iOS 7.0.5 è stato rilasciato da Apple!

  Solo pochi minuti fa iOS 7.0.5 è stato rilasciato da Apple per iPhone 5S si iPhone 5C! Sebbene molte persone si aspettassero il lancio di Apple iOS 7.0.5 per bloccare gli exploit utilizzati per la soluzione di jailbreak illimitato evasi0n7, finalmente l'azienda americana ha rilasciato questa versione del sistema operativo per risolvere alcuni problemi riguardanti la connessione alle reti di telefonia mobile in Cina. L'aggiornamento è utile SOLO per i terminali iPhone 5S si iPhone 5C, anche in Romania, ma per noi non porterà cambiamenti.

  Nonostante il rilascio di questo aggiornamento, non è escluso iOS 7.0.6 apparire prima di iOS 7.1 per risolvere problemi di prestazioni del sistema operativo e per bloccare una soluzione alternativa evasione.

AGGIORNAMENTO: Se sei interessato al jailbreak, allora segui questo tutorial.

57 COMMENTI

  1. Zaone stiu ca e off topic, insa imi poti spune cum se numeste aplicatia acea din cydia care foloseste touch id sa iesi dintr-o aplicatie si sa revii la meniu.Am un iPhone 5s si am nevoie de aplicatia aia sa nu mai apasa mereu pe butonul home.

  2. Eu acum fac JB, desii evasi0n nu e chiar asa de grozav ca celelalte, software-uri de jb, pot spune ca am mai avut JB acum cateva zile tot pe iPhone 5s si am observat ca se misca cam greu cu 5 aplicatii din cydia si deci nu 10.Pacat ca baietii nu isi mai fac treaba asa de bine.Am fost utilizator de iPhone, apoi am trecut la Galaxy S4, ca apoi sa revin la iPhone 5S, pentru ca imi place.

  3. instalat….fara nici o problema, dezamagit pentru ca ma asteptam la ceva schimbari….sunt curios cand apare urmatorul beta.

  4. iPhone 5s
    A1457 (UK/Europe)
    A1528 (Cina)
    A1530 (Asia Pacifico)

    iPhone 5c
    A1507 (UK/Europe)
    A1526 (Cina)
    A1529 (Asia Pacifico)

  5. Sper sa apara cat mai repede 7.0.6 ca e deja insuportabil ipadul meu air. M-am saturat sa am neviie de 3 restore-uri pe saptamana.

  6. Stiu ca e off-topic dar sunt curios daca imi cumpar un 5C din SUA blocat in reteaua SPRINT pot sa-l deblochez cu gevey sim si sa imi mearga sim-urile din romania?

  7. zaone scze de offtopic!nu mai exista aplicatia in appstore??nu o mai gaseste dupa un resoft!e de la mine problema sau din alta parte?

  8. @zaone deci eu nu glumesc, sa-mi spui unde sa iti trimit printscreen sa vezi ca nu am update la IPHONE 5C MODEL A1532.
    Nu am chef de circ..
    Ce model de iphone 5s ai zaone?

  9. In cazul lui Iosif si Adi, cine stie ce fac astia cu device-urile lor pentru a ajunge in acest stagiu deplorabil. Detin ambele produse si nu am intalnit sa se reseteze niciodata sau sa fie nevoie de restore. Problema nu e cu device-urile, ci cu detinatorul lor.

LASCIATE UN MESSAGGIO