Quanto incideranno le dimensioni dell'iPhone 6 nella decisione di acquisto?

iPhone 6 utilizare mana - iDevice.ro

  Saptamana trecuta un zvon dubios a sustinut ca Apple va reduce latimea iPhone 6 spre baza terminalului pentru a face dispozitivul mai usor de utilizat cu o singura mana dupa cresterea lungimii acestuia. Dupa cum probabil stiti deja, iPhone 6 va fi mai lat si mai lung decat iPhone 5S, acest lucru facand extrem de dificila posibilitatea de a utiliza terminalul cu o singura mana, asa cum se intampla acum cu modelele actuale ale terminalului Apple.

  Foarte multi dintre actualii posesori de terminale iPhone au ales dispozitivul celor de la Apple in defavoarea unor smartphone-uri cu ecrane gigant tocmai pentru ca el poate fi utilizat cu o singura mana. Din moment ce iPhone 6 va avea un ecran mai mare, iar mai apoi altul si mai mare, unii probabil vor decide sa-si pastreze actualul iPhone si vor evita sa faca upgrade la un model nou, cel putin in cursul acestui an.

  In aceasta idee, stiu ca exista si printre voi extrem de multi care au cumparat un iPhone tocmai pentru ca este usor de utilizat cu o singura mana si acum as vrea sa stiu daca lansarea unui terminal cu ecran mare va va convinge sa nu-l cumparati. Testand diverse smartphone-uri Android de-a lungul timpului, va spun ca nu este placut sa te chinui pe strada cu un smartphone cu ecran mare, desi beneficiul marimii este extrem de util in vizualizarea de continut.

  Acestea fiind spuse, veti fi dispusi sa cumparati un iPhone 6 con schermo da 4.7 pollici ? Dar un iPhone 6 con schermo da 5.5 pollici ?