.
    Nu regret nimic. Se misca mai bine. Toate tweekurile importante functioneaza perfect si anume:

    Spring settings, local store, zoom pe video, mobile substrate cu fix azi, persista dupa restart, appsync, butoane extra in control bar.

  6. Am Iphone 5 cu Ios 704 si JB
    Vreau sa zic ca merge super
    Mi-am instalat cateva tweak-uri care merg fara crash
    Nu se blocheaza, este totul ok
    Din cydia am luat
    Novoicemail
    Unlimittones
    Vshare
    Scatola del film
    Carillon
    Transparent docs
    Clear folders
    Tone enabler pentru unlimtones
    Mai sunt inca cateva pe care le astept sa fie compatibile cum ar fi
    Rigonfiamento
    Five icon docs

  7. Si eu am tot Iphone 5 Ios 7.0.4 si JB facut .. Merge perfect .. Am instalat activator , ccsettings , barrel , zappelin .. Totul merge perfect .. Multumim evaders si zaone

  8. @Patronu’: Si cine are nevoie de asa ceva? O sa apara cel putin o versiune beta pana atunci si e foarte putin probabil ca Apple sa blocheze jailbreak-ul pana la lansarea versiunii finale a iOS 7.1.

  9. eroarea 3194 itunes restore sters din host apple ,run msconfig , nimic dc aveti idee cum pun o versiune curata fara sa dau update sa raman la 6.1.3 iphone 4 si fireware 4.12.05 multumesc

  10. Ip 4s iOS 7.0.4. Merge totul foarte bine. Mai aștept ceva tweakuri pentru a-mi face telefonul pe care mi-l doresc. Un iPhone fără jailbreak e un idiotphone din materiale premium. Părerea mea…

  11. Acum pe bune, de ce faceti jb? Nu se transforma telefonul intr-un android? Adica îi bagi tot ceea ce are un samsung, lucruri dupa care ai tanjit atat, dar ti-a fost jena sa recunosti si il faci sa mearga la fel de prost ca acesta. Nu e mai simplu sa cumperi direct originalul? Nu mai zic ca e si mai ieftin…
    Pe de alta parte, odata cu aparitia noului jb, acest blog a capatat foarte multe subiecte pe aceasta tema, devenind oarecum neinteresant pentru noi ceilalti, foarte putini, dupa cum se vede

  12. Care nu vrea jb sa nu facă , eu sunt pentru transforma telefonul într-un super telefon chiar daca merge perfect asta nu mha deranjează…..

  13. Eu mi-am facut jailbreak pe un iphone5.. iOs 7.0.4 acuma merge ok.. Mai are niste scapari.. Dar na, astept sa-i faca un update la mobile substrate.. In rest totul merge struna, tweak-urile de care aveam nevoie merg, asta ii tot ce conteaza(pentru mine). La iPad 2 am incercat de 5 ori, nici o sansa.

  14. Cu siguranta merita sa faci Jb. Vorbim aici de Apple un telefon high end la pret high end. Si la calitatea asta de ex. nu se poate activa sau dezactiva gps-ul sau alte lucruri. Altceva au integrat efecte prin care mie mi se pare ca iphonul parca a incetinit acum am instalat un tweak din cydia in care apar meniurile ascunse in care se poate seta ex. folderele sa deschida in mod normal fara efecte etc. Oare Apple ce a vrut sa vanda cu incetinirea un chip de x64? Sa faci un ios 7 in 2013 in care safari se opreasca brusc din cauza ca sunt deschise mai multe ferestre imi vine sa rad si aici vorbim de calitate. Detin iphone din 2011 si parerea mea carcasa e de calitate(nu ma refer la hardware la care au fost probleme de semnal gsm,wifi ex. iphone 4,4s) insa ca user-friendly softul e foarte slab.

  15. Am un iphone 5, 7.0.4, jailbreak, pe care am instalat cateva aplicatii si care nu au nici un efect. Mi le-a instalat fara nici o eroare si nu apar nicaieri. Acestea sunt: CCSettings, ClearFolders, FiveIconDock, NCSettings, TransparentDock, TransparentVolume. Va rog un sfat.

LASCIATE UN MESSAGGIO