iPhone 6 - data di uscita e prezzo compaiono nel materiale promozionale, gli operatori cinesi stanno già testando le unità

  Secondo le ultime indiscrezioni iPhone 6 con schermo da 4.7 pollici va intra in productie in cursul acestei saptamani la partenerii Apple, lansarea sa urmand a avea loc in toamna acestui an. Desi nu s-a stiut pana acum sigur data la care va avea loc Lancio dell'iPhone 6, un flyer promotional descoperit in acest weekend in China dezvaluie faptul ca atat iPhone 6 con schermo da 4.7 pollici, E iPhone 6 con schermo da 5.5 pollici uscirà il 19 settembre.

  Data propusa de acest flyer este logica, este in concordata cu ceea ce v-am spus eu cu doar cateva saptamani in urma si ar putea fi aleasa de catre Apple, daca ne uitam la strategia companiei din anii trecuti. Separat de data, materialul promotional, al carui producator nu este cunocut, dezvaluie faptul ca  prezzo iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch ar fi 851$Mentre pretul iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar fi de 1000$.

  Avand in vedere ca preturile de vanzare prezentate sunt foarte mari, e greu de spus daca terminalul este promovat de un operator, insa se pare ca Apple ar fi trimis deja in China primele unitati pentru testare la operatorii de telefonie mobila. Chiar daca preturile par exagerate, data de lansare pare a fi cat se poate de credibila in lumina actiunilor Apple din anii anteriori.