iPhone 4 – la cronaca di una “morte” annunciata.

  Cu aproximativ o saptamana de zile in urma v-am spus care iPhone sau iPad vor fi compatibile cu iOS 8, iar terminalul iPhone 4 della della Apple nu se afla printre ele. Probabil multi dintre voi s-au obisnuit deja cu gandul ca batranul iPhone 4 va fi oficial trecut pe linie moarta de catre Apple a partire da iOS 8, compania americana scotand dispozitivul din vanzare din intreaga lume inca de acum cateva luni de zile.

  Pentru a intari ideea ca iPhone 4 nu mai este suficient de capabil pentru a face fata unui iOS 8, o multitudine de producatori de jocuri pentru platforma iOS au inceput deja sa evite compatibilitatea cu acest terminal. In ultimele saptamani am vazut o varietate de jocuri mai mult sau mai putin interesante in a caror descriere era mentionat faptul ca iPhone 4, pe langa alte iDevice-uri vechi, nu este compatibil cu jocul.

  Acum cred ca multi dintre voi nu sunt mirati ca un dispozitiv vechi de 4 ani de zile urmeaza sa fie dat uitarii din toate puctele de vedere, mai ales ca strategia anuala a companiei Apple este de a mai scoate din atentia lumii cate un terminal vechi. Anul acesta este randul iPhone 4, la anul va fi randul iPhone 4S, peste 2 ani a terminalului iPhone 5 si asa totul va continua la infinit.