iPhone 5C – un fallimento che ha registrato vendite superiori rispetto ai migliori smartphone Android, BlackBerry o Windows Phone

  iPhone 5C è visto da tutti come il grande fallimento dell'azienda Apple, ma la realtà contraddice le opinioni degli analisti o degli utenti comuni, perché negli USA il nuovo dispositivo ha venduto meglio dei top smartphone Android, BlackBerry o Windows Phone. Come puoi vedere dal grafico qui sopra, a settembre iPhone 5C vendite registrate addirittura migliore del suo Samsung Galaxy S4 presso due importanti operatori statunitensi, il resto degli smartphones di fascia alta non sono menzionati nella top 3.

  Anche se in ottobre e novembre Samsung Galaxy S4 ha superato iPhone 5C in vendita presso alcuni operatori, il resto degli smartphone Android, Blackberry o Windows Phone i concorrenti non sono riusciti ad attirare più attenzione di lui. Nonostante tutte le critiche apparse negli ultimi mesi, sembra che l'iPhone 5C di Apple sia più interessante di tutto ciò che è apparso sul mercato prima o dopo fino a dicembre, e questo la dice lunga su come la strategia di Apple si sia rivelata buona , nonostante tutte le critiche.

11 COMMENTI

  1. In America? Acolo unde trebuie sa scrie pe cuptorul cu microunde sa nu usuci animalul de companie in el? Fitze domnule, accentul pe design. E ca si cand ti-ai lua Porsche pentru ca la Audi iti mai moare motorul la stop. Cine are bani, e normal sa vrea ce e mai atent lucrat, dar atunci iti iei iPhone-ul mai scump.

  2. Diaconu te contrazic ,eu am cumparat un 5c tot din america ,pentru ca 5s mi se pare prea pretentios si nu din cauza banilor ,touch id, carcasa care este mult mai usor de zgariat decat la un 5c si mai sunt cateva aplicatii din soft iar una peste alta la suport retele 4g ,5s este all models ,pe cand 5c este all version ,adica 5s are modele dedicate pentru anumite benzi de retele 4g pe cand 5c ,suporta absolut toate versiunile de retea 4g ,deci asta a fost motivul pentru care am luat 5c si nu 5s

  3. @Nino nu ai dreptate deloc, am curaj sa cred ca si in europa si in alte continente ,situatia este la fel carcasa telefonului de la 5c este mai rezistenta fata de cele metalice, eu personal in decembrie am scapat tel pe jos si vreau sa zic ca nu se cunostea foarte rau in locul unde a cazut, in schimb un vecin de al meu cu figuri in cap si plin de basini de nici cu caca nu ii dai pe la nas cate odata ,a scapat “esecul” de 5s de la o distanta mult mai mica ,decat mine tot pe asfalt si nenorocire carcacasa pizdii s-a gaurit de la micuta pietricica, pierdea semnal in urma cazaturii, deci nu este chiar atat de bun pe cat pare in schimb eu nu am avut nici o problema cu al meu, singura obsesie fiind ca stiam exact unde este foarte putin zgariata carcasa, pe care am tezolvat-o oricum si pe asta la garantie de o luna .

  4. Trebuie sa inteleaga unii ca nu romania si tarile sarace vor aduce bani companiei si nu criticile “aruncate” vor determina o companie sa faca porcarii ieftine. Cine vrea ieftin sa cumpere terminale de la alti producatori!

LASCIATE UN MESSAGGIO