iPhone vs Android - grado di utilizzo nelle principali città della Romania

  Romania este una dintre tarile in care exista extrem de putin informatii publice in legatura cu rata de utilizare a diverselor sisteme de operare, insa multumita unui nou sistem international putem afla cateva detalii interesante. Sistemul analizeaza locatiile a peste 280 de milioane de tweet-uri din intreaga lume, iar in baza sa putem afla care este gradul de utilizare al diverselor sisteme de operare in orase importante de pe glob. In imaginile acestui articol aveti prezentat gradul de utilizare al Twitter pentru a scrie mesaje din iPhone sau smartphone-uri Android, doar cele care au atasata o locatie fiind prezentate.

  In baza lor vedem ca in Bucuresti, Iasi, Cluj Napoca, Constanta o Craiova Android are un usor avantaj in fata iPhone-ului, cel putin in ceea ce priveste utilizarea in cadrul Twitter. Desigur ca aceste date nu sunt 100% concrete si prezinta doar o imagine vaga asupra modului in care sunt utilizate iPhone-urile si smartphone-urile Android in Romania, insa in lipsa unor studii complexe ne descurcam cu ce avem.

6 COMMENTI

  1. Se stie destul de clar ca Androidul are acoperire mai multe si e si logic..Apple are 8 modele de telefoane din care 4 sunt scoase din uz,pe cand telefoane cu Android gasesti la tot coltul…

  2. IOS e exact ca o diva, care te lasa sa te chinui ca so cuceresti, pe cind android e exact ca o grasa, care te impiedici pe strada de ele, tu incerci sa le ocolesti si ele se arunca pe tine.

  3. IOS e exact ca o diva, care te lasa sa te chinui ca s-o cuceresti, pe cind android e exact ca o grasa, care te impiedici pe strada de ele, tu incerci sa le ocolesti si ele se impiedic (arunca ) pe tine.

  4. Este nofmal sa fie asa avand in vedere ca sunt 1000 de producatori care folosesc android si numai unul cu ios. Din cate am imteles eu anul acesta Samsung vrea sa isi lanseze propriul OS si atunci comparatia asta se va schimba dramatic

  5. relevanță zero, sunt deja la al treilea iPhone și nu am folosit Twitter pe nicio platformă, sunt ferm convins că același lucru se poate spune și despre alți utilizatori. o comparație cu adevărat relevantă ar avea la bază utilizarea serviciilor cu adevărat folosite la noi în țară, cum ar fi browsing-ul (cele mai accesate pagini, de ex. Google) sau Facebook-ul.

LASCIATE UN MESSAGGIO