È così che Apple cerca di convincerci a rinunciare al jailbreak

  Durante l'ultima notte la compagnia Apple lanciato iOS beta 7.1 3 per gli sviluppatori di app iOS e in questo articolo ho presentato tutte le novità che porta questa versione del sistema operativo. In sostanza si tratta di modifiche progettuali piuttosto interessanti e dell'implementazione di nuove funzioni che non sono poi così straordinarie, ma che esistono e probabilmente motiveranno un gran numero di utenti ad aggiornare quanto prima iOS 7.1 saranno offerti al pubblico.

  Tra queste persone potrebbero rientrare alcuni utilizzatori della soluzione evasione evasi0n7, l'aggiornamento potrebbe sembrare interessante per loro se diverso pizzicaredei tuoi Cydia non implementeranno queste innovazioni nelle versioni attuali di iOS 7. Ad essere onesti, non credo che ci saranno molte persone disposte a rinunciarvi evasione per iOS 7.1 solo se Apple migliorerebbe notevolmente la durata della batteria, cosa che non può fare, a meno che non ci sia qualche funzione estremamente utile, ma non credo che vedremo neanche quella.

  Non avrò fretta di andare avanti iOS 7.1 e arrendersi evasione, ma lo farai?

38 COMMENTI

  1. Nu. Dacă Apple ar renunța sa ia decizii pt utilizatorii săi si ar renunța la rigiditatea de care da dovada in anumite privinte, poate.

  2. Pai daca voi ati avea bara din control center plina de toogle-urile utile + toogle enable disable 3g ati mai renunta la Jailbreak ?

  3. nici eu nu renunt. inca nu e cum ar trebui sa fie dar pt cccontrols o sa tin JB pana va fi si pe vreo versiune superioara fara Jb

  4. Un IOS fără jailbreak e cam inutil si extrem de plictisitor. Cu siguranță nu voi renunța. Apropos, ILEX RAT e funcțional pe iOS 7?

  5. Parerea mea: ios nu sa schimbat deloc adica doar iconitele si animatile in rest tot acelas ios ramane, adica tot ce poti sa faci in ios 6 faci si in ios 7, deci ios 7 e un fail, dar arata marfa singurul plus 😀

  6. Ieri mi a sosit 5 s ul , update 7.0.4 si imd jb, mi era frica sa nu lanseze 7.1inainte sa i fac jb , deci nici gand 7.1!

  7. Ceea ce iti ofera solutia de jailbreak nu gasesti in ios. Multe functii utile care foarte usor pot fi implementate in viitoarele sisteme ios dar pentru asta trebuie sa si vrei sa asculti vocea utilizatorului. Poate gresesc dar eu cred ca Cei care conduc destinele Apple sunt constienti ca , fara jailbreak ar pierde o mare parte din utilizatori si pe viitor vor mai avea ei ceva lacune in sistemele de operare pentru a facilita viitoarele solutii de jailbreak.

  8. Fara jb e gen 3310:)) insa se pare ca inca s foarte rigizi astia de la apple. Astept cu nerabdare sa pot modifica sau adauga toogle uluri in NC.. Prob la ios10 asa de schimbare la doua cifre. Usor dezamagit de apple. Marea lor miscare sau nu va fi in toamna la noul iphone. Bafta

  9. Ha ha ha…eu as renunta la jailbreak, doar daca le-as da iDevice-urile mele sa imi implementeze in iOS ceea ce am acum…si gata…no more jailbreak.

    As dori sa mentionez ca folosesc jailbreak doar pt tweakuri (dintre care, toate care sunt cu bani le-am cumparat din cydia…ex: iFile, ProTube, Bridge, AppLocker…etc…) in rest nu am nici o apps piratata…daca Apple s-ar destepta putin (si a facut-o in iOS introducand quicklaunches-urile alea, dar totusi efoarte putin), as renunta definitiv la jailbreak.

  10. Am stat fara jb pe i5 atat de mult ca nu mai ii simt lipsa. Pentru restul fanteziilor e ok androidul. Problema e daca merita ios7.1 indiferent de jb sau nu. Nu prea cred.

  11. Nici eu nu mai am nevoie de JB… Am constatat de mult ca din causa curiozitatii incarc tot felul de tweakuri care la randul lor nici nu mi folosesc neaparat, dar incarca telefonul/tableta si mi mananca din baterie. Prin JB trebuie sa renunt si la Onlinebanking etc…..

  12. Am o intrebare ! : nu ati obosit sa tot faceti surubareli cand de fapt dati sms uri la greu, telefoane , ceva mailuri ca nu vad multi adaceristi cu JB , si cateva facilitati cum ar fi un ceas sa va trezeasca, un calendar , chestii simple
    In rest ?! Vreti sa va inregistrati rudele? Sau ma rog mai sunt aplicatii “gratuite”
    Eu nu sumt de acord cu furatul dar probabil ca nu este problema mea
    Dar oricum am obosit sa citesc cum sa adaug o saiba si ce sa pilesc , si ce sa sudez etc
    JB ptr mine este o solutie de laborator si nimic mai mult! Poate apple o sustine poate nu cine stie
    Pe android exista asa ceva ? Sau oricum e aproape totul gratis ?
    Rispettosamente

  13. @isove : nu acuza pe altii de lucrurile pe care le faci tu , daca furi nu inseamna ca toti fac la fel.
    Sunt multi care fac JB si cumpara tweakuri din cydia , cum fac si eu de altfel.
    Cat despre jailbreak la android = root , dar e destul de pocnit stock , dar sa ii mai faci si root …

  14. Acum vreo doi ani, am incercat de curiozitate JB pe un IP4 si bineinteles am avut unele probleme de stabilitate. Am renuntat repede si m-am cumintit. De atunci am folosit telefonul (si un Ipad 2) fara nicio problema, am cumparat aplicatii cand am avut nevoie si am facut toate update-urile pana la actualul 7.0.4 de care sunt foarte multumit. Abia astept sa fac update la 7.1.
    Apropo: in medie, bateria la Iphone (4 si acum la 5S) ma tine cam doua zile pline!

  15. nici eu nu am nevoie de jb. de vreo 2 ani stau fara si pentru mine este mai mult de cat suficient ce imi ofera telefonul

LASCIATE UN MESSAGGIO