L'iPhone 6 impermeabile appare nelle prime immagini? È paragonato all'HTC One M8!

  Le immagini di questo articolo sono apparse ieri sera su Internet e alcuni le interpretano come una prima visione di a iPhone 6 impermeabile. Se dimenticherai al primo di essi attentamente vi renderete conto che stiamo parlando proprio di uno iPhone 6 chi fa il bagno, ma in realtà stiamo parlando solo di un semplice modello del terminale, quindi non pensate ad altro. D'altra parte, il confronto con HTC One M8, il design dei due terminali è abbastanza simile sotto molti aspetti.

  Lo noterai HTC One M8 ha una custodia il cui design sembra quasi identico a quello dei modelli iPhone 6 e possiamo supporre che la versione finale del caso del nuovo prodotto Apple avrà esattamente gli stessi bordi neri che separeranno le sue 3 parti. So che molti di voi non sono poi così entusiasti del modo in cui Apple ha scelto di modificare il design dell'iPhone 6, so che desiderereste qualcosa di completamente diverso, ma purtroppo non otterremo altro.

 

14 COMMENTI

  1. arata brut, nefinisat, neterminat… ca si cum au fost luati pe nepregatite si s-au trezit in mijlocul procesului de proiectare ca trebuie sa il ansambleze asa sa il lanseze maine… lipseste cu desavarsire atentia la detaliile care pana acum faceau diferenta intre Apple si restul… se suceste Jobs in mormant.

  2. vor avea mare succes skin urile sau husele ce vor acoperi spatele complet… dungile sunt grotesti, oare se duc cu acetona? :))) vad ca se jerpelesc usor si rapid…

  3. Marginile alea negre ce le vedeți nu îmi par definitive, mai degrabă sunt ceva benzi adezive. Vedeți in jurul jack-ului cum se desprinde banda de pe carcasa, semn ca e lipita, nu va fi acolo. Într-adevăr insa, forma rotunjirea nu m-a atrage nici pe mine. Ca design, iPhone 4 a fost suprem.

  4. Urat! Previzibil. Se vede ca nu mai e Steve Jobs. A luat design de la ipod touch pe care raposatul il avea in minte din 2000 deja.

  5. Avand in vedere ca in 5s se gaseste dual flash … Este destul de greu sa credem ca in 6 acesta nu va exista, in plus peste acel bezel cu siguranta vor pune sticla de la 5/5s asa ca….(ex camera este in relief, nu este normal ca acel loc va fi acoperit cu ceva).

  6. Exact așa ne-am bătut capul si cu iPhone 5 cand vedeam machetele si am sperat pâna in ultima zi că nu va avea acele găuri in partea de jos despre care toată lumea spunea că sunt oribile si uite că Apple așa l-au scos si noi așa l-am cumpărat …
    Asta e se vede lipsa lui Steve Jobs măcar poate o să ne atragă cu iOS-ul.

  7. PS: Nu conteaza ce zice lumea, oricum va fi frumos!
    PS2: Nu conteaza ce parere are lumea, Apple spune ce e frumos nu altii!!!
    PS3: Abia astept sa am ios pe un ecran mai mare :X:X:X

LASCIATE UN MESSAGGIO