iPhone 6 appare nella presentazione concettuale più interessante finora

  Dato che iPhone 6 sarà presentato il 9 settembre per azienda Apple, i grafici si affrettano a lanciare nuovi concept in cui viene presentato il futuro smartphone dell'azienda americana. Oggi rivediamo il futuro dispositivo della casa di Cupertino, viene presentato in a concetto insieme a tutti i suoi componenti interni, il grafico si ispira alle immagini dei componenti scoperti all'interno iPhone 5S.

  Per quanto riguarda il resto del design iPhone 6, stiamo parlando di un case simile a quello presentato nei vari concept apparsi finora su Internet, ma con bordi divisori molto più discreti per i tre componenti del suo case. Detto questo, cosa ne pensi del concept racchiuso in queste immagini?

8 COMMENTI

  1. Doar cand ma uit la banda aia de contacte ordinara imi dau seama ca cei care au desenat conceptul n-au vazut in realitate un iphone 5/s sau 4/s inauntru.
    Eu am schimbat complet o carcasa de iphone 5, mutand practic absolut toate componentele. Si dupa 3 ore de munca la penseta, pot spune ca designul interior este doar un rahatel primitiv. Iar exteriorul e chiar anemic. Parerea mea, dreptul meu la opinie.

  2. Si daca imi aduc bine aminte, seamana cu un 4s replica pe care l-am vazut acum 2-3 ani prin targul vitan la baietii cu telefoane, si il deschisese unul de la o masuta service sa vada cum arata. Si zicea ca e o pocnitoare, pana si nokia 1100 e mai stabil si performant.

  3. Primul lucru cand eu sau cineva apropiat vrea sa isi ia un smartphone, verific pe ifixit cum arata si cat de usor pot fi inlocuite benzi de contacte, bateria, displayul. Iphone parca a luat nota 6.5 din 10. Spre comparatie, amazon fire lansat recent a luat nota 3. Adica sansele sa strici grav amazonul sunt uriase si mai bine te lasi pagubas. Iphone sunt in general bijuterii electronice. Un design al placii si componentelor fantastic. Protectia pe mufele de contact, ergonomia traseelor si benzilor, componente modulare relativ usor de inlocuit, piese care se gasesc usor, (unele la pret f accesibil – o baterie de 5, originala, costa 50ron. E adevarat ca nu oricine poate sa o schimbe si mai dai 20ron la un service. Dar per total, este o bijuterie de design electronic, modular si foarte bine protejat la lovituri, caderi (ma refer la prinderea componentelor, nu la rezistenta carcasei sau ecranului. Am vazut un htc, am schimbat ceva la el, un lenovo si un samsung S3. La htc mi-a placut cat de cat, la lenovo si la samsung am vazut o ieftineala crunta in interior, multe suporturi de plastic pt suruburi, care cedeaz, benzi usor de rupt si neprotejate la socuri.

LASCIATE UN MESSAGGIO